Prøveklut II - nå begynner det å ligne noe!image371

Jada, fargene er helt feile.  Dette skal IKKE være i babypasteller. Men jeg brukte resten av LIDL-garnet mitt fordi det hadde en grei tykkelse og var godt å strikke med. Det var fryktelig slitsomt å strikke med begge ender av det store bomullsnøstet fordi trådene snurret seg hele tiden. Brukte mye tid på å løse opp i floker, og det var rimelig irriterende.  LIDL-garnet på pinne #3,5 ble stødig og godt og passe tykt.

Men uansett, nå begynner jo dette å ligne på avataren min, ikke sant? Har gjort ganske mange endringer, og de fleste fungerte bra. Perlestrikk gav en stabil, uelastisk kant - perfekt. Jeg strikket noen forkortede rekker der fellingen til spissen begynner, og nå ligger det mye finere.

Den kreative prosessen er faktisk det morsomste her, sluttresultatet blir jo bare en vaskeklut i bomull!  :o) Jeg får prøvd ut strikkekunnskapene mine, både  ved å utnytte muligheter og å omgå begrensninger. Spennende å lage det samme motivet i to så totalt ulike materialer som kryssfiner og bomullsgarn. Det krever mye tenking, prøving og feiling. Og så ser det så enkelt og selvfølgelig ut når jeg har funnet den rette løsningen.

Nå skal jeg straks gå i gang med klut III. Det er fortsatt litt småplukk som jeg vil ha annerledes.

Fortsettelse følger!!!

Kommentarer:
Postet av: Hannesol

Måtte innom og se hvordan det går med klut-ekspressen ;o) Denne avatarkluten var jo kjempefin da, er imponert over deg og alle de artige vriene du har på ting! Ha en riktig god helg!

02.11.2007 @ 15:10
URL: http://hannesol.blogspot.com
Postet av: Vipsen

Kjempeflott klut! Du er flink til å gjøre om på mønstre. Ha en flott helg.

03.11.2007 @ 11:01
URL: http://vipsen.net/blog
Postet av: Hege

Morsom klut, det er gøy når man lager noe selv og synes man får det til. Det ligger forresten en Award til deg i bloggen min :-)

03.11.2007 @ 16:20
URL: http://blogg.hobbyboden.com/hege/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits