Eyelet Cable Socks

Gullklumpen min trenger nye sokker. Frøkna bruker plutselig samme skostørrelse som sin mor. Hvordan gikk nå det til???

I alle fall, jeg har fått beskjed om at fargerike sokker IKKE står på ønskelisten. Ullsokker skal være grå, nemlig. Ellers kræsjer de med resten av antrekket, og slikt går jo ikke an.

Tanken på  å masseprodusere ensfargede ragger i 1r, 1vr var lite oppløftende, så lite fristende at jeg faktisk begynte å vurderere å strikke noe med mønster. Så her kommer Donyale fra http://black-dog-knits.blogspot.com/2006/11/donyale-beneath-garter-st-border_27.html

image399

Rundpinne 30 cm er et torturinstrument og ikke et hobbyredskap. Jeg får vondt i hendene av å holde de knøttsmå greiene, og jeg spenner skuldrene slik at jeg får hodepine. Det går seint og blir ujevnt også. Blærk! Vurderer sterkt å bytte tilbake til strømpepinner, men jeg prøver nok litt til. Tror de egner seg bedre til glattstrikk, det er vrangmaskene som er mest plundrete å strikke. Og til flerfarget mønster er de kanskje praktiske. Håper jeg.

Kommentarer:
Postet av: Margrethe

Du får gi meg en lyd om du skal kvitte deg med pinnen da, jeg elsker 30 cm ;) Sokker er noe herk uansett!

18.11.2007 @ 20:53
URL: http://blomsterpiken.blogspot.com
Postet av: sushigirl

Hei! Takk for flott tips på bloggen min! Jeg har vurdert å lage ryggsekk av veska mi, men vi får se hva det blir etterhvert.

Har du prøvd bambus strømpepinner, forresten? Jeg synes sokkestrikkinga er veldig grei på mine, i hvertfall.

Ha en fin uke!

:)

20.11.2007 @ 09:35
URL: http://emdalen.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits