Endelig i mål!

Da var piratvottene ferdige. Disse blir nok mine, selv om jeg ikke akkurat hadde planlagt det slik. De er tykke og varme, greie når man dytter rundt på vogn i snøføyken eller drar på aketur med Klumpen. Har brukt Safir og pinne #3,5, litt under ett nøste av hver farge.

001

Jeg er ikke så glad i tofarget vrangbord, det blir så lite elastisk. Så jeg strikket dem i striper, en omgang i hver farge. Synes  egentlig ikke det ble så fint, men pytt-pytt. Det som VIRKELIG irriterer meg er tomlene. De ble lange og trange, ikke noe behagelige i det hele tatt.  (Jeg fikset litt på dem slik at de passer bedre) Vanligvis strikker jeg tommel med kileøking, det gir mye bedre passform. 

Oppskriften finnes her: www.helloyarn.com

Kommentarer:
Postet av: Mon@

Så tøffe pirat vottene ble. Takk for koselig kommentar i bloggen min. Ha en fin kveld :)

26.11.2007 @ 20:06
URL: http://hobbykroken.wordpress.com/
Postet av: Kate

De ble råkule, skulle vel ha strikket sånne til noen tantegutter, men jeg orker ikke nå før jul.

28.11.2007 @ 00:33
Postet av: toneh

De ble fine, da..Skjønner tommelfrustrasjonen din, jeg er også avhengig av at tommelen blir akkurat passe, liksom, for at vottene skal bli gode. Verken for lang eller for kort, og heller ikke for trang.. :)

28.11.2007 @ 11:52
URL: http://tonesside.blogspot.com
Postet av: vivi

Kjempekule! Jeg har også lyst å strikke sånne, men jeg er så dårlig til å strikke med flere farger.Enig i at tommel med kileøkning er mye bedre.Ha en flott uke! PS. Vil du ikke komme på treff med oss andre Bryggenjenter da?

28.11.2007 @ 14:24
URL: http://blogg.hobbyboden.com/vivi/
Postet av: Hilde GV

Hmm, de der var fristende å begynne å strikke nå i disse kalde dagene vi har her.. Lagret linken til senere bruk jeg.. Tusen takk!Tusen takk for titten i bloggen din, er her stadigvekk, og glemmer alltid å legge igjen en hilsen.. Men jeg skal skjerpe meg! *Klem!*

28.11.2007 @ 23:16
URL: http://denlillestuen.blogdrive.com
Postet av: Elin.71

Knall stilige votter :)Ha en flott fredag :D

29.11.2007 @ 22:33
URL: http://elinptw.bloggspace.se/
Postet av: Ronille

Kjempe kule votter.Ønsker deg og dine ei riktig fin 1. Advents helg :)

30.11.2007 @ 21:09
URL: http://ronille.wordpress.com
Postet av: Malin

Det ble flotte da!!Langt over min strikkeevne! Ha ei deilig adventshelg!!

30.11.2007 @ 21:25
URL: http://knitgirlinorway.blogdrive.com/
Postet av: Cruzidull

Tøffe votter. Passer godt når du skal på aketur med en liten pirat :DLurer litt på hvor du skal stå på messe? Har aldri vært på noen håndarbeidsmesse.

01.12.2007 @ 11:00
URL: http://cruzidull.blogspot.com/
Postet av: petunia

De vottene er bare et "must"

når man har en gutt på snart 9 og som er hekta på dødningehoder og svart. Er strygt redd for at jeg har en liten heavyrocker i huset her. Snart er det nok piercing og mye en mor helst ikke vil vite om. Takk for tipset om oppskriften...Nå skal det være mulig å legge inn kommentar hos meg...på konkurransen. Vet ikke hva som hadde skjedd. Alle innstillinger hos meg var ok, men likevel fungerte det ikke...Men nå er det kommet kommentarer, så da virker det nok igjen!

02.12.2007 @ 10:27
URL: http://petuniablogg.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits