Torsdagsgjenbruk

Ullklumpens jakke har endelig fått knapper!  :o)

003

Mamma fant disse i en skuff da hun ryddet, de var klippet av en gammel kofte. Det hang faktisk biter av koften igjen på dem. Min første reaksjon var tja..... Men de passet perfekt i størrelse og antall (en reserveknapp også faktisk) og de så ikke så verst ut på jakken likevel.

Knappene er kjempelette, laget i aliminium og hule inni. Noen av dem er sjarmerende bulkete også, hihi. Husker at jeg hadde kofte med slike knapper på da jeg var liten.

Etter nesten 3 uker med sommertemperaturer får nok Klumpen et lite klimasjokk når han kommer hjem. Men nå har han i alle fall en ny jakke MED knapper til å holde varmen i. Arvegarn og gjenbruksknapper, bedre blir det vel ikke?  ;o)

Kommentarer:
Postet av: Unni

Knappene passet perfekt til jakken. Den blir nok perfekt utover høsten :)

Postet av: Merete

Jakka ble kjempefin med de knappene. Har slike med kofte på i mine knappeesker jeg også. Håper du har noen hyggelige høstkvelder mens du savner gutta dine!

09.10.2008 @ 10:17
URL: http://merete.sprayblogg.no
Postet av: linn

de knappene var jo bare flotte!naa er det ikke enge foer de kan tas i bruk!aa ja,tusen takk for fine ord om mariusen min og ja naa er monteringa glemt;)

09.10.2008 @ 10:56
URL: http://linnmarit.blogspot.com/
Postet av: Iryl

Knappene passet kjempegodt til jakka! Likte også de hekla smykkene dine.

09.10.2008 @ 11:34
URL: http://blogg.hobbyboden.com/Iryl
Postet av: heidisu

Kjempeflott jakke! Synes det er så fint med plagg med strukturstrikk til gutter. Er forresten imponert over hvor flink du er til å bruke av garnlageret ditt, men så ser det ut til å være mye spennende garn der også:-)

09.10.2008 @ 14:34
URL: http://blog.morkland.org

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits