Hei, hvem der?

I følge statistikken har jeg vanligvis et sted mellom 6000 og 8000  treff på bloggen hver måned. Bare noen få av disse legger igjen spor etter seg, og det er ofte de samme som skriver kommentarer.

Jeg er jo litt nysgjerrig da, for hvem er alle de som IKKE skriver noe? Siden antall besøk er relativt stabilt regner jeg med at i alle fall en del er "faste gjester".

Hvis DU er innom og leser dette, gi et lite pip! Hvordan fant du veien inn hit, via Google, et hobbyforum, anbefaling fra andre eller bare helt tilfeldig?

Siden dette egentlig handler mest om min egen nysgjerrighet (fnis) legger jeg ut et lite åte en liten premie til en av dem som svarer på dette spørsmålet.

gaveillu

Blir glad for svar fra dere som pleier å legge igjen kommentarer også altså, alle kan være med. Trekker en liten overaskelse blant dem som legger igjen spor så jeg kan finne dem igjen (mailadresse), og jeg lover å komme på gjenbesøk til alle som legger inn link til egen blogg/hjemmeside. (PS: Noen av dere har blogger jeg ikke får legge inn kommentarer i siden jeg ikke har blogger- eller googlekonto.)

Setter fristen til å være med på trekningen til 31.01.09.

Jeg leste blogger lenge før jeg begynte å skrive kommentarer. Etter at jeg begynte å blogge selv forstod jeg hvor kjekt det var å få tilbakemeldinger, så da ble jeg også flinkere å skrive hilsener hos andre. Det er veldig hyggelig og absolutt ikke noe skummelt!

tastatur

Spent på responen på dette her.  :o)

Kommentarer:
Postet av: aioli

Hei! Er innom bloggen din ganske ofte, synes du lager mye fint og skriver så underholdende! Men er ikke flink til å kommentere selv dessverre. Skal prøve å skjerpe meg!

23.01.2009 @ 20:42
Postet av: Ruth@

Hei på deg...Her er jeg ofte ja. prøver alltid og legge igjen kommentarer i de fleste blogger... så dette blir spennende og se hvem som legger igjen kommentar her når du lokker med slikt ... hehe... Ha en fin helg.... kos deg...e-posten er : ruth.sletta@nokab.no

23.01.2009 @ 20:45
URL: http://www.ruthsletta.com
Postet av: Ingrid

Hei!Jeg er en av dine faste lesere.Du er en inspirasjon på strikkefronten :)

23.01.2009 @ 20:51
Postet av: safransax

Hei.Er ny på hobbyboden og med blogging, så jeg farer rundt og titter innom hos de fleste jeg kommer over;)Ha ei fin helg;)

23.01.2009 @ 21:14
Postet av: Gompeguri

Hei på deg, jeg må sende en award til deg at to grunner, de to grunnene har jeg skrevet på sida mi, ha en flott helg!

Postet av: amylin

Her er jeg. Pip! Innom deg for å ønske deg en riktig god helg.

23.01.2009 @ 21:15
URL: http://www.a-mylin.blogspot.com
Postet av: Magiske pinnar

Jeg kom over bloggen din via Google. Søkte etter et plagg som du hadde strikket :-) Senere så jeg at du også var på det samme hobbyforumet som meg. Nå ligger bloggen din i favorittlisten som sjekkes daglig.

23.01.2009 @ 21:21
URL: http://magiskepinnar.blogspot.com
Postet av: hannebeate

Oi, det var mange besøkende per måned! Jeg ble kjent med bloggen din via hobbyboden. Jeg synes det var veldig skummelt å skulle skrive kommentarer i begynnelsen, men det hjalp veldig da jeg fikk så god respons på min egen blogg. Du var faktisk en av de første på bloggen min, og tok vekk litt av kommentar-frykten min, for du skrev så hyggelig.Ønsker deg en riktig god helg.

23.01.2009 @ 21:25
URL: http://www.hanneshage22.blogspot.com
Postet av: Hobbystua

Hei,ja deg kjenner jeg igjen fra hobbyforum.Og så ligger du under på lenker på min blogg også.Er innom og titter hos deg flere ganger i uka.Ja kan lure på statistikken som vises,,men hvem er alle som titter på bloggen?Et godt spørsmål det!Ønsker deg en spennende jakt på hvem alle er.:))

23.01.2009 @ 21:29
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: Borgny

Jeg er nok innom bloggen din daglig. Fant den gjennom gla'strikk.Første gang i begynnelsen av desember, tror jeg. Har ikke egen blogg, dette fordi jeg har et dårlig kamera og tror ikke jeg får lagt inn noen fine bilder. Men jeg bruker masse tid på å sjekke deres håndarbeids - og interiørblogger. Får MASSE inspirasjon og idèer.

23.01.2009 @ 21:42
Postet av: Heklejenta/Berit

Du har vel en idé om at jeg er en av de faste leserne dine :) Jeg er så imponert over kreativiteten din, over alt du rekker å lage, over alt restegarnet du får brukt (mitt har en tendens til å havne i søpla), og så er det artig å lese om ullklumpens artige påfunn. Han minner meg om mine egne aktive barn når de var små.Ønsker deg en flott og kreativ helg! Og takk for kommentarene du legger igjen på min blogg, det setter jeg stor pris på :)

23.01.2009 @ 21:44
URL: http://blogg.hobbyboden.com/Heklejenta/
Postet av: SiriL

Jeg kommer via bloggen min *;) Takk for besøket. Jeg er stadig innom bloggen din, men jeg er IKKE flink til å legge igjen spor...Ha en kriminelt god aften (Mord og Mysterier på TV2 as we speak)

23.01.2009 @ 21:47
Postet av: anjahsh

Er ofte og besøker deg men er vel ikke så flink å legge spor etter meg alltid. Denne gangen så jeg på HB at du hadde oppdatert så da kommer jeg derfra i dag. Ha en super helg:)

23.01.2009 @ 21:50
URL: http://blogg.anjahsh.no
Postet av: turvid

Pip - men du har vel sett meg her inne før.Vest-historien lo jeg godt av. :DRiktig god helg :)

23.01.2009 @ 22:05
URL: http://turvid.blogspot.com/
Postet av: Nena

Hei! Jeg er en av de som stadig er innom bloggen din, og er ikke flink tl å legge igjen kommentarer :-) Tusen takk for hyggelige kommentarer på bloggen min (prinsessa syntes tova prinsessekroneforslaget ditt var genialt) Ønsker deg en fin helg:-)

Postet av: GryHege

Er nok en av de med dårlig samvittighet...Stikker stadig innom (fra Hobbyboden), men ettersom jeg stort sett blogg-surfer mens jeg ammer er det litt vanskelig å legge igjen kommentarer.Men du har en koselig blogg som det er hyggelig å besøke.Helge-klem fra Stavanger :-)

23.01.2009 @ 22:16
URL: http://gryhege.blogdrive.com/
Postet av: Lunamon

jeg er nok også en av dem som leser din blogg fast uten å legge igjen spor så ofte,men en gang i mellom gjør jeg det. liker det du skriver om dagliglivet i tilleg til alt det flotte du lager. så nu er herved en kommentar lagt igjen. ha ei flott helg videre.

Postet av: mono

Jeg er innom ofte (nesten daglig...) men legger ikke alltid igjen kommentar, nei... Kan absolutt bli flinkere til det, assa! =)

23.01.2009 @ 22:27
URL: http://monamono.blogspot.com/
Postet av: Toril

Jeg fant bloggen din ved en tilfeldighet, men har siden vært innom opptil flere ganger i uka!Du er en av de 10-12 bloggene jeg følger skikkelig med på... :)Stortrives her!

23.01.2009 @ 22:27
URL: http://www.torilshobbykrok.blogspot.com
Postet av: Tiriltunge

Jeg er innom sånn av og til.

Når jeg sjekker google reader, så hender det at jeg tar meg en tur innom.

Er nok ikke av de flinkeste til å kommentere, men det kan man jo gjøre noe med.

Mye fint her.

Ha ei riktig fin helg.

23.01.2009 @ 22:29
URL: http://tiriltunge.blogspot.com
Postet av: Melis

Er innom i ny og ne men synes jeg ikke skal ha noen premie av at jeg er innom deg. Korslig å titte innom blogger. Ønsker deg virdere en god helg.

23.01.2009 @ 22:39
URL: http://elisabethshobby.no-ip.com
Postet av: Maja

hehe... må jo legge igjen et lite spor nå også da... er vel ikke den som legger igjen spor hver gang...

23.01.2009 @ 22:45
URL: http://www.majas-design.com/Bloggen
Postet av: Turi

Hei!Har vore innom deg og lagt igjen kommentar før, har nuk ikkje lagt igjen kommentar kvar gong.Du lagar fine ting.Ha ei flott helg :)

23.01.2009 @ 22:48
URL: http://turi.blogg.no
Postet av: Eirin

Har lenge hatt lyst til å legge igjen kommentar, men har ravet videre på neste tråd til neste stopp, men nå definitivt på tide å gjøre noe med det. ;)Jeg er den mellomste søsteren til Vibeke, altså tante til Ayat og Maryam, og lillesøsteren min var den som stod for salget på Donna Design, og vi syntes det var kjempemorsomt når du blogget om kjøpene dine. ;) Håper du holder oppe bloggpostfrekvensen, for det er virkelig kjempekjekt å lese det du skriver og se bildene av det du strikker. :)

23.01.2009 @ 23:10
URL: http://eirinsroteskuff.wordpress.com
Postet av: abbehope

Er stadig innom jeg vet du :) Leser ofte gjennom bloglines, dermed blir det ikke alltid kommentar.

23.01.2009 @ 23:12
URL: http://strikkegal.blogspot.com
Postet av: Sommerfuglen

Tjohei!Fast stopp på bloggrunden min! Og i lesepauser er det vel lov med sånt? Øsnker deg en knallflott helg!

23.01.2009 @ 23:14
URL: http://sommerfuglensverden.blogspot.com
Postet av: Maj

Fast leser, har fulgt med i mange år.Jeg leser oppdateringene via bloglines, og er ikke så veldig flink å komme inn i selve bloggen for å kommentere. Men jeg er jo veldig enig i at det er kjekt å få respons på det man skriver :-)

23.01.2009 @ 23:14
URL: http://majstrikker.blogspot.com/
Postet av: Shoosa

Jeg fant bloggen din ved en tilfeldighet, eller, jeg husker ikke helt. Har lest her i minst to år nå, kanskje mer. Nå jeg bruker jeg google reader, det er genialt for rotehoder som meg. Har gjenfunnet denne bloggen to eller tre ganger, og koser meg skikkelig med å lese her. Du er en av de bloggene jeg følger skikkelig med på :) og er til stor inspirasjon. Dessuten er det godt å få høre litt om Bergen i ny og ne.

23.01.2009 @ 23:21
Postet av: Elisabeth

Dette innlegget får nok rekordoppslutning i antall skrevne kommentarer :) Jeg har deg lagt til i Bloglines, så derfor er jeg alltid innom når du har oppdatert! Fortsatt god helg......

23.01.2009 @ 23:24
Postet av: Fjompen

Jeg har lagt deg til i Bloglines og leser hver gang du har oppdatert. Jeg fant deg gjennom Hobbyboden.

Liker veldig godt måten du skriver på. Jeg henter mye inspirasjon herfra, og er imponert over hva du klarer å trylle frem med pinner og garn:)

Postet av: Josefine (HB)

Hallo ! Jeg er nok en av dem som sjelden legger igjen kommentar , men titter innom hver gang du har oppdatert... Via Hobbyboden , "selvfølgelig" ;)Du lager mye fint og skriver godt , så jeg koser meg alltid inne her .Ha ei flott helg ! :)

23.01.2009 @ 23:44
Postet av: Knitgirl

Du kjenner da meg...og jeg er innom stadig vekk, og noen ganger skriver jeg litt her også;-)

23.01.2009 @ 23:52
URL: http://ullenteventyr.blogspot.com/
Postet av: Tutten

Jeg fant deg gjennom hobbyboden og bryggedamene.Det er kanksje ikke alltid jeg legger gijen spor etter meg,men prøver så godt jeg kan.Setter stor pris på kommentarene fra deg på bloggen min.Ha en strålende helg og håper vi treffes snart.

24.01.2009 @ 00:05
URL: http://blogg.hobbyboden.com/tutten/
Postet av: dyveke

Jeg titter innom deg med noenlunde jevne mellomrom, og legger nesten alltid igjen noen ord. Første gangen jeg ramla inn var via hobbyboden.God helg!

24.01.2009 @ 00:29
URL: http://mluni.wordpress.com
Postet av: ~Renate~

Hei, jeg abonnerer på bloggen din, så jeg leser deg hele tiden jeg :p Men vet ikke om den statistikken blir medregnet? Er desverre ikke flink til å gå innom selve bloggen for å legge igjen en kommentar. Er for det meste når det er noe jeg lurere på at jeg pleier gjøre det. Men du har en koselig blogg, og det er hyggelig å følge med deg :) Og så husker jeg deg jo fra lang tid tilbake i Hobbyboden :)Mvh, ~Renate~

24.01.2009 @ 00:40
URL: http://therenate.com
Postet av: Solfrid

Jeg er ofte innom her hos deg, men må bare tilstå at jeg ikke er flink til å legge igjen kommentarer. Skulle nok gjort det oftere for jeg synes du er så utrolig kreativ, det gjelder både det du lager og hvordan du skriver.

24.01.2009 @ 01:14
URL: http://www.solfrids.net
Postet av: muffin

"Et lite pip"

24.01.2009 @ 01:19
URL: http://muffinmamma.blogspot.com
Postet av: Marit

Hei, jeg titter innom bloggen din nå og da. Du skriver veldig bra, og lager utrolig mye fint. Fant bloggen din for første gang gjennom google, og fant den igjen på hobbyboden senere. Ønsker deg og dine en god helg!

24.01.2009 @ 01:31
URL: http://lillemegshobby.blogspot.com/
Postet av: matja

Pip her er jeg.Fant bloggen din første gang gjennom en annen blogg jeg var innom.Etter det ble jeg fast leser.Det er så koselig å komme innom til deg å lese morsomme historier fra dagliglivet.Får samtidig masse inspirasjon.Du lager så mye fint.Ønsker deg en riktig god helg:)

24.01.2009 @ 08:57
URL: http://matja.blogg.no
Postet av: Gurimalla

Hei! Jeg er fast gjest men er desverre litt sløv med kommentarene. Har deg på bloglines så jeg får alltid med meg oppdateringer. :-)

24.01.2009 @ 09:10
URL: http://kreanita.blogspot.com
Postet av: StrikkeLaila

Jeg er nok støtt og stadig innom, og har lagt deg til bloglisten min:) Syns du skriver bra og lager masse kjekke ting. Har ofte gått fra bloggen din med et smil. Dessuten er du flink til å legge igjen spor, og det inspirer en bloggnybegynner. Ha en fin lørdag:)

24.01.2009 @ 11:49
URL: http://strikkelaila.blogspot.com
Postet av: AnnetteK

Hei på deg, er en tur innom i dag også jeg :)Og du, den vesten var flott!! Men jeg er tante da, så jeg vet ikke om det spiller inn, kommer jo an på hva man legger i det. Hilsen en tante i slutten av 20-årene :)

24.01.2009 @ 12:00
URL: http://annettek.net
Postet av: glise

Ser ut som at bloggen din blir mye besøkt- og det skjønner jeg godt:)Jeg fant den på hobbyboden jeg:)

24.01.2009 @ 12:09
Postet av: Irenesol

Tusen takk for hilsen i bloggen min. Jeg er stadig vekk innom, gjerne etter Hobbybodenbesøk. Er ikke flink til å kommentere, men har lovet meg selv å bli flinkere. Fortsatt god helg.

24.01.2009 @ 15:19
URL: http://irenesol.blogs.no
Postet av: MirreVirre

Du har egentlig vært veldig flink til å legge igjen kommentarer hos meg, men dessverre er det ikke helt likt andre veien..! Skal virkelig prøve å bli flinkere til det etterhvert nå, for jeg skal nemlig få litt mer energi og overskudd, så da kommer kommentarer og besøk!Ha en super helg med strikking og barn!

24.01.2009 @ 15:27
URL: http://mirrevirre.blogspot.com
Postet av: Heklejenta/Berit

Bare en liten kommentar igjen for å si det ligger awards i bloggen min og venter på deg.

24.01.2009 @ 15:30
URL: http://blogg.hobbyboden.com/Heklejenta/
Postet av: Vigdis

Jeg er nok en av dem som stadig er innom hos deg og titter uten å legge igjen en hilsen. Skal prøve å bli LITT bedre... PRØVE! Klem fra vis2vas

24.01.2009 @ 16:50
URL: http://www.vigdismariedesign.com/blog
Postet av: Elin

Hei. Husker ikke åssen jeg kom innom her første gangen jeg, men siden du var så flink å legge igjen kommentar hos meg- fant jeg tilbake til deg! Nå skal jeg legge deg til blogglista mi, så jeg kan følge mer med. Jeg har også blitt flinkere til å gi lyd når jeg er innom en blogg, er jo veldig koselig med kommentarer- så man veit man ikke er helt aleine i Blogglandia.Ang musikk på sida mi- jeg har lagt til en musikkliste, så det er meninga det skal komme musikk... Hvis du ikke vil høre på det- er det bare å stoppe den- trykk på den runde knappen i midten med to "streker" i (pauseknapp). Kan også bestemme hvilken musikkfil du evt vil høre på- bare å scrolle seg nedover...Gi meg tilbakemelding igjen hvis du har problemer med det! Ha en flott lørdagskveld!

24.01.2009 @ 17:39
URL: http://www.strikke-eos.blogspot.com
Postet av: hobbymegher.blogspot.com

Hei!Jeg er innom via Hobbybodens samletråd. :0)Jeg pleier å legge igjen en kommentar hver gang jeg er innom på besøk hos noen.Synes det er kjempekoselig å få det selv, og hvorfor ikke, når jeg likevel er innom? Ha en fin helg! Klem, Lille-T.:0)

24.01.2009 @ 18:55
Postet av: sipusa

hihi, jeg leser og skriver jeg da, og fant deg enten på hobbyforum eller hobbyboden, sannsynligvis sistnevnte;-P men jeg er nok ikke noe overraskelse hehe.

24.01.2009 @ 19:12
URL: http://sipusa.neuro.no/
Postet av: frøken ij

Jeg er innom en tur, kom via min egen blogg. Burde bli flinkere til å kommentere hos folk.. Men det er lett å ta en titt, for så å bare surfe videre. Ha en flott kveld! :)

24.01.2009 @ 19:15
URL: http://frokenij.blogspot.com
Postet av: Torunn

Fann deg gjennom Hobbyboden i oppdateringstrådane. Eg kommenterer alltid når eg er innom ein blogg. Mykje fint du lagar! Ynskjer deg og dine ei flott helg vidare!

24.01.2009 @ 19:54
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com/
Postet av: Bente

Jeg er stadig innom deg og synes selv jeg er ganske flink til å legge igjen en liten hilsen. :) Jeg har også Hobbyboden som kilde...Ha en fin kveld!

24.01.2009 @ 20:04
URL: http://benteslekestue.blogspot.com
Postet av: Hege

Titter innom her ganske ofte, men du blogger og lager jo ting så fort at en ikke klarer å henge med ;)Ha en fin lørdagskveld!

24.01.2009 @ 20:10
URL: http://hegeshobbykrok.blogspot.com
Postet av: stubbetufsa

Hei! Jeg traff deg på Muffins treff 2.jan. i år. Nå syns jeg at jeg skulle kikke innom deg, fant adressen din på kommentarene fra 2.jan. Jeg må nok ha deg på blogglisten min, for du har mye fint her! Ha ei fin helg!

24.01.2009 @ 20:10
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: Heidi

Hei! Eg er ein av dei som snik på bloggen din :P Eg fann den tilfeldig for nokre mnd sidan, eg søkte etter hobbybloggar. Og så har eg fulgt med sidan det, for du er altså så flink til å strikke! Eg prøver eg også, men ikkje med same resultat :PEg kjem i alle fall til å fortsette å titte innom, sjølv om eg ikkje er så flink å kommentere :)

24.01.2009 @ 20:17
URL: http://heidik84.blogspot.com
Postet av: hilde

Hei:) Jeg har vært innom siden din mange ganger før (liker den veldig godt) men har ikke tenkt over det å legge igjen en hilsen eller kommentar dessverre... Er helt fersk i bloggverdenen men forstår nå at det er veldig koselig å få litt tilbakemelding på det man skriver og lager:)jeg skal iallefall skjerpe meg!Fortsett med det du gjør...det er en fornøyelse å besøke bloggen din:)

24.01.2009 @ 20:25
URL: http://www.hobbydilla.blogspot.com
Postet av: Elin

Hei!!Jeg er en fast kikker, fant deg gjennom en annen blogg. Synes du lager mye fint, og du skriver bra! Er nok ofte innom, men legger sjelden spor etter meg.. ;-)

24.01.2009 @ 21:18
Postet av: Ilje

Hei! Eg er innom ganske fast, er ikkje alt eg rekk å kommentere (du er jo så voldsomt rask til å strikke!), men eg les no og kosar meg. :) Hugsar ikkje heilt korleis det gjekk til at eg fann vegen hit, men eg er no her no, og du blir nok ikkje kvitt meg! :)

24.01.2009 @ 21:26
URL: http://www.ilje.blogspot.com/
Postet av: elins strikkeri

Er innom hos deg ganske ofte, synest du har så mykje fint :-)

Eg legg igjen ein kommentar i ny og ne, kunne nok gjort det litt oftare. Trur eg fann bloggen din ganske tilfeldig.

24.01.2009 @ 22:24
URL: http://elinsstrikkeri.blogspot.com/
Postet av: Pillen

Jeg er veldig dårlig på å kommentere men prøver gjøre det innimellom. Har kikket i bloggen din mange ganger og overraskelsen var stor da jeg fikk kommentar fra deg i min blogg. Utrolig koselig det.Ha en fortreffelig helg videre!

24.01.2009 @ 23:12
URL: http://pillensblogg.blogspot.com
Postet av: Inghild

Hei, jeg er innom her innimellom - i dag fulgte jeg linken fra din kommentar i min blogg.......Fortsatt god helg! :-)

24.01.2009 @ 23:18
URL: http://inghildshobbyblogg.wordpress.com
Postet av: Cecilie...

Er stadig inne og titter i bloggen din jeg. Har lagt deg til og:-) Og det ingenting å si på responsen du har fått her:-) Ha en fortsatt fortryllende helg..

24.01.2009 @ 23:24
URL: http://frkchillisblogg.blogspot.com
Postet av: moni

Takk for koselig kommentar i bloggen min idag!! Jeg er også stadig inne og tror nok jeg legger noen spor i ny og ne til deg!! Du har en flott og kjekk blogg å lese i og er utrolig kreativ!! Ha en fortsatt strålende helg!! klem moni

24.01.2009 @ 23:34
URL: http://monihobby.blogspot.com/
Postet av: Chawo

Jeg er vel en av dem som stadig er innom,men om jeg er så flink til å legge igjen spor etter meg er jeg mer usikker på.

Ha en flott helg og takk for herlig kommentar på bloggen min.

24.01.2009 @ 23:56
URL: http://wencheshobbykrok.blogspot.com/
Postet av: anlen

Hei og hå! Eg brukar som oftast å legge igjen ei helsing, men ikkje alltid. Det kem litt an på tida og om eg ramlar vidare før eg rakk å svare...Det er di forteneste at eg fann Hobbyboden, så eg innom ganske ofte:)

25.01.2009 @ 00:23
URL: http://anlenblogg.blogspot.com
Postet av: Jaqlin

Hei.Jeg sjekker som oftest ut alle som legger ut oppdateringer inne på Hobbyboden. Men jeg er dessverre ikke så flink til å legge igjen en hilsen. Som oftest surfer jeg rundt seint på kveldene, og da gjelder det å få sett mest mulig før jeg inntar senga. Syns selv det er hyggelig med hilsninger, så bør helt klart skjerpe meg.Ønsker deg en fin søndag og kommende uke.Håper du får stilt nysgjerrigheta din litt, her var mange kjekke svar. :)

25.01.2009 @ 02:08
URL: http://jaqlin.blogspot.com
Postet av: daria

tenk så rar det er at det er så mange tittere,du er nok en stor inspirasjons kilde!!!og takk fpr tipset med ufoer.

25.01.2009 @ 10:08
URL: http://www.denlillerose.blogspot.com
Postet av: jannicke

Jeg er innom rett som det er jeg,synes du har masse fint.Nå har jo du vært på besøk hos meg,så da kommer jeg til deg.:-DHa en finfin søndag.

25.01.2009 @ 10:13
URL: http://jannicketherese.abcblogg.no
Postet av: Stargirl

Kom inn her via et google-søk etter en strikkeoppskrift.Har ikke lest så mye på blogger, men denne ble viet en hel time samtidig som jeg lenket til mange andre så nå har jeg blitt en blogg-leser.Visste forresten ikke at strikking var blitt så populært igjen i Norge.Nå leter jeg etter et mønster på sånn strikkebag som jeg så et eller annet sted i går.

25.01.2009 @ 11:11
Postet av: Galadriel

Hehe, nå fikk du jammen mange svar :) Jeg er innom rett som det er, og håper jeg legger igjen spor sånn innimellom. Koser meg med bloggen din!

Postet av: Bente

Jeg er her ofte uten å legge igjen spor. Det å legge igjen et spor etter meg er mitt nyttårsforsett, så her er jeg :)Liker bloggen din veldig godt!

25.01.2009 @ 13:04
URL: http://bentesroterom.wordpress.com
Postet av: hannebeate

Så moro med all responsen du har fått! Det ligger en hilsen til deg på bloggen min.

25.01.2009 @ 13:31
URL: http://www.hanneshage22.blogspot.com
Postet av: Solveig Larsen

Du ligger på favoritter hos meg så jeg "kikker" innom med ujevne mellomrom. Kjekt å bli inspirert av andre

25.01.2009 @ 13:34
URL: http://strikk.blogspot.com/
Postet av: Baddie

Plutselig hadde du over 70 kommentarer på et innlegg. Jeg er en av de som stikker innom bloggen titt og ofte, noen ganger legger jeg igjen en kommentar og andre ganger har jeg ikke tid til mer enn en kjapp titt. Bloggen din var en av de første bloggene jeg oppdaget, men må innrømme at jeg som deg, ikke begynte å kommentere noe særlig før jeg selv ble blogger. Vil rose deg for at du er flink til å legge igjen hilsener rundt omkring (du har akkurat vært innom meg). Synes forresten at Avrilgensere ble dødskul! God søndag.

25.01.2009 @ 13:39
URL: http://baddiesnetthjem.blogspot.com/
Postet av: Hekledilla

Jeg er ofte innom her...mest fordi du ofte kommenterer i min blogg, men også fordi du skriver på en morsom måte og viser frem mye fint. Dessverre er jeg ikke så god på å legge igjen kommentarer for å vise at jeg har vært her...:-/...Der har jeg absolutt et stort forbedringspotensiale... *skjerpings* :-)

25.01.2009 @ 14:37
URL: http://hekledillas-diller.blogspot.com
Postet av: lise

Du ligger på google/leseren min, så jeg får med meg det meste her. Skriver ikke kommentarer hele tiden, men ofte nok til at du skjønner at jeg følger med. Tror jeg.

25.01.2009 @ 16:21
URL: http://www.lises.net/blogg
Postet av: trollkåno

Hei!Kom i "kontakt" med deg på party hos Muffin, og har sidan vore fast innom.

25.01.2009 @ 16:56
Postet av: Gompeguri

Hei igjen.Jo, jeg er en av de som ofte er innom bloggen din, for det er en fortreffelig blogg! (og jeg lo høyt og lenge av dialogen om vesten!) Jeg er lite flink å kommentere, men jeg jobber med saken. Bloggen din fant jeg via Hobbyboden / og via kommentar fra deg i min blogg. Ha ei flott uke!

Postet av: SisselS

Hei sann. Her inne er jeg titt og ofte og jeg prøver så godt jeg kan å legge igjen en kommentar for jeg vet selv hvor hyggelig det er å få det.

Det hadde vært moro at alle som var innom en blogg la igjen en hilsen, men det er vel for mye å kreve. Noen vet vel ikke hva de skal skrive, noen synes ikke det er fint det man har lagt ut, noen gidder rett og slett ikke - men så er det nå noen som er skikkelig flinke til det også. (Du er en av dem).Klem fra Sissels

25.01.2009 @ 19:14
URL: http://netta.sprayblogg.no
Postet av: Seascape

Hei :-)For meg er det første gang jeg er inn om bloggen din.Første gang men det blir ikke siste gang :-))Utrolig moro å se alt det fine du lager.Jeg legger gjerne i fra meg en kommentar når jeg er inn om neste gang.Bloggen din fant jeg via Hannes hage. Ønsker deg en riktig fin uke.

25.01.2009 @ 19:47
URL: http://seascapeshageblog.blogspot.com/
Postet av: Mmmarianne

Hei du! Ja - hehe - det ble litt hermis på Thermisen

- litt sånn over hele boden trur jeg! Hvordan jeg fant bloggen din? Jo - den har jeg i favoritthobbybloggene på Bloglines-lista mi - og der er jeg innom når jeg har tid. Noen ganger sier jeg noe :-) Ha ei fin uke!

25.01.2009 @ 22:34
URL: http://www.frujohansen.com
Postet av: Sylvia

Hallo! jeg kom hit via en annen blogg, men jeg har vært her hos deg før. Om jeg la igjen noen kommentarer da, det husker jeg altså ikke!Jeg tok også opp dette temaet i min egen blogg i fjord. Jeg visste det var flere sniktittere hos meg enn de som kommenterte, og man blir jo litt nyskjerrig på hvem det er, og hvorfor de ikke gir seg til kjenne.Jeg prøver å kommentere hos alle jeg er innom....men noen ganger bare raser jeg igjennom. men man er jo høflig når man legger igjen en kommentar, ikke sant?Håper du får mange kommentarer, Mimouna!!

25.01.2009 @ 23:10
URL: http://sylvez.blogs.no
Postet av: Mammaen til Hedda

Jeg er fast innom hos deg og får opp når du har oppdatert. Trives godt her inne hos deg og ser at jeg ikke er aleine =)

25.01.2009 @ 23:18
URL: http://www.hokusogpokus.blogspot.com
Postet av: HildeC

Jeg er på besøk i bloggen din for å takke for rådet ang. strikkemøllen. Det skal jeg prøve. Ønsker deg en kreativ uke :-)

25.01.2009 @ 23:43
URL: http://knittingplace.com
Postet av: Torill

Hihi, jeg er da innom her jeg også, hver dag!

26.01.2009 @ 00:51
URL: http://www.honehuset.blogspot.com
Postet av: Nita'n

Hei! Jeg er innom bloggen din en gang i uka eller så, og må innrømme at jeg ikke er så flink til å legge igjen spor etter meg... Jeg fant veien hit via Hobbyboden. Synes du lager så mye fint, og så skriver du så godt - artig med blogginnlegg som både inspirerer og får en til å trekke på smilebåndet litt! :)Hilsen fra Nita'n (har ikke egen blogg)

26.01.2009 @ 10:26
Postet av: Mona

Hei! Jeg er hjemme i fødselsperm for tiden og er innom bloggen din ganske ofte - nesten daglig - når vesla sover og mamma skal koble av med litt alenetid. Fant den da jeg søkte etter oppskrifter på siklesmekker via google. Jeg liker å pusle med håndarbeid og finner inspirasjon på bloggen din. Blant annet er jeg nå igang med baskerlue og har også laget en turn-a-square lue - fine prosjekter og kombinere med babysysler :) Planlegger egen hjemmeside, men har ingen blogg eller hjemmeside foreløpig. Fortsatt god blogging - jeg følger med! Mona :)

26.01.2009 @ 11:01
Postet av: asterix

Hei Mimouna! Flere ganger er jeg innom bloggen din og titter! Ha en god dag, med hilsen fra asterix.

26.01.2009 @ 11:35
URL: http://pikinablogg.blogspot.com/
Postet av: Unsepus

:-o Du har i alle fall fått sinnsykt mange kommentarer her nå!! Jeg er vel en av dem som kommenterer ofte hos deg, jeg leser bloggen din hver gang det kommer noe nytt. Jeg syns det er inspirerende at du bruker morsomt garn du finner på loftet (hvor mye garn HAR du der?).

26.01.2009 @ 13:04
URL: http://innfall.wordpress.com
Postet av: Aina

Hei. Jeg er en av de som titter innom hobbybloggen din hver uke uten å legge igjen spor etter meg. Tusen takk for en koselig og inspirerende blogg, setter stor pris på å kreativiteten din og de morsomme historiene.

26.01.2009 @ 13:39
Postet av: gretashobby

Ser at du virkelig har fått respons på dette innlegget. Det må ver gøy. Eg har ikkje så masse besøk som du har. Men det dukker opp nye i ny og ned. Eg er av dei som syns det er gøy å legge inn kommnetar på dei innlegga eg likar.Håper du får enda flere treffe før fristen går ut. Ha ei ny og spenne de uke

26.01.2009 @ 18:57
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Iryl

Heisan! Jeg fant bloggen din for flere år siden gjennom et hobbyforum - litt usikker på om det var HB eller HF. Jeg er ofte innom - men er dessverre ikke noe flink til å kommentere. Men setter stor pris på å se hva du tryller frem av hobbyrelaterte ting. Ha en flott uke!

26.01.2009 @ 19:17
URL: http://blogg.hobbyboden.com/Iryl
Postet av: Nutte

Hei,hei :)Dumpa litt innom jeg, var på en annen side og la merke til navnet på bloggen din ;) Jeg tror jeg har sett deg kommentere på forum også da.. hehe..Tenker jeg legger deg til i bloglista mi, og håper du vil stikke innom meg av og te å :)

26.01.2009 @ 19:24
URL: http://nutte.blogg.no
Postet av: Marten

Hei,Jeg er relativt ny med egen blogg. Jeg finner masse inspirasjon i å lese andres blogger, og surfer meg videre på de linkene som ligger på de ulike bloggene jeg leser. Sådan kom jeg hit. Innmari morsom måte å "lokke til seg" kommentarer på. Savner kommentarer selv, men min blogg er vel så ny at folk ikke har lagt merke til den enda. God blogging!

26.01.2009 @ 19:40
URL: http://strikktakk.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Fast leser jeg da, men det vet du... Imponerende respons du har fått. Fin lue (den hvite), men enig med at mønsteret forsvinner litt. Ha en fin uke!

26.01.2009 @ 20:53
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Petunia

Nå har du 97 kommentarer;)

26.01.2009 @ 21:58
URL: http://petuniablogg.blogspot.com
Postet av: Marit Irene Jektvik

Er på bloggerunde fra HB. Kjekt å se hva akkurat du holder på med også. Herlig med alle forskjellige blogger. Carpe Diem.

26.01.2009 @ 22:34
URL: http://maritirene.blogspot.com/
Postet av: Marianne

Jeg er på min faste bloglinesrunde. Tittitt ;)

26.01.2009 @ 23:41
URL: http://mariannesnetthus.com
Postet av: Lena

Hei hei :)Rammla innom her i kveld, og legger inn et lite spor etter meg!Fantastsk fin blogg du har :) Ha en fortsatt super duper uke :D

27.01.2009 @ 00:20
URL: http://lenasinkosekrok.blogspot.com/
Postet av: Marianne G

Tutteluuuu.... Denne gangen fant jeg veien via den nye blogglisten på Hobbyforum, men vanligvis kommer jeg inne enten fra HF, HB eller GReader.

27.01.2009 @ 00:40
URL: http://marianne.fikleriet.net
Postet av: Ann-Kristin A.K

Heisan! Jeg startet å lese bloggen din i 2006, mener jeg det var. Kom over den i min søken etter ei oppskrift på et sjal. Det at jeg begynte å lese bloggen din gjorde at jeg selv også fikk lyst til å lage min egen hjemmeside, selv om den ikke ble noe av før i 2008. Og jeg er på langt nær så flink til å oppdatere den som deg. Jeg sjekker bloggen din hver dag når jeg kommer på jobb, eller når jeg sitter foran Pcen på kvelden. Har flere jeg besøker , men ihvertfall din må jeg innom. Grunnen til det er rett og slett at jeg liker å følge med på det du gjør og lager, du oppdaterer ofte og bloggen din er full av inspirasjon og tips til nye små og store prosjekter. Altså ingen god dag uten en hobbybloggsurferunde... Ha en riktig fin dag :-) så stikker jeg innom her snart igjen!

27.01.2009 @ 07:21
URL: http://www.123hjemmeside.no/Strikkeguri
Postet av: zilie

Hei! Takk for kommentar i bloggen min :) Enig med deg, kjekt når folk legger igjen spor etter seg. Forstår du har en populær blogg :)

27.01.2009 @ 12:32
URL: http://www,zilie.com
Postet av: Heidi

Heisann...Er nok også en av dine "faste lesere" av den typen som ikke er flink til å legge igjen kommentarer.Har finni sida di via hobbyforum. En inspirerende blogg!

27.01.2009 @ 17:45
URL: http://husmorspira.blogspot.com
Postet av: Stargirl

Hei igjenSiden jeg er helt ny som blogg-leser vil jeg bare spørre om blogger får beskjed når det er nye kommentarer på "gamle" innlegg.Jeg holder nemlig på å lese meg gjennom noen år her. :) PS. Strikker samtidig...........

27.01.2009 @ 18:20
Postet av: Solveig

Måtte jo nesten svare her også. Tror dette var en av de første bloggene jeg besøkte etter å meldt meg inn på Hobbyboden - fordi du hjalp meg med mønster til en hals (som jeg ennå ikke har fått strikket). Og siden har den vært en av mine absolutte favoritter. Ønsker deg en god dag!

28.01.2009 @ 09:12
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: t.vejlstrup

Jeg kikker tit på din blogg, den er så fyldt med gode tips, og så mange fine billeder, kan godt lide udformningen.---Sjovt at kunne følge med når man bor så langt væk som i Midtjylland....bliv ved at skrive de gode ting.......Tak for mange kik

28.01.2009 @ 10:35
Postet av: AnitaK

Hei. Ramlet innom bloggen din etter at du var en av de som hadde lagt inn en Oppdateringsmelding på Hobbyboden. Jeg er ganske ny som blogger og ikke så flink til å kommentere enda, men skal komme sterkt håper jeg. Jeg scrollet meg nedover bloggen din og leste og koste meg, men når jeg kom til dette innlegget var det innlysende at jeg måtte legge igjen spor. Ha en fortsatt fin kveld.

28.01.2009 @ 23:21
URL: http://anitakvz.blogspot.com
Postet av: Hege

Heisann, jeg har vært fast leser av bloggen din siden 2005 tror jeg det var. Synes du lager SÅ mye flott og jeg liker din måte å skrive på. Siden du har barn på samme alder som mine finner jeg alltid noe spennende å smart som kan lages til ungene her hos deg. Ønsker familien din god bedring, håper du slipper unna. Hos oss er nå 4 av 5 på antibiotika kur så vi håper på snarlig bedring :-)

29.01.2009 @ 13:05
URL: http://blogg.hobbyboden.com/hege/
Postet av: Thorunn

Hei!Jeg er relativt ny her i bloggverdenen - men siden din er jeg innom ganske ofte:-)Og å legge igjen "spor" gjør jeg nok ikke så ofte, men skal forsøke å bli flinkere til det :-)Ha en fortsatt fin fredagskveld!

30.01.2009 @ 19:13
URL: http://periodestrikkern.blogspot.com/
Postet av: mimouna

Da har vi passert midnatt og siste frist for å være med på trekningen er over. Takk for alle kommentarer, det kom VELDIG mange flere enn jeg hadde drømt om!

01.02.2009 @ 00:10
URL: http://www.mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits