Bakom skyene...

Det er mandag, ny uke og nye muligheter. :o)

Etter flere dager med trøstesløst regn var det godt å våkne opp til dette:

003

De mørke skyene revnet og forsvant, og vi har hatt flere solgløtt. Mildt oppholdsvær er det jammen også. Akkurat nå er jeg alene hjemme, deilig! Har fått unna masse husarbeid, bare litt småplukk igjen før jeg skal hente Klumpen. Utrolig hvordan været påvirker humøret.

Tror jeg skal finne fram garn & pinner til februarpulsvarmerne før jeg går. Ser at flere syntes de ble trange, så da går jeg for strømpepinner # 4. Satser på å strikke rundt, montering frister ikke. Og så skal jeg prøve HW-pinnene en gang til, jeg gir meg ikke SÅ lett. Kanskje de er greie til tofarget mønsterstrikk?

Takk for oppmuntring etter forrige innlegg. Jeg var nok litt frustrert da jeg skrev det, men sånt går heldigvis fort over.

Ha en fin mandag!  :o)

Kommentarer:
Postet av: Guro

Håper sola lurer fram inspirasjonen din igjen:) Det er så koselig å titte innom deg og dine prosjekter:) Ha ei kjempe uke!

23.02.2009 @ 14:00
Postet av: Torunn

Så flott at veret endra seg! Her har me og fått sol i dag,- herleg! Ynskjer deg ei fin og kreativ veke!

23.02.2009 @ 14:44
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com/
Postet av: gretashobby

Enig med deg. Bak skyene er himmelen alltid blå. ..veret har utrulig mye å sei på humøret. Store problem blir mindre når det er fint ver og små porblem vert store i dårlig ver.Kanskje eg ikkje skal tenke så mykje på å skifte ut stål pinnene mine da. Eg strikker fast eg og, ikkje så fast som deg sikekrt, men fast nok. Pinner skal gå lett og ein skal ikkje vere redd for at dei skal knekke.fint bilde du hadde tatt . ha ei flott uke fortsatt

23.02.2009 @ 19:30
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Inghild

Tror faktisk jeg ville foretrekke regn, - her har alt kommet ned som snø! Det er nok nå! Det er rett og slett fullt!Nydelig bilde! :-)

24.02.2009 @ 00:00
URL: http://inghildshobbyblogg.wordpress.com
Postet av: sipusa

Kjenner igjen den frustrasjonen, men det er godt da, å kunne bli ferdig med det! Lykke til med februarpulser!

24.02.2009 @ 07:55
URL: http://sipusa.neuro.no/
Postet av: AnitaK

Bak skyene er himmelen helt sikkert blå, ja :) Synes du har mye fint her i bloggen din, med eller uten HW pinner! Har en award til deg i bloggen min i løpet av dagen, ha en fin dag :)

24.02.2009 @ 09:13
URL: http://anitakvz.blogspot.com
Postet av: Villblomsten

Ha en fin dag :-)

24.02.2009 @ 10:03
URL: http://villblomsten.blogspot.com/
Postet av: Gry

HeiTakk for besøk og hyggelig kommentar i bloggen min. Trivelig blogg og masse inspirasjon å hente her hos deg. Regner med at det er greit at jeg legger deg til blogg lista mi...Hilsen GryP.s. Synet av Minibutterfly-nøstene gav meg flashback til oppveksten og mammas strikkeprosjekter;)

24.02.2009 @ 11:09
URL: http://garnlykke.blogspot.com
Postet av: sol

Det er deilig når sola titter fram, alt blir lettere da. HW-pinnene er vel som andre pinner - for noen er de fantastiske, men for andre passer de ikke i det hele tatt.

24.02.2009 @ 22:04
URL: http://blogg.hobbyboden.com/sol
Postet av: vibeke

Hei :o)Tusen takk for koselige ord inne på bloggen min, hyggelig at du liker deg inne hos meg!Vibeke

Postet av: Elisabeth

Kan trøste deg med at Harmony Wood er MYE sterkere enn bambuspinnene, i alle fall min erfaring... Skjerfet jeg har strikket ble med sort heklekant, og heklet kant-idèen kom vel egentlig fra Lena og deg. Trekanttørkelet du har litt lenger ned her :) Det fungerte godt, og det kan hende det blir flere slike.... Gleder meg til du kan vise fram resultater av ny inspirasjon, solgløtt bør jo hjelpe ;)

25.02.2009 @ 16:42
Postet av: Ilje

Snakk om symbolsk bilete! Det er bra det går betre no, det er ikkje noko særleg når alt er feil og fælt. Pinnebiletet ditt i forrige post minna meg om då eg skulle rydde av stovebordet i forrige veke, og nærma meg noko eg var sikker på var ein bambuspinne. Det var ein halv spagettibit. Korleis han kom dit veit eg ikkje - kanskje eg til og med har strikka med han utan å merke det? Huff. Men du må jo ikkje bruke HW-pinnane, viss metall fungerer fint, så er det jo inga krise. Dei er jo veldig fine då, dei skal ha for det. :) Ha ei fin veke utover!

25.02.2009 @ 16:48
URL: http://www.ilje.blogspot.com/
Postet av: turvid

Fint med noen solgløtt når alt føles mørkt ;)

25.02.2009 @ 19:29
URL: http://turvid.blogspot.com/
Postet av: malla

Kom frå Østlandet onsdag kveld godt å sjå ut torsdag morgon å sjå at påskeliljene stod med gule tupper. Men i dag var det komme eit lite kvitt pudderdekke, men sola tek det snart. Fine pulsvarmarar du har laga.

27.02.2009 @ 10:09
URL: http://www.malla-b.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits