Stemningsrapport fra hjemmefronten

001

Jepp, her står det meste på hodet.

Klumpen har stått for styling og kunstnerisk uttrykk. Når den unge mannen er mindre blid fungerer samme cowboy også som slagvåpen, så han har hatt tilhold på øverst hylle mye av tiden. Både sporer og nese er rimelig vonde å bli truffet av.  :o(

Strikking blir det lite av. INGEN strikking for å være nøyaktig. Har ikke utviklet noen god enhåndsteknikk. Klumpen er fortsatt tett i nesen, så de urolige nettene varer nok en stund til. Sårskorpene detter vel snart av nå, så da blir det forhåpentligvis bedre. Men vi er rimelig trøtte begge to, og lei av lange dager innendørs. De andre dagene har vi vært ute på små trilleturer, men i dag regner og sludder det. Sukk. På den positive siden er han jo frisk nok til å kjede seg da.

Dagens strikkesaker har vært ferdige en stund, de dukket opp igjen da jeg ryddet stuen. Det ligger lå mye rart i sofaen nemlig.

004

Skjerfet i halvpatent er strikket av siste rest ARA. Jeg strikket til det bare var nok igjen til å felle av, selv de miste trådene ble brukt. Veldig greit å ikke få rester. Det ble ikke så langt, så det ender nok hos et barn. Helst et barn UTEN borrelåser på klærne, Klumpens kjeledress har ødelagt diverse strikkeplagg. Fryktelig irriterende.

005

Det rosa trekantsjalet er nok en utgave av Neckwarmer Triangle, denne gangen strikket i et mykt bomull/viscosegarn. Jeg brukte mønsteret fra Thermis, syntes det ble fint. Elastisk i alle retninger og så ruller det seg ikke sammen. Ikke favorittfargen, men pyttsann. Det var et eksperiment, og så ble jeg kvitt nok et restenøste.Mitt neste planlagte prosjekt vet jeg fortsatt ikke hva er. Men jeg vet at det blir fælt. Jeg har nemlig meldt meg på Hemmelig uvenn 2Hobbyboden. Så nå venter jeg på grusomheter i posten. Selv har jeg vært på loftet og rotet, så noen får en kjekk pakke fra meg også. Hehe.....

kaos    KAOS http://yfwd.blogspot.com/ arrangerer denne runden, og sånn går det for seg:

Reglene for Hemmelig Uvenn er få, men strenge:
1: Finn det styggeste garnet du har
2: Skriv en usaklig/famlende/urovekkende/ikke spesielt trolig/unnvikende/tåredryppende eller maksimalt bortforklarende unnskyldning på hvorfor i all verden du faktisk eier det garnet.
3: Send innen den svært romslige fristen.
4: Bilde og unnskyldning skal postes i visningtråden

That's it.

Regler for Uvenn-garn-konkurransen:
1: Bruk kun garn du frivillig har mottatt mot bedre viten fra Hemmelig Uvenn-rundene
2: Knapper og annet stash er lov om det er nødvendig for gjenstandens funksjonalitet og ikke skjuler selve garnet
3: Tidligere arbeider fra tidligere runder Uvenn kan gjerne delta
4: Dommer og jury er kaos, og hennes avgjørelse er basert på hvilken mengde kreativitet der er lagt i arbeidet og i hvilken grad man har greid å skjule grusomt garn i funksjon, humor, og selvsagt om det midt oppi det hele er pent håndtverk.
5: Det blir premie etter mitt eget forgodtbefinnende *evil thoughts*


Jeg fant fram mitt verste garn og skulle pakke det inn. Så kom tenåringen og tok flere av nøstene. Hun syntes de var fine.   Dermed måtte jeg på loftet en gang til. Det fantes heldigvis flere ufyseligheter der.

Kommentarer:
Postet av: sol

Det dukker opp litt av hvert i sofaen her også fra tid til annen, både klyper og strikkepinner. :D

22.03.2009 @ 21:21
URL: http://blogg.hobbyboden.com/sol
Postet av: gretashobby

Bra at klumpen snart er fin form att. Tatt mandlene og polyppene eg også, men ikkje som barn. Eg var ungdom. Ikkje det at minna fra det er noe kjekkere av den grunn.Kjekt å få det gjort når det er nødvendig.Det har sikekrt vore slitsomt , emn når alt er over blir det fort glemt.Syns det rosa skjerfet var fint eg, i alle fall mønsteret. Kunne kanskje tenkt meg ein anna farge.God bedring og god nattesøvn

22.03.2009 @ 23:02
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: amylin

God bedring og får håpe du snart får sove om natta igjen.

22.03.2009 @ 23:15
URL: http://www.a-mylin.blogspot.com
Postet av: Sylvia

Håper det fortsatt går greit med lillegutt. Og woody er bare herlig, altså. Jeg satt og så på filmen med min guttunge flere ganger, og likte filmen veldig godt.Skjerfet kan bli ditt, ved å krysse det foran halsen med en fin nål, så blit det en slags hals. her i huset er det ridebukser med borrelås nederst som henger fast i de hjemmestrikka sokkene.......jeg får bare tåle det, for en av buksene pleier å være mine, så...Ønsker deg og klumpen en fin uke....

22.03.2009 @ 23:49
URL: http://sylvez.blogs.no
Postet av: Kate

Hm......godt du ikke ser min sofa. Du tryllet jo fram ferdige ting, jeg kan ikke skryte av noe sånt her i sofaen nei.

22.03.2009 @ 23:55
URL: http://soelvi.net
Postet av: Kelsina

Fine skjerf. Godt å få brukt opp rester ellers bare hoper det seg opp en masse ubrukelig garn.Håper på snarlig bedring så dere får bedre dager.

23.03.2009 @ 10:49
URL: http://kelsina.blogspot.com/
Postet av: sipusa

Hehe, flott innledningsbilde med han tøffingen dinglende med hodet ned.Ønsker deg masse god bedring sånn at du kan få strikket igjen snart!

23.03.2009 @ 12:12
URL: http://sipusa.neuro.no/
Postet av: Hege

Flotte farger på sjalene! Hege

23.03.2009 @ 18:56
URL: http://pepperkverna.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits