Små gleder

003

Amaryllisen blomstrer for fult nå. Nydelige blomster i en dyyyp farge som jeg desverre ikke klarer å gjengi. (Vil du se fantastiske blomsterbilder så besøk Monohttp://monamono.blogspot.com/ Hun har nok ikke samme kompaktkamera som meg nei...)

Jeg trodde forøvrig at dette var en "enkel" blomst jeg - jeg lar blader og stilk visne helt ned før  jeg kniper dem av, slik at all kraften blir sugd ned i løken igjen. Og etter noen måneder kommer det nye blader og blomster. Amaryllisine mine er nærmst evighetsblomster, de kommer igjen og igjen år etter år. Løkene får en skvett når jeg vanner de andre blomstene.

004


002


Solen skinner i dag, våren er her for fullt. Klumpen har sin første dag i barneparken, og det går veldig bra. (Hønemor har nemlig ringt for å sjekke, hehe!) Han LØP opp siste bakken og jaget meg ut porten.  -"Gå hjem mamma!"

Gårsdagen var litt tung, han hadde vondt i halsen og var sur og grinete. Nokså vanlig en ukes tid etter operasjonen sa de på legekontoret, det er sårskorpene som løsner. I dag går alt så meget bedre, godt for både ham og mammaen.

Vaskemaskinen summer, jeg rydder og vasker og nyter å være litt alene. Måtte visst innom her også ja.  :o)

Ha en fin dag!

Kommentarer:
Postet av: Tutten

Nydelig blomst.Det er kjekt når solen skinner her i Bergen :)

24.03.2009 @ 14:14
URL: http://blogg.hobbyboden.com/tutten/
Postet av: abbehope

Nydelig amaryllis! Jeg gjør som deg, men det er ikke alltid mine kommer igjen... Denne gangen har jeg plassert en i et solvindu, bare for å se hva som skjer da... :P Kasta en del som ikke hadde kommet igjen på nærmere ett år, så nå har jeg få amarylliser igjen.

24.03.2009 @ 14:21
URL: http://strikkegal.blogspot.com
Postet av: mona mono

For en flott blomst, da! =)Og supert at gutten din er i form igjen! =)Takk for rosen - alltid like kjekt, det! *rødme*Nå som våren kommer blir det flere macro-bilder på meg, også. Skal ikke se bort i fra at noen av de kommer i bloggen, nei... *ler*

24.03.2009 @ 21:36
URL: http://monamono.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits