Glemte kunster

Etter å knapt ha tatt i strikkepinne på flere uker var jeg nesten bekymret for om jeg hadde glemt ut igjen hele kunsten.

Hehe, nei fullt så ille var det vel ikke. Men med minimalt med tid til å sitte på akterspeilet uten en klatrende unge på fanget ble det ikke produsert stort. I går var Klumpen i parken, og det var en mye roligere og blidere gutt som kom hjem igjen. Tror kanskje sårskorpene er borte nå, for han puster bedre og sover roligere om natten. Da gjenstår det bare å få ham til å gå tilbake til vanlig mat. Det har gått med store mengder saftis den siste uken, noe som nok også har bidratt til at han har vært ekstra urolig. Masse sukker og gufne E-stoffer, urk.

I gårkveld fant jeg fram noen rester Babyull, de ble til en ny Turn a Square-lue. Dobbelt garn og pinne # 4,5. Sånn ble det:

008

Ikke lett å fotografere sitt eget hode ovenfra nei. *fnis*

009

Så du den lille boken i bakgrunnen på forrige bilde? Det er en bok om figurer man kan lage av ull, Klumpens yndlingsbok for tiden. Han ELSKER siden med edderkopp på. Og så er det ekstra gøy å vise den til dadda som ikke er fullt så glad i de kravlende skapningene....

Luen skal få seg en vask og litt damping, så er den klar for et nytt hode.  :o)

Kommentarer:
Postet av: Cecilie...

Hei og hå for strikkekunsten. Den sitter den tydeligvis;-) Luen var kjempefin!!

25.03.2009 @ 13:44
URL: http://frkchillisblogg.blogspot.com
Postet av: Chawo

Flott lue,du har strikket.Godt klumpen har blitt bedere å kan gå i parken igjen.

25.03.2009 @ 14:05
URL: http://wencheshobbykrok.blogspot.com/
Postet av: Iryl

Turn av square lua ble veldig fin :-) Jeg hadde heller ikke likt siden med edderkopper noe særlig - men måtte vel ha laget en uansett *hehe*

25.03.2009 @ 19:27
URL: http://blogg.hobbyboden.com/Iryl
Postet av: Trulte & Rainwolf

Hehe glemmer ikke å strikke vet du..Lua ble fin den. HUsker godt den tiden med små tass i huset, ikke mye jeg fikk gjort på håndarbeidsfronten bestandig da nei.

25.03.2009 @ 20:23
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: Sonja Strand

Takk for kommentaren hos meg.Koselig at du kikket innom.Mange fint håndarbeider her.Godt gjort med småfolk i huset.Jeg likte spessielt godt de fine pulsvarmerne du lager.

25.03.2009 @ 22:49
URL: http://www.sonjastrand.blogspot.com/
Postet av: Solveig

Hyggelig å se at du husker strikkekunsten ennå.... Luen ble flott den - synes edderkoppen også var stilig, men tviler på om de store jenene her i huset hadde likt den.

26.03.2009 @ 09:53
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Ruth Synvøe

Kjempetøff lue. :) IKKe noe moro når barna er syke,men du verden hvor deilig det er når de kvikner til og blir friske. Har selv 2 hjemme nå med kraftig forkjølelse. Blir godt når de er på beina igjen.

26.03.2009 @ 13:48
URL: http://rspepa.blogspot.com
Postet av: Trulte & Rainwolf

Svar på kommentar på bloggen min: Tusen takk. Jeg hadde blitt kjempeglad om hun hadde hatt den.

26.03.2009 @ 15:16
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: Elin

Å- jeg som er luegal- og har masse babyull i hus... Hm, det spørs om jeg ikker hermer litt nå altså *er-det-ok-blikk*Den edderkoppen kan dere ha for meg- jeg er livredd! Merkelig greie, men jeg blir kvalm og skjelven momentant når jeg ser levende edderkopper. Og ikke sjelden jeg har begynt å grine. *skikkelig tøff* Er så ille at jeg har lurt på å skaffe meg hjelp, veit bare ikke helt hvor. NEKTER å være med på noe som gjør at jeg må TA på en ekkel sak *grøsser på meg sandkorn*Kos deg med strikkekunsten du, det er jo nesten som å sykle.... Ha en fin dag!

26.03.2009 @ 15:45
URL: http://www.strikke-eos.blogspot.com
Postet av: totli

åå.. me er så glad i turn-a-square!eg har nokre nøster ida som ligg å ventar på at dei skal bli ei slik. Ü

26.03.2009 @ 17:38
URL: http://totliii.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits