Aprillue

luerligger09     http://50villapeikkoa.blogspot.com/2008/10/mesi_04.html

Denne luen så mye mer avansert ut enn den egentlig er. Hovedmønsteret strikkes med kun en farge om gangen, og mønsteret kommer av at masker løftes løst av.

Jeg har brukt dobbel tråd LIMA, et blandingsgarn bestående av lin, bomull og viscose. Det ble overraskende bra, garnet var godt å strikke med og ble jevnt og fin. Pinne # 3.5.

001

Garnet kommer (selvsagt) fra min hemmelige uvenn. Det morsomme er at jeg har hatt samme garn i samme grønnfarge liggende på loftet lenge uten at jeg har brukt det. Men når det dukket opp i uvenn-pakken var det liksom ikke noe å spare på. Jeg er visst litt rar sånn. Restegarn og "rart" garn går unna så det suser, dyrt garn har jeg liksom ikke råd til å bruke.....

- "Den er MIN!" erklærte Klumpen. Det var ikke helt  det som var meningen da, luen er i voksenstørrelse og passer nok bedre til meg. Men han dro den på seg og sitter nå og ser på frokost-barneTV iført lue og pyjamas. Jaja....

Ingen andre i husstanden ville ha luen, de ville ikke stille som modell engang. Så da får han vel få den da. Og fargen er omdøpt fra "pudder-rosa" til "pudder-beige". Selv om det egentlig ikke spiller så stor rolle.  :o)

Å ta bilde av en som ligger i godstolen med lue på var ikke så lett.

001

002

005

Kommentarer:
Postet av: Baddie

Endelig var bloggen din oppe å gikk igjen:-) Måtte jo inn å se om du hadde tryllet fram noe mer av uvenngarnet. Beundrer deg for hva du får til med dette garnet som andre har gitt opp. Ønsker deg en fortsatt god påske!

11.04.2009 @ 15:54
URL: http://baddiesnetthjem.blogspot.com/
Postet av: Elisabeth

Får håpe det fungerer å skrive kommentar nå! Nydelig lue, og klumpen kan da godt bruke den :)Det er som regel ekstra lang fjære på langfredag. Det har noe å gjøre med månefasene... Morsomt når man kan gå mye lenger ut enn til vanlig. Her i nord er det derfor tradisjon å gå i fjæra på langfredag, og det er som regel veldig mange som tar turen.... Hos dere er det kanskje ikke så stor forskjell på flo og fjære?Ha noen flotte påskedager til, det er heldigvis noen fridager igjen....

11.04.2009 @ 16:43
Postet av: Stargirl

For en flott (u)venn du har - det ble jo en helt nydelig lue av det garnet.

11.04.2009 @ 17:50
Postet av: Trulte

Ordentlig fin den lua der. Og du må ha den snilleste uvenn som finnes, så mye fint garn du har fått.Og heldigvis er våre blogger oppe å går igjen. Det tok tid.

11.04.2009 @ 18:43
URL: http://min.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits