Bedre enn forventet

Dette "lekre" garnet var jeg i tvil om at kunne bli til noe som helst. Det så faktisk ferdigtovet ut der det lå som hespe. Men jeg tok mot til meg og startet transformasjonsprosessen.

Fargen er litt varmere enn jeg klarer å få fram her, kameraet mitt lager veldig blåskjær i bildene. Lilla er visst nesten like vanskelig å gjengi korrekt som turkis. Sukk.

006

Det loet en god del, men det gikk helt greit å nøste det opp. Det var en knute ca midt i, så jeg fikk to nesten like store lilla baller. Men selv i lampelys manglet det karakteristiske glitteret i nylonpelsen. Et lite eksperiment med en lighter under kjøkkenviften (med Klumpen som storøyd tilskuer) bekreftet mistanken: Dette var ekte vare. Det nektet å ta fyr og luktet brent hår lang vei. Ikke noe syntet her nei!

Jeg fant fram pinne # 6,5 (det var den som lå på stuebordet, hehe...) og startet på et nytt skjerf i rillestrikk. For å få litt variasjon strikket jeg et enkelt hullmønster.

- "Det ble fint!" erklærte Gulllumpen i forbifarten. Det ble jo faktisk ikke så verst?

005

- "Det var et stygt nøste, fæl farge." kommenterte samme frøken like etterpå om det andre nøstet som fortsatt lå i sofaen. Det måtte en del studering og sammenligning til før hun gikk med på at det var det samme garnet som i skjerfet.

006

Skjerfet ble skikkelig mykt, varmt og fluffy. Men det er absolutt ikke min farge, jeg kler ikke kalde nyanser. Til mammas snøhvite hår er det derimot  helt nydelig, så kanskje resten av garnet blir noe til henne. Det loet litt mens jeg strikket, men det ferdige skjerfet slipper nesten ikke noen hår. (Vi hadde lilla hybelkaniner og lilla hår i pizzaen i går, ikke så populært....) Garnet var godt å strikke med, det gikk til og med helt greit å rekke opp igjen.

002

Her er to som også likte skjerfet. Lurer på hva Shaun hvisker, Shauleene ser litt blyg ut....

Til de som venter på leopardgarnet: Det kommer! Jeg klarer bare ikke å bestemme meg helt for hva det skal bli. Har flere "gode" ideer, kanskje jeg må kjøpe noen ekstra hesper.....


Kommentarer:
Postet av: stubbetufsa

Nydelig skjerf, mimouna! Ha det fortsatt fint!

11.04.2009 @ 18:29
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: Trulte

Det var fint garn det......og jeg syns fargen var fin.

11.04.2009 @ 18:41
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: Sissel

Godt at bloggene våre virker igjen, får håpe det fortsatt varer. Ett flott skjerf, og jeg likte faktisk fargen også jeg.

11.04.2009 @ 20:04
URL: http://netta.sprayblogg.no
Postet av: Trulte & Rainwolf

En kommentar til din kommentar på mitt innlegg:Og nei de har ikke svart....men det siste mailen jeg sendt var direkte til blogsoft....og jeg tror det var de som har tatt afære jeg...det en den tekniske levrandøren av våre blogger. Jeg skrev en lang mail om blant annet, at de ikke leverte den tjeneste jeg har betalt for. Og hvis ikke de klarte å levere meg den tjenesten jeg hadde betalt for i løpet løpet av påsken, fikk det flytte meg over på en blogg.no adresse uten reklame. Hvis ikke ville jeg ta kontakt med FBI på NRK og Forbruker Rådet....osv...var så sinna her at jeg nesten sprakk i flere dager. Men er jo like frusterene for dere som har gratis blogg. Men jeg kunne nok stille mer krav til de i og med jeg har betalt for bloggtjenesten min.

11.04.2009 @ 20:23
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: Elin

Se det- det blei jo riktig så lekkert! Og jeg likte godt sauene dine også... Jeg jobber hardt med å få ned garntårna (ja, i flertall!) om dagen, de minker- sakte, men sikkert :o) Ha en fin helg, hilsen Elin

11.04.2009 @ 21:30
URL: http://www.strikke-eos.blogspot.com
Postet av: nragnhild

Takk for tips til luen min! :) Syns skjerfet ditt ble skikkelig fint - gleder meg bare masse til å få i hus noe tilsvarende garn jeg nå, det er varsla at det skal komme i posten over påske :)

12.04.2009 @ 00:00
URL: http://nragnhild.blogspot.com
Postet av: Marita

Så flott da. Tror jo at du kan trylle, jeg da.

Postet av: Fjompen

Nydelig skjerf! Jeg synes det er så spennende å følge med på hva du lager av alt uvenngarnet ditt:) Du tryller frem de lekreste ting av det mest ulekre garn:) Ha en fin påskesøndag.

Postet av: LivM

Sjalet er lekkert og det ser så mykt ut! Moren din blir nok glad for det!

12.04.2009 @ 13:56
URL: http://livs.hobbyblog.net/
Postet av: Stargirl

Sjalet ser helt nydelig ut og jeg elsker fargen. Det ser ut som du trenger en ny uvenn snart. Det går unna.

13.04.2009 @ 09:14

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits