Resirkulerte Q-tips på tanntråd

sliter jeg!

Garnet jeg trodde skulle være håpløst å få noe vettugt ut av er oppbrukt. Men så var det dette da:

004

LIMA er forsåvidt greit nok, men det er veldig tynt og det er veldig mye av det. Her er det nok bare å ta tiden til hjelp.

Så var det COTTON FROTTÈ da - grøss! Garnet ser helt uskyldig ut, greie farger (sort og ubleket) og ren bomull. Første tanke var å strikke kluter. Problemet var bare at selve tråden var veldig tynn og klumpene veldig....klumpete. Jeg måtte bruke fryktelig tykke pinner for å få nevnte klumper gjennom maskene. Resultatet ble fiskegarn med - ja nettopp - klumper. Stygt og særdeles lite egnet til noe som helst. Jeg prøvde å strikke det sammen med en tråd LIMA, med to tråder LIMA, med TRE tråder LIMA....

003

Fargene ble ikke så verst, i følge min faste konsulent er pudderfarger tingen for tiden. Det hjelper bare så lite.

001

Dette blir nok også rekket opp igjen. Det ser faktisk ikke så verst ut når det ligger flatt på bordet, men løftes det opp henger det som en vridd vaskefille. Mønsteret jeg prøvde meg på heter Reversible Plaited Scarf http://www.ravelry.com/patterns/library/reversible-plaited-scarf  og er egentlig nokså fint. I et annet garn altså. 

Da har jeg brukt en hel dag på å strikke og rekke opp igjen diverse prosjekter i dette garnet.  (Vel, en stor del av dagen har blitt tilbragt utendørs da, det er nesten sommer i Bergen! Så jeg har i grunnen ikke brukt SÅ mye tid innendørs med strikkepinnene. Men man må jo ha lov til å beklage seg litt, ikke sant?)

Tenker jeg finner fram noe mer samarbeidsvillig garn og klekker ut nye planer imens. Dumme garnet skal IKKE vinne!

Kommentarer:
Postet av: Jorunn

Hva om du heklet noe av garnet i stedet?Jeg hadde også et slikt litt rart garn med klumper på.... Ble veldig stygt å strikke av, men til hekling ble det faktisk ganske flott!

13.04.2009 @ 21:22
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/
Postet av: Felisi

Stakkars deg... Hvorfor ikke strikke nettopp vaskefiller...? ;)

13.04.2009 @ 21:30
URL: http://www.felisistrikker.blogs.no
Postet av: Helen

Kan du ikkje gje det til ein barnehage? Det er det eg pleier å gjere med garn eg ikkje kan gjere noko med, også kaller eg det veldedig garnslanking.

13.04.2009 @ 21:37
URL: http://brekkehelenpen.blogspot.com
Postet av: Solveig

Du vinner nok til slutt, tenker jeg. Det er bare å finne den rette oppskriften. Men det er fryktelig kjedelig å vite at en har brukt masse tid på å strikke noe som siden må rekkes opp igjen. Ellers synes jeg jammen du har fått mye fint ut av den store mengden med uvenn-garn. Lykke til i kampen!!

13.04.2009 @ 23:06
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: nragnhild

Hold on - be strong! ;) Garnet skal ikke vinne denne kampen - samme hvor klumpete og merkelig det er!

13.04.2009 @ 23:34
URL: http://nragnhild.blogspot.com
Postet av: Sylvia

Du er jammen en standhaftig dame!!! her skal det brukes, selv om det er helt umulig! Jeg hadde kasta det i veggen og gitt det bort, jeg!Men hva med å strikke det klumpegarnet sammen med et tovbart garn, for så å tove det? (tøfler, votter, luer ol) så blir de til små popcorn innimellom ulla?Og har dun UVENN meldt seg og sagt hvem hun er? Jeg synes nå du bør ha en premie for å ha brukt opp så mye av det "umulige" garnet!!!

14.04.2009 @ 00:18
URL: http://sylvez.blogs.no
Postet av: dyveke

Så mye flott som du har fått ut av uvenngarnet allerede - det er faktisk lov å kvitte seg med det som er komplett ubrukelig! Klumpegarnet kom meg i hende via to andre som hadde kommet til samme konklusjon. Det ser greit ut på nøstet, men er håpløst å lage noe fint av.Barnehager setter som oftest pris på garndonasjoner :-)

14.04.2009 @ 09:13
URL: http://mluni.wordpress.com
Postet av: Stargirl

Åh - dette er så spennende å følge med på. Klarer hun det? er dagens store spørsmål (så kan en jo lure hva slags menneske jeg er som ikke har noe annet fore i livet enn å leve i spenning om maimouna får brukt uvenn garnet sitt). Jeg synes du er så flink å finne på noe å bruke garnet til og du har jo hittil egentlig vært heldig med alt.Men MÅ du strikke. Som Jorunn sa så kan det jo hende det er greit å hekle med. Kanskje du ikke er så god venn med heklenålen.Lykke til videre.

14.04.2009 @ 09:37
Postet av: Stine

Jeg beudrer din evne til å få brukt opp så mye "håpløst garn". Selv sliter jeg med å finne prosjekter for mitt lille lager av Mor Aase, som egentlig ikke burde vært noe problem.Uansett, lykke til videre med det klumpete garnet.

14.04.2009 @ 09:58
URL: http://rettstrikk.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits