Rutinebrudd!

Jeg hadde et tilbake-til-hverdagen-etter-ferien-innlegg delvis klart i hodet. Jeg hadde til og med funnet en passende smiley som illustrasjon:  
     
Trodde jeg.

Dagen startet med at jeg ble vekket av en blid tenåring som hadde stått opp helt av seg selv FØR klokken ringte. Hun hadde alt dusjet og laget seg frokost. (hvor ble det av besvime-smilyen?) Og ute strålte en minst like blid morgensol.

Klumpen ville ikke sove i gårkveld, med det resultat at han måtte vekkes i dag. Slikt bringer vanligvis ingen god start på dagen, men jammen spratt han opp han også. På med klær og klar for barneparken! Eneste protest kom da jeg fant fram joggesko. Han ville ha gummistøvler! Utrolig hvor enkelt det er å kle på en unge når man kan droppet 17 lag med ull, parkdress/regntøy, skjerf, votter, lue +++. Avgårde med oss!

Nå er jeg hjemme igjen og litt forvirret. Vanlig rutine er frokost m/bloggsurfing, ristet brød og kakao. Deretter strikking og litt husarbeid. I dag fristet ikke kakaoen. Og man kan jo ikke sitte inne når det er sol! De tykke luene jeg hadde tenkt å strikke virket plutselig litt malplassert de også.  Hm.

Da tenker jeg at jeg heller tusler ut i hagen og gjør noe nyttig jeg.

Ha en strålende tirsdag!  :o)


solskinnKommentarer:
Postet av: AnnetteK

Ha en strålende flott dag ute. Her må det visst litt klesvasking til etter påska... Men går fint det, siden det er overskyet og lett regn.

14.04.2009 @ 11:12
URL: http://annettek.net
Postet av: Jorunn

Her "kreker" jeg meg rundt etter en påske med vondt i ryggen... Har ikke vært ute av døra på en uke, men i dag skal jeg til byen og handle litt.Ha en fin dag!

14.04.2009 @ 11:41
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/
Postet av: grethekristin

Kos deg ute i sola:)Deilig å slippe alle vinterklærene for både store og små, ja.Her hos meg er det veldig grått men ikke regn som igår.

Postet av: muffin

Ha en strålende tirsdag du også!

14.04.2009 @ 15:52
URL: http://muffinmamma.blogspot.com
Postet av: hannebeate

Og en strålende tirsdag til deg også. Jeg har også vært ute i hagen i dag og kost meg, klippet roser og raket, for i helgen forsvant siste rest med snø hos oss. Mine tykke hekleprosjekt er heller ikke fristende, har lyst på noe lyst, lett og lekkert garn...

14.04.2009 @ 16:58
URL: http://www.hanneshage22.blogspot.com
Postet av: Liv Irene

Herlig med vår, ikke sant? :)

14.04.2009 @ 22:10
URL: http://www.home.online.no/~s-halden/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits