Plain and simple

Jeg hadde ørtenogfjørti ideer til hva det lekre akrylleopardgarnet fra uvennpakken kunne bli. De kokte nokså fort ned til veldig få.

003 
Vanskelig farge å gjengi dette her, det går egentlig i brun-orange/svart.

Elisabeth Augustas monsterkaninmønster var en av favorittene. Verdens skumleste kanin iført leopardskinn - nesten til å bli mørkredd av. Desverre var det umulig å få en så tett struktur på strikken av det gikk an å fylle det. Kanin med fiberfyll stikkende ut gjennom maskene ble litt VEL drøyt. Dessuten oppdaget jeg at garnet var umulig å rekke opp igjen. "Pelsen" datt av så jeg ble sittende igjen med spredte klumper på en tynn svart tråd. Leopard med skabb, æsj!

Eksperimentering var altså ikke tingen siden dette var et engangsgarn. Strikket var strikket og måtte bli som det ble eller bare kastes. Og kaste gjør man da ikke!

005

24 masker på pinne # 5,5, ribbestrikk 1 r 1 vr. Enkelt og greit. Dette kan faktisk risikere å bli brukt også, og det er jo litt av vitsen. Når det gjelder pels foretrekker jeg juksevarianten framfor ekte vare. Dette garnet er heller ikke det verste jeg har vært borti, det er mykt og mangler glitringen som fuskpels ofte har. Det kjennes nesten som bomull både å ta i og å strikke med. Det var forresten TUNGT å strikke med, spesielt fordi jeg måtte passe veldig på å ikke lage for store masker. Å stramme en maske etterpå var nesten umulig, da dro jeg bare av pels.

006

Ingen tvil om hvem som skulle være modell. *fnis*

Siden jeg var så "heldig" å få 400 gram av dette luksusgarnet har jeg fortsatt rikelig igjen. Så da jakter jeg videre på nye prosjekter.

001

Restbeholdningen. Det minker! :o)

007   (Trykk på bildet så blir det større.)

Kommentarer:
Postet av: Lise H

Godt jobba med såå "lekkert" garn!

15.04.2009 @ 19:33
URL: http://lisesin.wordpress.com
Postet av: hobbyvenn

(Utrolig hva du får til av alt uvenn-garnet ditt. Har endel garn på loftet som kan gå under samme kategori, må visst hente det frem igjen...

15.04.2009 @ 20:21
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Unsepus

Syns ikke det ble så verst, jeg, det ser jo mykt og godt ut og inntrykket var ikke så veldig leopard når det ble skjerf av det. Jeg syns du er fantastisk god til å lage fine ting av uvennpakken din, det er veldig inspirerende!

15.04.2009 @ 20:52
URL: http://innfall.wordpress.com
Postet av: dyveke

Hva du får til, du er utrolig!!!Synd jeg ikke hadde mere leopard ;-)

15.04.2009 @ 21:30
URL: http://mluni.wordpress.com
Postet av: Kiwa

*setter meg ned i sofaen før jeg dåner*

15.04.2009 @ 21:31
URL: http://kiwasverden.wordpress.com
Postet av: Jorunn

Syntes det ble bra jeg.

15.04.2009 @ 21:49
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/
Postet av: hobbystua

Så mye fint du strikker av dette uvenngarnet ditt,,luen til lillegutt er jo kjempeflott.Nå kan det hende den som har gitt deg garnet*angrer*hihi.Ha en riktig vårlig å fin helg:-))

16.04.2009 @ 22:45
URL: http://hobbystuas.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits