Ringen er sluttet

En tid tilbake var jeg innom en blogg med massevis av bilder av visnende blomster. Bloggeren var så fascinert av forfallet og prosessen som skjedde. Ser for meg en vase full av avblomstrete tulipaner som hadde begynt å slippe kronbladene. Men jeg husker selvsagt ikke HVOR jeg så alt dette.

Uansett, det var ikke poenget. Jeg kjøper nesten aldri avskårne blomster, syns det er noe litt brutalt over de kuttede stilkene. Hos meg gå det derfor stort sett i potteplanter.

Amaryllisen min har levd et liv på bloggen en stund nå. Den startet som soveromsblomst: http://mimounashobby.sprayblogg.no/1237805085_soveromsblomster.html

003

Så flyttet den ut i stuen og stod på stas:
http://mimounashobby.sprayblogg.no/1237894171_sm_gleder.html#comment

001

Men så startet forfallet.

014

Tunge, seige dråper med farge som gammelt blod dryppet ned på kommoden og gjorde at blomsten ble forvist til en krok på gulvet.

002

Nå er den tilbake til start bak gardinene på soverommet. En slapp stengel og en vissen, blødende blomst søker støtte hos sidemannen. Og om noen måneder gjentar det hele seg. Ringen er sluttet.

004

Fruen er visst i det melankolsk-filosofiske hjørnet i dag. Det duskregner ute og jeg har strikket hull på pekefingeren. Får ta en tur på loftet og kose med noen garnnøster, det hjelper nok. Hehe....  ;o)

Kommentarer:
Postet av: Trulte & Rainwolf

Fasinerende med slike blomster som Amaryllis. Gleder meg til å se om min klarer en omgang med blomstering til.

22.04.2009 @ 18:04
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: Ruth Synøve

Amaryllis er virkelig fasinerende. Liker de godt, men har nok ikke fått de til. Kanskej jeg skal prøve igjen:) Ha en fin dag.

22.04.2009 @ 22:43
URL: http://rspepa.blogspot.com
Postet av: Cecilie...

Mine planter tar stort sett selvmord ganske kjapt... Skjønner ikke hva jeg gjør galt?? Hva?? må de ha vann??Ligger en award til deg i bloggen min:-)

23.04.2009 @ 19:41
URL: http://frkchillisblogg.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits