Cashmere Neckwarmer

Tadaaaa:

002

Neida, jeg har ikke gått av skaftet og handlet inn kasjmirgarn. Denne er strikket av nøster fra uvennpakken. Jeg gikk inn på Ravelry og søkte på "Ara". Da fant jeg en dame i USA som hadde strikket denne halsen av to nøster. Og siden jeg tilfeldigvis hadde akkurat to nøster var jo valget enkelt. Helt genialt - søke på garnet man har og se hva det kan brukes til. (Dette har sikkert alle andre Ravelrybrukere oppdaget før meg, hehe. Litt treg jeg, og lett å begeistre.)

003

Her finner du gratis mønster:  http://www.ravelry.com/patterns/library/cashmere-neckwarmer(Ravelry-link) Det burde ikke være noen heksekunst å kopiere den uten oppskrift heller. Jeg brukte pinne #8 og måtte legge opp 25 masker for å få oppgitt bredde. Strikket til garnet tok slutt.

Hempen skulle strikkes som I-cord. Etter å ha rekket den opp et par ganger valgte jeg heller å hekle den.

005

Synes garnet og det enkle mønsteret utfylte hverandre, det ble en veldig fin tekstur på halsvarmeren. Jeg var for utålmodig til å blokke den, så da dro jeg fram strykejernet og dampet  i vei. Det gikk overraskende bra, garnet er for klumpete til å bli flatt. Det ble litt tettere, noe som i grunnen bare var bra.

007

Og da var vi klare for nye utfordringer loppekassen.  :o)

Kommentarer:
Postet av: elins strikkeri

Vert stadig like imponert over alt det fine du tryller fram av uvenngarnet:)Kjempeflott hals, god helg!!

24.04.2009 @ 00:00
URL: http://elinsstrikkeri.blogspot.com/
Postet av: Shygirl

Jeg må si jeg er imponert over hva du har fått til av uvenn garnet, altså. Du skulle hatt medalje, både for oppfinnsomhet og hurtighet. :-)))Digget koolhaast luen, kjøpte mønster for en stund siden men har ikke klart å karre meg i gang med den ennå. Det blir nok liggende en stund til før jeg starter, de flettene ser utrolig flotte ut men kan bare forestille meg at de er et virrvarr å strikke. Ha en flott helg! :-)

24.04.2009 @ 03:50
URL: http://shygirlshobby.blogspot.com
Postet av: Stargirl

MegaImponertMasseOriginalt av Uvenn-garnetNesteArbeid påventes med spenning.

24.04.2009 @ 08:55
Postet av: Knitgirl

Uvenn garn? Synes det var ganske vennlig jeg! Kjekt med slike småprosjekter som går fort! God helg!

24.04.2009 @ 09:04
URL: http://ullenteventyr.blogspot.com/
Postet av: Unsepus

Det ble lekkert. Jeg syns ofte det er vanskelig å finne mønstre til ujevne garn som Ara, men dette syns jeg fungerte veldig bra. Blir sikkert praktisk under en regnjakke til høsten ;-)Jeg bruker også "søk på garn"-funksjonen i Ravelry veldig mye, syns nesten det er en av de mest praktiske sidene ved Ravelry.

24.04.2009 @ 09:09
URL: http://innfall.wordpress.com
Postet av: Elisabeth

Fremdeles imponert over hva du tryller fram av ingenting, og på dette området kan nok ingen slå deg :)Ha en veldig koselig helg!

24.04.2009 @ 17:45
Postet av: Marihøna

Jeg er også kjempeimponert over hva du får til av alt uvenngarnet ditt. Og så rask som du er med pinnene - det imponerer meg også :) Ha en flott helg!


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits