Spor av liv

De fleste, inkludert meg selv, legger stolt ut bilder av ferdige prosjekter. Nyvasket, nydampet/blokket, pent dandert og fotografert for å ta seg best mulig ut. Og så hører vi ikke mer om det. Men det er jo nå "livet" til plagget starter. Og hvordan det fungerer i bruk og etter mange vask er jo minst like interessant.

Denne buksen strikket jeg til Klumpen da han var ett år gammel. Den tjenestegjør nå i sin tredje sesong. Tykk og god i Mor Aase raggegarn.

im000996zv2            

Her er spor av liv! Buksen har formet seg etter eieren og har fått både knær og rumpe. *fnis*

011

Små gutter vokser. Det gjør visst buksen også. Den passer fortsatt i vidden men begynner å bli litt kort i beina. Slikt kan man heldigvis gjøre noe med.  :o)

014

Jeg hadde et halvt nøste igjen av uvenn-raggegarnet mitt. Det burde holde til noen ekstra cm på beina. Buksen hadde tovet seg, så det var pirkete å rekke opp fellingen. Jeg registrerer også at fargen har falmet litt. Det nye garnet kjennes mye stivere ut enn den godt brukte buksen.

018

Da er buksen klar til nok en sesong. Forhåpentligvis forsvinner bleien snart, så da kan det hende den varer enda lenger siden Klumpen er lang og smal. Dette var faktisk et kjekt arbeid. En god ullbukse fikk forlenget levetid, bra for både miljø og lommebok. Ikke så spennende kanskje, men tilfreddstillende å gjøre noe nyttig.

Da synes jeg at jeg fortjener å starte på et nytt og morsomt prosjekt.  :o)

Kommentarer:
Postet av: Nutte

Det har du helt rett i! Først når en kan se at det som en har laga blir brukt har det mening :) og en kan fryde seg over det, gjør i hvertfall jeg :) Ha en fin helg

24.04.2009 @ 23:50
URL: http://nutte.blogg.no
Postet av: anlen

Gode ullbukser fortener å få leve lenge! Prinsessa mi har ei bukse som eigentleg er for lita, men ho syns den er såååå god! Mykje betre enn dei to nyare...

24.04.2009 @ 23:59
URL: http://anlenblogg.blogspot.com
Postet av: Merete

Levd liv er viktig å dokumentere! Jeg har modeller som er brukt i filler pga de er gode, og andre som er brukt i filler etter kort tid fordi garnet ikke tålte å bli brukt, og det er kjekt for andre å vite om. Takk for innspill og ide til blogginnlegg!

Postet av: Elin73

Hei.Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.Her var det mye fint å se.Den røde lua og pulsvarmerne var kjempefine.Ha en riktig god helg.Hilsen Elin73

25.04.2009 @ 08:44
URL: http://www.elin73.blogspot.com
Postet av: Jorunn

Koselig bukse. Den er sikkert god og varm.Flott at et plagg kan fikses på og varer så lenge.

25.04.2009 @ 09:49
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/
Postet av: muffin

Herlig kosebukse det der! Sånne bukser kan vare riktig lenge.

25.04.2009 @ 11:07
URL: http://muffinmamma.blogspot.com
Postet av: Torunn

Så koselig å lese om denne strikkebuksa. Ingenting er så varmt som en hjemmestrikka ullbukse.Tid og penger spart. Det er mange som har gjort det samme gjennom tidene. Jeg også. Ha en god helg!

25.04.2009 @ 11:08
URL: http://http://treeped.blogspot.com/
Postet av: AnnetteK

Så dyktig du er! De aller fleste ville nok lagt den til side, for en ny en... Ønsker dere en riktig god helg.

25.04.2009 @ 19:31
URL: http://annettek.net
Postet av: hannebeate

Så utrolig stilig! Moro å lese om plagg som har blitt laget, og brukt så godt. Snakk om god kvalitet!

25.04.2009 @ 21:36
URL: http://www.hanneshage22.blogspot.com
Postet av: Monai

Gøy å lese om hvordan buksen har holdt seg.Du er en kreativ og flink person.

25.04.2009 @ 22:07
URL: http://www.monai.net/blog
Postet av: dyveke

Dette var et herlig blogginnlegg, det får meg til å tenke på strikkaklær arvingen min hadde da hun var liten. Mange fine minner dukker opp. Det er noe helt eget med småtasser i velbrukt og hjemmestrikka ulltøy :-)

26.04.2009 @ 01:26
URL: http://mluni.wordpress.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits