Hagevandring

Jeg og kameraet har vært på oppdagelsestur i hagen.  :o)

001 
Blåbærris med blåbærkart!

002    003
Tulipaner og pinseliljer. Alle bildene blir store hvis du trykker på dem.

004 
Synes disse fylte pinseliljene i sart gult er så nydelige.

005 
Løvetann er jeg ikke fullt så glad i. Men de er jo i grunnen flotte de også.

Det er blomsterbilder på veldig mange blogger nå, og mine er vel ikke de mest fototeknisk avanserte. Jeg har nok ikke den flotteste eller mest velstelte hagen heller. Men jeg blir glad av å gå rundt og lete etter motivene. Og så kan jeg finne bildene fram igjen senere når blomstringen er over.  Og det er fint!  :o)

Nyt våren du også!
Kommentarer:
Postet av: sipusa

Nydelig i hagen din! Må innrømme jeg liker løvetannen jeg da, men så har jeg aldri vært eier av en egen hage da, hehe, så jeg kan nyte skjønnheten uten å tenke på ulempene;-)

28.04.2009 @ 09:02
URL: http://sipusa.neuro.no/
Postet av: Stargirl

BlåveisLøvetannOksetungeMarikåpeSolsikkeTusenfrydEngsoleiRødkløverNå er våren her og sommeren like rundt hjørnet.

28.04.2009 @ 10:13
Postet av: Greta

Hei. Endelig har eg kommet meg igang med å komme ajour med alle flotte bloggene eg besøker. Hos deg var det så mye. tar allle kommentarene her eg.Begynner med skjerfet og lua i rødt uvenn garn. Skjerfet likte g veldig godt. Lua også. Men det var skjerfet eg falt for. Mulig det blir prøvd utpå året.Tøff halsvarmer. Den skal eg nok klare å kopiere. lettere det enn å prøve seg på engelske oppskrifter. Det er umulig, nesten hihi.kjet med garn som aldri blir oppbrukt, eller kanskje du vart lei det til slutt. Dette settet likte eg også. kjempestilig.Det var lurt å strikke på buksene. Ikkje er du berre flink, du er klok og oppfinnsom ogsåEtt langt og veldig klokt innlegg kom no. Eg er veldig enig i det meste. Liker å strikke i både tjukt og tynt garn. Meste bruker eg vel pinner nr 3-4, men bruker også 2,5 og opp til 9. tjukkere pinner har eg ikkje. Men, det skal kunne brukes og helst ofte. Sjelden eg strikker noe som skal berre vere til pynt.Du er glad i å fotografere også. Hyggelig å lese og følge med i bloggen din. Har eit personlig ønske.kan du ha fleire avsnitt når du skriv langt, for da vert dt lettere å lese for emg med lese problem.spent på dine nye prosjekt. Eg kjem sterkt att eg og, så snart eg kjem emg ajour med alt eg skal gjer eog blir ferdig med mitt siste bestillingsverkha ei flott ny uke

28.04.2009 @ 11:44
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Tiara

Å, så langt våren er kommet hos dere! Blir rent misunnelig.... Her er det enda kaldt og regn, så det er stort sett bare hestehoven som våget seg frem. Flotte bilder:-)Ha en flott uke!

Postet av: Synnøve

Sommer og blomster. Blir sommeryr her jeg sitter. Nesten som nyforelsket. Knise.

28.04.2009 @ 22:27
URL: http://www.synnove.de/blog
Postet av: Trulte

Oj, nå vet jeg jo ikke helt hvor du bor, men hos deg var våren kommet langt. Her er det bare noen blå løkblomster (ligner på snøklokker men blå) som titter fram enda.

29.04.2009 @ 07:55
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: Bente

Hehe - Vannskrekk? Joda jeg har egentlig det jeg også... men det handler bare om å lære seg å ta det med ro om/når man velter ;-)Kajakkpadling er en enestående opplevelse av friluftsliv. Man trenger bare 20 cm vanndybde så kommer man frem der ingen andre kommer seg. Kommer nær innpå dyr og natur helt fullstendig uten annen lyd enn plasket fra åren.Vi padler hele året (bortsett fra når vann er blitt til is... ). ;-)Bare prøv!I helgen skal jeg feire bursdag med padle-telt-tur på Nisser siden det er så flott vær meldt.Våryr og glad når det er så mye flott å oppleve ute, bjørka spretter, gresset gror og alt kommer frem. Neste store forventning blir da soppsesongen.Med tørkemaskin kan man la det mest fantastiske snacks av f.eks. steinsopp.Hurra får våren og alt nytt som gror!Kos deg du også, der du er!

29.04.2009 @ 10:48
URL: http://blogg.hobbyboden.com/sylvette
Postet av: Renate

åååh... koselig da!!! Jeg vil også ha sommer!! :D

29.04.2009 @ 13:52
URL: http://therenate.com
Postet av: randi

Du, jeg syns du er kjempeflink jeg!! flotte blomster bilder. Her har ikke tulipanene kommet ut enda...men de er vel like før...og nå melder de varmt i to dager så da eksploderer vel alt rundt oss.Da skal jeg tusle på jobb.Ha en fin dagKlem

29.04.2009 @ 14:44
URL: http://randisverden.blogspot.com/
Postet av: hannebeate

Slike bilder blir jeg glad av å se på! Ønsker deg en flott langhelg.

30.04.2009 @ 16:59
URL: http://www.hanneshage22.blogspot.com
Postet av: elisabeth eriksen

hei,så bilde av cup cake lua. den var kjempefin,men hvor kan jeg finne oppskrift som er på norsk?

18.11.2010 @ 19:27

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits