Brainless

"Brainless" er egentlig navnet på noen tå-opp-sokker som strikkes på tynne pinner. De skal visstnok være så enkle at man nesten kan koble ut øverste etasje. Jeg hører ikke til dem som synes at slike sokker er lykken å strikke, men jeg har visst klart å lage min egen hjerneløse versjon.

Vi starter med begynnelsen:

Det var 4 nøster raggegarn i uvennpakken min. De to grønne har alt blitt brukt, hvis du vil se til hva må du lete selv. :o)

Men så var det de to rosa nøstene da. Jeg vurderte å strikke tykke sokker sammen med en tråd  SISU men ombestemte meg. Sistnevnte garn fikk en bedre (?) skjebne og ble skjerf. (to innlegg under her) Dermed ble det trauste, vanlige raggsokker på pinne #3,5. Av erfaring vet jeg at to nøster ikke er nok til et par i min størrelse, så da måtte jeg på leting i eget garnlager. Jeg fant en liten rest Svane Sportsgarn, arvet etter mamma. Tror hun strikket ullbukse av det på 80-tallet en gang. Det hadde samme tykkelse og fiberinnhold som raggegarnet og kjentes helt likt å ta i.

002  Mamma kaster heller ikke garn!  :o)

Sokkene har bodd i til-og-fra-barnparken-vesken min og vokste sakte men sikkert for hver busstur. Jeg strikket dem paralelt og var kommer til tåfellingen på begge da jeg satte meg ned for å fullføre i gårkveld.

001

Haha. Jeg har strikket en sokk med 56 masker og en med 48. *fres* Sånn går det når man strikker med autopiloten på. Jeg syntes liksom hælen så bredere ut på den ene sokken. Jaja......

Rekke opp en nesten helt ferdig sokk? Nja, tror ikke det. Det blir nok heller to nye nøster neste gang jeg går innom REMA1000. TO par sokker er jo ikke så dumt det heller. Tenker disse får bli med på UFO/restegarnkonkurransen på HobbyForum. Og så strikker jeg noe mer spennende i dag tenker jeg.

Andre er visst verre stilt enn meg Et google-billedsøk på "brainless" gav meg et par bilder av sokker og en mange bilder av denne karen:

hjernels

Han kan nok ikke strikke engang.

Kommentarer:
Postet av: AnnetteK

Sokker for man jo alltids bruk for :) Ønsker deg en flott helg, med eller uten sokkestrikking :)

02.05.2009 @ 12:17
URL: http://annettek.net
Postet av: Eva Petronella

Sokkestrikking er generelt frustrerende syns jeg, så jeg syns du er kjempeflink. Selv strikker jeg mye heller votter, skjerf og luer - og så smisker jeg litt for mammaen min når jeg trenger nye sokker ;-)

02.05.2009 @ 12:28
URL: http://petronellas.wordpress.com
Postet av: dyveke

Når noe først skal gå galt så var vel ikke dette det verste som kunne skje, du får jo to par i stedet for bare ett!God helg :-)

02.05.2009 @ 16:24
URL: http://mluni.wordpress.com
Postet av: Guro

Det er kjekt å ha en autopilot, men noen ganger vil den ikke slå seg av:p Men to sokker er da greit, da kan du legge det ene paret i gave kurven:) God helg mimouna:)

02.05.2009 @ 17:20
Postet av: Elin

Huff, jeg gjorde nesten det samme med et "par" sokker i fjor.. Èn sokk blei strikka med pinne nr 3,5 og den andre med pinne nr 4! Etter å ha vært ufo en god stund- heiv jeg meg rundt- og vips! to par sokker! Aldri så galt.... Men desto mer kjedelig! God (sokkestrikke?) helg, hilsen Elin

02.05.2009 @ 18:12
URL: http://www.strikke-eos.blogspot.com
Postet av: Lise H

Når jeg leser innlegget ditt så skjønner jeg hvorfor jeg ikke er en sokkestrikker. Det ligger rett og slett ikke for meg :)!

02.05.2009 @ 20:27
URL: http://lisesin.wordpress.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits