Jeg er IKKE fornøyd!

Var den klare meldingen fra far i huset.

Kanskje ikke så rart. De to kanindamene hadde vaglet seg i go'stolen med fjernkontrollen mens de så på uanstendige program på Animal Planet. Selv ble han sendt på kjøkkenet for å hente flere gulrøtter.

010

Dywa har i tillegg brukt opp den dyre solkremen jeg kjøpte til ungene. Damene har nemlig tilbragt dagen med solbad i løvetannengen. Det var et mas uten like, jeg har løpt som en gal fram og tilbake med påfyll av gulrotjuice og nykålsalat. Dessuten måtte Dywas sarte hud smøres både titt og ofte.

004

Heldigvis ser det ut som om kusinene planlegger å dra på slektsstevne i Australia, det er visstnok der størsteparten av familien bor. Mulig det endelig kan bli fred og harmoni igjen her i heimen da.

001

Jeg måtte lage nye badelaken til begge to, de var ikke fornøde med kvaliteten på de jeg hadde. Dobbel tråd Bomull Frottè på pinne # 6 var en sann lidelse, jeg kjempet med hver eneste maske. Dessuten støvet garnet noe ekstremt,  jeg var tørr helt opp i bihulene og ned i lungene. Dywa ville ha et som matchet pelsen, Kiweke ville, ikke uventet, ha sitt i svart.

006

Heklekanter og blomster i restegarn av bomull. Jeg er rimelig fornød med å ha fått has på dette garnet, det var virkelig nummeret før jeg gav opp. Men jeg vant!  (At jeg fortsatt har maaange nøster igjen velger jeg å glemme akkurat nå.)

Kommentarer:
Postet av: Greta

Kost meg med ein lang titt på bloggen din. Du er kreativ, har masse morsom fantasi, lager så masse fint, og inspirer meg så masse. Kvar får du all energien og tida frå.? Dei pulsvantene som frøkan di stakk av med, dei har eg tenkt å stjele ideen til. Ha ein strålandes 17.mai feiring

16.05.2009 @ 19:48
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Tittei

Håper ikke kusinene trøbbel ødelegger 17.maien for deg. Ha en fin helg, og lås inne grønnsakene!

16.05.2009 @ 20:01
URL: http://www.tittei.net
Postet av: lise

Oi, oi, de er blitt så hjemmevante, ja? Det er godt de liker løvetann, i alle fall. Det kunne fort blitt dyrt med kaviar og indrefilet i lengden. Australia, ja? Der kan de sikkert få det moro. Det begynner å bli deilig og varmt der nede nå. Tjihi.

16.05.2009 @ 20:59
URL: http://www.lises.net/blogg
Postet av: Ruth Synøve

Tihi..nå fikk jeg meg en god latter. Så fine kaniner og badeduker.. :)

16.05.2009 @ 21:26
URL: http://rspepa.blogspot.com
Postet av: Trulte & Rainwolf

Åh for noen figurer du har laget. (og det garnet er det uvenngarn....? Ikke le men jeg har faktisk vært litt på jakt etter slikt garn jeg til en ide jeg har, men etter å ha lest om dine lidelser så vet jeg ikke helt om jeg vil prøve meg på slikt garn alikevel.)

16.05.2009 @ 21:56
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: Trulte & Rainwolf

Takker for tilbudet, skal bare tenke igjenom om jeg kan bruke noe annet garn først. Har en ide om noe, og da skulle jeg gjerne hatt litt slikt "klumpegarn" i tillegg til det andre jeg har tenkt å bruke. Kommer tilbake om et par dager, må tenke og tegne litt først....

16.05.2009 @ 22:12
URL: http://min.abcblogg.no
Postet av: Bodil

Så flink du er til å laga historiar, og så artige figurar du har laga:) Kjempekoseleg blogg du har!

17.05.2009 @ 10:14
URL: http://handarbeidsglede.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Gratulerer med dagen til deg og dine. Håper dine selebre og kravstore gjester ikke krever for mye av deg i dag. Kikket etter de i prosesjonen, men så de ikke. Det ble vel for langt å hoppe...

17.05.2009 @ 14:44
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Stargirl

Forstår at Dywa bruker den solkremen med høy faktor - hun er jo like bleik fortsatt. Send damene til Australia på "hoppekurs" hos sine hoppende, gigantiske meningsfeller. Kan tenke meg Dywa tar seg en tur i oprahuset hvis de skal innom Sydney, mens Kiweke nok heller er typen til krokodillejakt i sumpene. PS. - er det sumper og/eller krokodiller i Australia?

19.05.2009 @ 23:30

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits