Litt mitt og noe som kan bli ditt :o)

Da er det foreløpig siste skjerfet mitt ferdig. For de som måtte være bekymret lever Kiweke i beste velgående selv om garnet ligner på pelsen hennes. Dette er vaskeekte akryl-leopard, ikke kanin.

006

Mønsteret på skjerfet er veldig enkelt: Legg ogg 15 masker og strikk slik: *3 r, ta 1 m løs av med tråden foran*. Gjenta fra *-* til det gjenstår 3 m,  3 r. På neste pinne strikkes 1 r, *ta 1 m løs av med tråden foran, 3 r*. Gjenta fra *-* til siste m, 1 r. Disse 2 pinnene gjentas til skjerfet har ønsket lengde. Ønsker du et bredere eller smalere skjerf plusser du på/trekker fra et masketall delelig med 4.

Stubbetufsa har en blogg jeg ofte er innom. Hun er en kreativ dame som lager mye flott av gjenbruksmaterialer. Hos henne finner du både masse inspirasjon og forklaringer på hvordan ting kan gjøres. Absolutt verd et besøk!  :o)

img1970

Akkurat nå har hun en konkurranse der du kan vinne denne fine vesken hun har laget. Her finner du veien inn til henne: http://stubbetufsa.blogspot.com  Fristen for å bli mer er søndag 24. mai.

Denne har jeg også lyst på!  :o)

Kommentarer:
Postet av: Villblomsten

Lenge siden jeg har vært her inne skjønner jeg :-)Du har jo fått familie-forøkelse :-) hihi :-)og 1 + 1 kanin blir ikke 2 kaniner , det blir ofte til minst 5 :-)gøye bilder :-)

21.05.2009 @ 18:10
URL: http://villblomsten.blogspot.com/
Postet av: Nitus

Skjerfet ble stilig....utrolig hva du klarer å trylle frem av alle dine garnnøster (regner med at dette er fra din hemmelige uvenns garn)

Postet av: Stargirl

Advarsel - ikke spis kveldsmat ved PCen. Holdt på å sette maten i halsen - trodde det var Kiweke til jeg leste første linje i teksten. Takk for at du sa fra så fort.

21.05.2009 @ 21:59
Postet av: Tino

Så tøft skjerf, takk for oppskrift :)

22.05.2009 @ 07:15
URL: http://ti-nos.blogspot.com/
Postet av: hannebeate

Stilig! Ønsker deg en god helg.

22.05.2009 @ 10:27
URL: http://www.hanneshage22.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits