Uvennlig oppsummering

Hemmelig uvenngarn-strikkekonkurransen er godt og vel over. Så da er det vel på tide med en liten oppsummering. Dette er noe av det morsomste jeg har vært med på av strikkekonkurranser, og responsen i visningstråden har vært helt fantastisk. Utrolig mange stilige, kreative, hårreisende, flotte, grusomme +++ bidrag. Mange som IKKE var med tittet også innom og la igjen kommentarer, noe som var ekstra kjekt. Alonger/konkurranser fenger skjelden andre enn de som deltar.

Vi var mange som strikket og heklet, og det var flere potensielle vinnere av - ja, hva var egentlig premien? Det vet vi fortsatt ikke. Men da DETTE kom var det ingen tvil lenger. Fullstendig utklassing!

(Bildene er lånt fra Hobbyugla. Her finner du flere:  http://hobbyugla.blogspot.com/2009/05/hemmeliguvennkonkurranse.html )

bilde072    bilde075

Dovarmer i gressgrønn 80-tallsmohair, kan det bli bedre? Dette er KUNST altså!  *beundrende* At doen måtte desinfiseres før hver runde med prøving er bare til å dø av......

Her finner du hele visningstråden, mye snadder her: http://forum.hobbyboden.com/showthread.php?t=37613&highlight=uvenn

Selv fikk jeg jo rikelig med garn, her ser du hvordan DET gikk:

007

Nøster med kryss på er brukt. Jeg har fortsatt har en full bærepose igjen.

Jeg sendte avgårde garn også, her er det:

012   013


015   014

Mottakeren har ikke brukt det, i alle fall dukket det ikke opp noe i visningstråden. Så kanskje jeg er en skikkelig slem god uvenn?  Jeg er litt stolt av akryl-sommerfuglene på kortet, hehe.

Det blir sikkert flere runder, en slik suksess må jo bare gjentas. Gleder meg!

(Alle bildene i dette innlegget blir større hvis du trykker på dem.)


Kommentarer:
Postet av: Elin

Jeg ler meg fillete av dovarmer`n, og bøyer meg i støvet over alle kreative idèer! Det har vært morsomt å følge uvenn- tida di, jeg gjør det gjerne igjen! ;o) Ha en vennlig helg, vennlig hilsen Elin *smiler stort*

22.05.2009 @ 15:13
URL: http://www.strikke-eos.blogspot.com
Postet av:

Ha, ha, tror jeg hadde vært litt skeptisk måtte jeg satt meg ned på et slikt dosete :)

22.05.2009 @ 15:41
Postet av: Tino

Hehe her var det mye (u)lekkert! Den dovarmeren er helt i klasse for seg da;)God helg!

22.05.2009 @ 16:04
URL: http://ti-nos.blogspot.com/
Postet av: Stargirl

Med fare på å bli utestengt fra å kommentere på bloggen din pga. ufint språkbruk, må jeg få kommentere dosetet. Det var drit-morsomt.Er det til et muld-toalett mon tro?

22.05.2009 @ 16:43
Postet av: Elisabeth

Vinneren har fortjent seieren, men tror ingen har strikket MER av uvenngarn enn du. Jeg er i alle fall imponert :)

22.05.2009 @ 19:30
Postet av: Jorunn

Dovarmeren er virkelig imponerende!!

22.05.2009 @ 22:59
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/
Postet av: halaisa

Ah så det var du som sendte meg den flotte garnpakken! For å si det sånn, gudene skal vite at jeg forsøkte å strikke noe av garnet. Jeg hadde store planer om å strikke moppetrekk ab den nydelige rustrøde snowflaken, men det gikk bare ikke. Det desidert værste garnet jeg fikk var jo det hudfargede akrylgarnet som hadde det svært passende navnet "ondè". Det har jeg faktisk gitt videre i en pakkelek...... Er jeg ikke snill.Er det forresten nå jeg skal si "tuusen takk for nydelig garn"? Forresten akrylsommerfuglene var jo alldeles bedårende.

23.05.2009 @ 10:38
URL: http://somuchyarn.blogspot.com
Postet av: StrikkeLaila

Syns det har vært morsom lesning på bloggen din ihvertfall:) Ellers går det bra her, men blir lite blogging. Ha ei fin helg:)

23.05.2009 @ 17:39
URL: http://strikkelaila.blogspot.com
Postet av: Torunn

Hihi...for ein herleg dovarmar!!! :) Ynskjer deg ei flott helg!

23.05.2009 @ 18:40
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com/
Postet av: Kiwa

Hehe, du er rå! Det er jammen ikke mye garn igjen nå. Men ser at alpakkaen ligger der fortsatt, og er ikke veldig overrasket over det. Jeg heklet et lite sjal av det andre nøstet jeg hadde. Det ble veldig deilig.

23.05.2009 @ 21:29
URL: http://kiwasverden.wordpress.com
Postet av: Greta

Litt morsomt å kikke på slike konkuranser. Er aldri med på slikt sjølv, det har eg ikkje tid til. Men å kikke på kva andre får til er gøy. du har vore av dei emst kreative det er eg sikker på.Ha ei flott uke videre

25.05.2009 @ 19:25
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Hobbyugla

Hyggelig at du likte dassvarmeren :-)Jeg har mere garn igjen, i tilfelle du skulle få lyst på en selv, bare si fra jeg sender gjerne :-DEllers må jeg si jeg er imponert hvor mye fint du har fått til av garnet ditt.

30.05.2009 @ 08:16
URL: http://hobbyugla.blogspot.com
Postet av: Felisi

Dovarmeren var bare helt knall, men jeg synes du skulle hatt en premie du også, som greide å bruke opp SÅ mye uvenngarn og lage Så mye fint av det!

04.06.2009 @ 12:02
URL: http://www.felisistrikker.blogs.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits