Å sprekke, sprekker, sprakk, har sprukket

Alle konkurranser er over, alle alongbidrag er forlengst i havn. Så da hadde jeg tenkt å være snill jente resten av måneden. Snille jenter strikker raggsokker til familiemedlemmer med kalde tær.

Noen år tilbake (før-hobbyforum-æraen) rygget folk når jeg spurte om de trengte flere raggsokker. Nå kan de angre, for nå må de MASE for å få noen. Hvis de er heldige.

For et par uker siden fikk jeg to bæreposer med restegarn fra moren til en venninne. En stor del av det var raggegarn. Massevis av smårester, ikke et eneste helt nøste, knapt et par halve. Garnet er nok akkumulert over flere tiår, her dro jeg blant annet kjensel på SparKjøp-garn fra 80-tallet.

001

Fangsten ble tømt i sofaen sammen med egne smårester. Og så var det bare å sette i gang. Med en fart på ett par om dagen burde det bli ca 10 par før 1. juni og nye alongmønstre.

De to første parene gikk greit. Men det er så usiiigelig kjedelig å strikke ragger. Så da endte jeg opp foran pc-en. (Ja, jeg KAN taste mens jeg strikker. Og omvendt.) Og så svippet jeg tilfeldigvis innom Ravelry.....

005

Denne luen MÅTTE jeg bare strikke. For Klumpen trenger nok helt sikkert en ny ull-lue, spesielt når det snart er juni......

Og se den fine nye Addi-pinnen min. Jeg fant Addi-rundpinner til 10 kroner stykket på Fretex, gjett om de fikk bli med meg hjem?  :o)

Nå har jeg lovet meg selv at jeg skal strikke og blogge ett par sokker sammen med alt det andre jeg produserer framover. Da blir det både topp og tå i neste innlegg. *smil*

Kommentarer:
Postet av: Solveig

Skjønner godt at du må ha litt pausestrikk mellom alle sokkeparene. Luer er jo alltid praktisk å ha for hånden. På Fretex kan man finne litt av hvert, var heldig forrige gang jeg også.

26.05.2009 @ 10:39
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: AnnetteK

Du og du som det går unna med raggesokkene dine. Etter å ha prøvd en del andre sokkegarn, syns jeg nå at raggegarnet er tykt og stivt å strikke med. Men jeg må vel bare finne det fram en dag, lillemann trenger jo en tykk og god ullbukse til høsten

26.05.2009 @ 11:31
URL: http://annettek.net
Postet av: Elin

Hehehe, jeg kjenner meg så godt igjen!!!! Fint jeg ikke er aleine om den slags oppførsel ;o) Man blir jo ikke bevandret om man kun holder seg på den smale sti, hihi... Ha en strikkende flott dag!!!

26.05.2009 @ 13:23
URL: http://www.strikke-eos.blogspot.com
Postet av: Brit

Lol:) Ho-ho:) Det er lett å bli distrahert på nettet ja. Men hørtes ut som en god ide med et par sokker og et produkt samtidig på samme vei:)Lykke til videre med strikkingen!!

26.05.2009 @ 14:27
Postet av: Stargirl

Her går det unna. Du imponerer fortsatt og det mest imponerende er vel kanskje at du klarer å holde deg unna (i alle fall nesten) nettet. Man kan vel rengne håndarbeidsaktivitet fra før/etter hobby-forum/blogg æraen og det går nok en del tid (for mye) til å forlenge listen med "Åh det var en god ide/et flott mønster - det skal jeg lag(r)e en dag."Må bare spørre (jeg er nærmest for antikvitet å regne - må holde meg unna Fretex ellers blir jeg nok solgt) - hva er Addi-pinner???

26.05.2009 @ 14:54
Postet av: Merete

En tier for addipinner? Røverkjøp! Jeg er additilhenger, godt redskap gjør jobben morsommere.

Postet av: mimouna

Stargirl: Addi er et strikepinnemerke, veldig glatte metallpinner med god spiss og myk og bøyelig sene på rundpinnene. Det er mine desiderte favorittpinner, kjempegode å strikke med. Jeg knekker/bøyer mindre solide pinner....

26.05.2009 @ 17:37
URL: http://www.mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Hanne

Her går det unna, ha en flott uke!

Postet av: Stargirl

Takk for svar. Jeg har nesten bare arve-pinner/mormor-pinner. Skal huske på Addi-pinner hvis jeg må skaffe meg noen en gang.

27.05.2009 @ 00:02
Postet av: stubbetufsa

Sånn e det når skapergleda tar overhånd! Men det e jo ikke nåkka å klage over, førr skaperglede e oppskatta, dæm kalle det for kreativitet på fint...

27.05.2009 @ 01:55
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits