Søndagstur på Smøråsfjellet

Jeg har sett fine bilder fra Smøråsfjellet på andre blogger. Og endelig somlet jeg meg avgårde på tur selv. Dette var fast turområde da jeg var liten, men der vi pleide å gå er det tettbygd nå. Så det ble en oppdagelsestur for meg også. Veldig flotte turstier de har laget til og mye spennende å se på veien.

Ungene løp nesten hele veien, spennende hva som ventet rundt neste sving! Minsteklumpen var blitt fortalt at det fantes både troll og all verdens rare dyr som ventet på ham.

tur p smrs 001

Vi glemte visst nesten å ta bilder, men dette trollet ble i alle fall foreviget. Er det ikke et strikketøy han har hengende rundt det ene øret tro? Et strikketroll!

Denne karen satt musestille i grøftekanten og håpet nok på å ikke bli oppdaget. Planen slo feil, han ble både sett og fanget.

tur p smrs 002

Vi fant flere frosker og massevis av rumpetroll. Dessverre (eller heldigvis?) hadde vi ikke noe å ha dem oppi, så de fikk bli der de var.

tur p smrs 006

- Er du en prins kanskje?

tur p smrs 007

Nja, ikke så fristende å teste ut. Spesielt ikke siden han satt midt i en hestepære.

tur p smrs 004

- Best å komme seg unna!

Vi må visst ta denne turen flere ganger, den var akkurat passe lang for Klumpen. Og så var det veldig motiverende med alle de små opplevelsene underveis.

Kommentarer:
Postet av: Solveig

Frosker setter en spiss på turopplevelsen - det er heldigvis ikke mye som skal til for å glede de små håpefulle. Utrolig at den ble sittende i hendene, ville nesten ha trodd den ville hoppe av gårde. kanskje den håpet på et kyss?

08.06.2009 @ 10:53
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Kari Aspenes

Tenk da vi var små! Da tok vi i frosker og meitemark uten å rynke på nesa :-)Nå biter jeg tenna sammen og smiler tvungent for ikke å vise de håpefulle små at jeg synes det er helt gru-forferdelig ekkelt, haha!

08.06.2009 @ 14:23
URL: http://kari-sandset.blogspot.com
Postet av: hannebeate

Ser ut til å ha vært en kjempekoselig tur.

08.06.2009 @ 17:03
URL: http://www.hanneshage22.blogspot.com
Postet av: lise

Det er en flott tur, hva? Vi har ikke sett verken frosk eller rumpetroll på runden, så jeg skjønner det er på tide med en ny tur.Fikk du tid til å strikke litt også?

08.06.2009 @ 20:31
URL: http://www.lises.net/blogg
Postet av: Stargirl

Ut på tur - aldri uten strikketøy.Du bør skaffe deg en nøsteholder så kan du gå og strikke.

09.06.2009 @ 09:47
Postet av: torill

alltid hyggelig med slike turer, og spennende når en finner en frosk eller padde eller 2 ;)

09.06.2009 @ 21:21
URL: http://torillsblogg.blogspot.com/
Postet av: AnnetteK

Ser ut som dere hadde en flott tur :)

10.06.2009 @ 09:40
URL: http://annettek.net
Postet av: Ilje

Det såg jo ut som ein verkeleg koseleg tur! Og så fint ver de fekk! Spennande med litt avbrekk innimellom, eg hugsar godt desse endelause turstiane frå då eg var liten, med berre eit vagt Kvikklunsj-løfte når vi kom fram ... Men eg hadde nok ikkje klart å manne meg nok opp til å ta ein frosk i handa, hehe.

10.06.2009 @ 13:45
URL: http://www.ilje.blogspot.com/
Postet av: Felisi

Det så ut som en flott tur, med både strikketroll og frosk og greier. Må innrømme at jeg plukker opp mange slags kryp jeg også, bortsett fra edderkopper da, der melder jeg pass...Vi hadde en diger padde i hagen en gang, og ungene ville ikke ta den opp, så gjett hvem som måtte til pers ;)

10.06.2009 @ 21:37
URL: http://www.felisistrikker.blogs.no
Postet av: Merete

Vi var også på tur på Smøråsfjellet på søndag. Kanskje passerte vi hverandre? Flott var det i alle fall, og jeg anbefaler nå stedet til alle jeg treffer!

11.06.2009 @ 14:12
URL: http://merete.sprayblogg.no
Postet av: muffin

Fin tur dere har hatt! Tror frosken deres er en padde. Se etter vorter på hendene ;))

14.06.2009 @ 19:04
URL: http://muffinmamma.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits