Bevisføring i varmen

skerfalong

Jeg har ikke strikket sokker til dette innlegget, og skjerfet er ikke vasket og blokket. Grunnen til at jeg deler disse ikke helt mesterlige bildene med verden er at det er 1. juli i dag, og dette er mitt junibidrag i -alongen. Litt sent ute med andre ord. Men nå er jeg ferdig!

003

Mønsteret er pent men kjeeedelig å strikke. Og så har vi tropevarme her for tiden, ikke akkurat ideelt for aktiviteter med garn & pinner.

002

Dette får nok en ny sjanse uti neste uke når gjestesengen (= blokkematten min) blir ledig igjen. Knappenåler i vår seng er ikke trygt, Klumpen bruker den som trampoline. Sukk.

001


Kommentarer:
Postet av: Jorunn

Skjerfet var kjempeflott da! Men sikker varmt å strikke nå ja.Jeg sitter inne på hobbyrommet jeg med klimaanlegget på fullt. Ute kan en ikke være i denne varmen...

01.07.2009 @ 19:17
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/
Postet av: Solveig

Ble minnet på at jeg fremdeles ikke har funnet noe passende prosjekt til mitt tilsvarende garn, men jeg tenker og tenker....... Skjerfet var flott - også klør det nok garantert ikke.

01.07.2009 @ 22:11
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: anlen

Hehe, eg kjenner til det med trampoline-seng, ja! Minstemor her kommenterte nylig at ho har to trampoliner, ei ute og ei inne. Heldigvis har ho ikkje oppdaga at det går an å hoppe i den anna enn når eg skiftar sengetøy:)Stilig skjerf i sommarvarmen!

03.07.2009 @ 00:22
URL: http://anlenblogg.blogspot.com
Postet av: gunknitter

Kjempe fint skjerf, mønsteret er fint både blokka og ublokka :) Takk for koselig kommentar på bloggen :)Fortsatt fin sommar !

07.07.2009 @ 19:40
URL: http://www.gunknitter.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits