52 pair plunge iii pair X - Sunday Swing Socks

52parsokker

http://www.knitty.com/ISSUEsummer09/PATTsunday.php


006

10. par er ferdig! Og jeg har endelig funnet ut av hvordan man legger inn bilder på Ravelry. Det var jo enkelt jo. blushing  Grunnen til at jeg omsider satte meg inn i det er ganske enkel: Konkurranseinstinktet slo til:

Jeg pleier å sjekke andres erfaringer før jeg setter i gang med et nytt mønster. Dette sokkemønsteret ble lagt ut på www.knitty.com dagen før, og det var INGEN som hadde postet bilder av ferdige sokker. Da begge mine var fullførte var det fortsatt ingen ferdigbilder der, bare garn og et par påbegynte prosjekter. Jeg var visst først!

Dermed ble det blitzfotografering sent på kvelden, ikke akkurat de beste bildene jeg har tatt. Men nå ligger de pent på plass der de skal være: http://www.ravelry.com/projects/mimouna/sunday-swing-socks Jeg har faktisk så smått begynt å laste opp resten av sokkene + andre nye prosjekter.

003

Jeg har brukt Silja og pinne # 3 på disse også. Det er visst min skjebne å strikke av restegarn, sukk. For jeg har stort sett bare enslige eller påbegynte nøster. Her er det rester etter Jaywalker'ne pluss at jeg rekket opp igjen en alt for stor Blackrose Sock. Den grå fargen spiser opp alle mønstre, så den skal jeg styre unna heretter. Gråmelert er jo nesten verre enn svart!

001

I ettertid ser jeg at det fineste med sokkene nok var garnet originalene var strikket i. Bråtet var i korteste laget, mønstereret vrir seg og det burde dessuten ha vært speilvendt på sokk # 2. Pyttsann. Nå ligger de i sokkeskuffen min og blir nok brukt uansett. (Ser at en annen av Ravelry-damene har laget diagram for speilvending: http://www.ravelry.com/projects/libbilu/sunday-swing-socks) Sokkene er i alle fall raske & enkle å strikke, og tåfellingen ble fin. Tror jeg kommer til å bruke den videre, "grafted toe" passer ikke til mine føtter. Det blir finere med en jevn avrunding.

005

Det tok over et døgn før andremanndame la ut sine ferdige sokker. *barnslig kry* Lurer på om jeg burde melde meg på neste runde av Sock Madness?  Njaaaa......nei, tror ikke det.

Ellers er det absolutt ikke strikketid nå. Med to unger å underholde i regnværet blir det andre ting som står i fokus. Vi kjeeeder oss faktisk en smule, sukk.

Kommentarer:
Postet av: malla

Kjempefine sokker.

28.07.2009 @ 21:43
URL: http://www.malla-b.blogspot.com
Postet av: Bente

Du strikker med turbofart jo!! Jeg bruker glatt 2 uker på et par sokker. Disse siste var lekre,lurer på om ikke de må i strikkekøen min...

28.07.2009 @ 21:54
URL: http://bentesunivers.blogspot.com
Postet av: Solveig

her går det virkelig unna, ser jeg. Nå får du mange fine ullsokker å velge mellom. Deiligste klesplagg som finnes.

29.07.2009 @ 00:11
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Frk.Badegakk

Gratulerer med første par ut!=D

29.07.2009 @ 09:09
URL: http://frkbadegakk.blogspot.com
Postet av: Greta

Tøffe sokker. Veldig kjekt når ein klarer ting ein har prøvd litt på. Og eg skjønner at det gjorde litt godt at det tok så lang tid før neste mann la u t sine sokker.Det er fine farger sammen rødt og grått. lengter etter litt mer sommer eg og. Håpte på at sommer nr to skulle komme. ja ja veret kan vi ikkje gjøre noe med.p.s. kanskje vi treffes en gang eg er på Bergenstur da?

29.07.2009 @ 09:15
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: matja

Knalltøffe sokker.Får lyst til å strikke sokker,når jeg ser alle de fine du lager.Været er jo slik at en får lyst til å kikke i sokkeskuffen og finne noen gode ragger å dra på seg:)Håper det endrer seg snart.Ha en fin dag:)

29.07.2009 @ 12:31
URL: http://matja.blogg.no
Postet av: hannebeate

Skikelig kosesokker til kalde høstkvelder.

29.07.2009 @ 15:05
URL: http://www.hanneshage22.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits