Vil du være med så heng på!

Jeg husker en gang da mobiltelefoner veide et kilo og bare var for spesielt interesserte. Noe sånn skulle jeg i alle fall ikke ha,  for hvem trengte nå telefon tilgjengelig alle steder og til alle tider? Internett var også noe nymotens tull som kun datenerder drev på med. Jaja....

 internettenflopp  mobil

(Bildene er lånt fra tv2 Nettavisen og Dagens Næringsliv)

Ikke helt i samme klasse kanskje, men jeg strittet da litt imot da Ravelry kom også jeg. Blogging + diverse norske forum var jammen mer enn nok. Da nysgjerrigheten til slutt tok overhånd og jeg meldte meg inn var det KUN for å se hva som skjulte se bak alle de spennende linkene som ble lagt ut. Og så gikk dagene....

ravelrybetalogo2

Gjett hvem som har brukt flere dager til å legge ut prosjekter nå? Jeg glemmer helt bort både blogging, forumsbesøk og strikking, rekker knapt å spise og sove litt innimellom. Selv om jeg velger ut prosjekter og ikke legger ut alt fra bloggen min er det MYE - jeg har bare kommet til september 2008. Og jeg har blogget i 5 år nå. (Jeg startet med det nyeste.)

Frøken Fjortis er alt en aktiv Ravelrybruker og har en laaang liste med prosjekter jeg skal få lov til å lage til henne. Til og med Klumpen har tatt i bruk teknologien. Han så at jeg la inn DETTE bildet:

0011223376892medium

Resultatet ble at jeg måtte på loftet og lete etter den dumme musikk-ballen jeg håpet at han hadde glemt for alltid. Den bråker noe infernalsk og spyr ut den samme syntetiske melodien i det uendelige. Urk.

Uansett, jeg er nok hektet. Det er ganske så gøy å få kommentarer fra andre siden av kloden på tingene mine. Og så må jeg jo rundt for å kikke på hva de andre har laget. Å skrive på engelsk var ikke så ille som jeg hadde trodd, så det går rimelig greit det også.

Bloggen min kommer nok tl å leve videre uten noen større endringer uansett. Jeg synes det er en mye mer personlig uttrykksform, og innimellom skriver jeg jo mye som ikke handler om garn eller pinner også.  Derfor sier jeg som Ole Brumm: Ja takk, begge deler!  :o)

Kommentarer:
Postet av: Mirrevirre

Jeg var også VELDIG skeptisk i begynnelsen. Meldte meg inn og så litt og gjorde egentlig ikke så mye mer. tenkte at det ikke var noe særlig... Jeg hadde med andre ord ikke kikka nok! Nå brukes det hver dag, det er jo så mange fine mønstre og prosjekter der inne! Nei, vi følger nok fort etter teknologien, enten vi vil eller ikke! tihi

05.08.2009 @ 17:32
URL: http://mirrevirre.blogspot.com
Postet av: Lisbeth Bula

Nå har jeg hygget meg litt med å se på alle de fine sokkene og andre strikketing du har laget siden jeg var påbesøk.. for altfor lenge siden.. Merker at det nærmer seg strikke- høst igjen, jeg!

05.08.2009 @ 19:29
URL: http://lisbethbula.wordpress.com
Postet av: gunknitter

Hei! Mannen min hadde en sånn "bærbar" mobiltelefon, den kosta den gang 26.000 i 1987. Måtte sette igjen ei av jentene heime, for det var ikkje plass til henne i bilen. Og då har vi berre to jenter :)) Eg er heilt elendig i engelsk. Skulle tru det var eg som hadde funne opp Google Translate :)) Lykke til vidare med prosjektet ditt på Ravelry.

05.08.2009 @ 21:45
URL: http://www.gunknitter.blogspot.com/
Postet av: hannebeate

Igjen et riktig artig innlegg. Så godt skrevet, og ja, jeg kjenner meg også igjen.

05.08.2009 @ 22:25
URL: http://www.hanneshage22.blogspot.com
Postet av: anlen

Eg er veldig lite aktiv på ravelry, men det er jammen mykje lekkert å finne der! No har eg for eksempel leita etter oppskrifter og tips til garnet eg handla i Tyrkia, og det er MYKJE å velge mellom:) Slike spelande duppedittar kan drive ein stakkar til vanvidd;)Vi har ein kylling som spelar i søppelkassa, etter at pappaen i huset kasta den, har den teke hemn ved å pipe konstant...

05.08.2009 @ 23:06
URL: http://anlenblogg.blogspot.com
Postet av: Xhantippe

Du skriver velformulert, et morsomt innlegg å lese. Jeg har ikke vært så aktiv på ravely ennå, men kanskje jeg burde bruke mer tid der inne?

06.08.2009 @ 09:11
Postet av: Unsepus

Så kjekt at du er blitt hektet på Ravelry - det er et utrolig godt verktøy! Jeg syns at Ravelry og blogging (og andre forum også, for den del) utfyller hverandre, så jeg tror ikke du skal være redd for at bloggen kommer til å lide fordi du også bruker Ravelry. Men det kan bli litt altoppslukende.... ;-)

06.08.2009 @ 09:23
URL: http://innfall.wordpress.com/
Postet av: sol

Fort gjort å bli hekta! Akkurat Ravelriet er jeg ikke så mye innom, men blogger og forum...

06.08.2009 @ 15:34
URL: http://blogg.hobbyboden.com/sol

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits