En dårlig garndag

Dro til by'n for å kjøpe garn på Husfliden. Det siste jeg sjekket før jeg for ut døren var at lappen med fargenummer lå i vesken. Det gjorde den. Desuten hadde jeg planer om å utforske den nye garnbutikken ved jernbanestasjonen og å sjekke om SparKjøp hadde fått inn det fine, nye flerfargte garnet de hadde lagt ut på nett. Flerfarget Silja til nye sokker, det hadde vært noe! Og så hadde jeg veldig lyst på noen nøster Perfect som alle skryter sånn av.

Vel framme på Husfliden dro jeg fram lappen min foran garnhyllen. MELK, YOGHURT, FISKEKAKER.....  stod det med Gullklumpens store, pene håndskrift. Jeg hadde en gammel huskeliste i vesken, garnlappen lå igjen på stuebordet. Jippi, jeg som nesten aldri er i sentrum. Da var det bare å tusle ut igjen med uforrettet sak. Mumle....

garn

(bilde lånt fra www.madeinnorway.no)

Den nye garnbutikken lå ikke VED jernbanen, den lå INNE på jernbaneområdet. Det fant jeg ut etter en runde rundt kvartalet. Fin butikk men overraskende dårlig utvalg. De hadde i alle fall ikke Perfect, bare vanlig raggergarn og Robust. 40% ull og resten syntetisk valgte jeg å stå over.

SparKjøp hadde lite garn inne i dag, og sommerhjelpen(?) jeg spurte var av typen - HÆ??? Hun ante da virkelig ikke når de fikk inn nytt garn og trodde ikke noen andre visste det heller. Jeg endte opp med noen nøster vanlig raggegarn, (som jeg egentlig ikke liker, men det er jo umulig å få tak i Mor Aase for tiden så da får det gjøre nytten) et nøste brun Safir til toppen av kaninluen og et nøste Babyull til toppen av min andre diamantlue. Vel, da blir i alle fall de to ferdige. Haha for å strikke av restegarn.

silja

(bilde lånt fra www.sparkjop.no)

Siden jeg først var i by'n og dessuten måtte vente på gemalen og Klumpen besøkte jeg resten av byens garnbutikker. På Knapphuset stod jeg lenge med to nøster Kaffe Fassett Regia i hånden. Jeg ELSKER de fargene, sukk. Men 90 kroner for garn til et par sokker....Fru Snusfornuftig la dem varsomt på plass igjen. Ikke for første gang heller, jeg besøker dem visst jevnlig. Og det blir stadig færre av dem. Sukk.

En garnbutikk igjen, ingen Perfect-nøster der heller. Og i tilbudskurven lå det bare akryl og effektgarn. Urk.

-HVA, har du kjøpt garn NÅ IGJEN??? var reaksjonen da jeg entret bilen med SparKjøp-posen min. Han skulle bare visst. Snufs.

Gjett hva som datt ut av bussruten da jeg tømte vesken på kjøkkenbordet hjemme? 

grem

Jada. Lappen med fargenumrene. Tror jeg går ut for å luke ugress nå jeg. I regnværet. *sur*
(Det går nok over. Jeg får finne noe fint garn på loftet og trøstestrikke litt. )

Kommentarer:
Postet av: Margrethe

Jeg har tre nøster brun Mor Åse, om det skulle være av interesse. Hos meg støver de bare ned.

07.08.2009 @ 10:04
URL: http://blomsterpiken.blogspot.com
Postet av: Unsepus

Huff da, skikkelig dårlig garn-karma-dag for deg i går :-( Jeg syns Nilssen på Bryggen er den beste garnforretningen i sentrum for tiden, de har ganske bredt utvalg. Men uten huskelapp hjelper det selvsagt ikke med utvalg heller ;-)

07.08.2009 @ 10:20
URL: http://innfall.wordpress.com/
Postet av: lise

:-(Jaja, like greit å ta all uflaksen på én dag - så er det gjerne lenge til neste gang!

07.08.2009 @ 11:11
URL: http://www.lises.net/blogg
Postet av: mimouna

Nilssen på Bryggen! *klaskepanne* Den glemte jeg! Må visst på ny bytur snart...

07.08.2009 @ 11:46
URL: http://www.mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Solveig

Det kommer nok bedre (garn)dager. De dyre nøstene får stort sett ligge i fred for meg også - vil heller ha mye garn enn dyrt garn.

07.08.2009 @ 12:13
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Bodil

Håper du har bedre lykke neste gong! Ha ei fin helg :)

07.08.2009 @ 18:53
URL: http://handarbeidsglede.blogspot.com
Postet av: mona mono

*trøsteklem*Jeg synes så absolutt at du burde kunne unne deg noen nye litt dyrere nøster en gang i blant - for hvem andre er så flinke som deg til å trylle frem lekre plagg av gammelt garn!? Jeg synes forøvrig at folk som ikke har noe positivt å si kan holde munn litt oftere... *mumlemumlefrekkemannenmumle* ;-)God helg!

07.08.2009 @ 22:03
URL: http://monamono.blogspot.com/
Postet av: Greta

stakkars deg. Det var ikkje meinga at du skulle dra til byen for å finne garn den dagen tror eg

11.08.2009 @ 15:37
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Stargirl

Er det ikke tyyypisk men slike lister..... *sukk*Ser vi har gått samme ruten. (reiste fra Bergens-ferie i går) Jeg var på Knapphuset (før deg) og holdt også drømmende Kaffe Fassett-garnet i hånden, men jeg er like flink (eller like sparsommelig) som deg og lot det ligge, men ikke sant de fargene er flotte !!!Du var først på Stasjonen - den brtikken oppdaget jeg først på mandag da jeg ventet på en tante som kom med toget. Klarte også å komme meg ut derfra tomhendt, - men jeg har altså handlet en full pose på Sparkjøp.Lykke til med høstens prosjekter. Jeg følger deg spent...

13.08.2009 @ 11:34

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits