Regntid

Det føles som om det har regnet sammenhengende siden midten av juli. Men unntak av et par dager innimellom er vel det temmelig nært sannheten også. Med skolestart i neste uke svinner håpet om en Indian Summer hen, for både temperatur og vegetasjon melder om høst. De to siste dagene har det regnet så mye og så intenst at selv en garvet bergenser som meg har våknet midt på natten av trommingen.

LITT sommer har vi heldigvis hatt, i juni var det jo både varmt og tørt. Noen sommerlige bilder fant jeg jammen også på kameraet:

nora sine 034

nora sine 044


048

(Gullklumpes kamera faktisk, ikke mitt. Æres den som æres bør, hehe...)

Men, men. Høst er i grunnen ikke så ille. Verden blir "normal" igjen og rutiner faller på plass. Og så er det jo strikketid! Jeg har startet på en fin ullvest til meg selv, kjenner på skuldrene at det kan trenges. Og jammen krymper haugen min med nystrikkete raggsokker, de får bokstavelig talt bein å gå på.

035

Klar for rolige formiddager med pc, te og strikketøy! 


Kommentarer:
Postet av: Magiske pinnar

Det som er positivt med alt regnet er jo at ein kan sitta inne og strikka med god samvittigheit. :-)

16.08.2009 @ 20:10
URL: http://magiskepinnar.blogspot.com
Postet av: Mammaen til Hedda

Det neste er at vi bergensere må ta på svømmeføtter og redningsvest før vi går ut døren....Fine sommerbilder! :)

16.08.2009 @ 20:42
Postet av: Solveig

Det var en treffende kommentar du hadde om sokkene. Rolige formiddager er du ikke alene om å se fram til. Det blir litt av en overgang....

16.08.2009 @ 21:50
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Vi skulle fordelt været litt i sommer. Vi har hatt for lite regn og dere har hatt for mye. Håper vi alle får en flott høst da :)

16.08.2009 @ 22:54
Postet av: anlen

Regntid er litt kjedeleg, men det er sant at det er ok med vanlege dagar. Eg må også strikke fleire sokkar, ser eg. Sokkar blir brukt! Og av og til brukt opp...

16.08.2009 @ 23:17
URL: http://anlenblogg.blogspot.com
Postet av: stubbetufsa

Jeg kan heller ikke fordra når de første tegnene på høst kommer. Uansett kommer de alt for tidlig...Men vi overlever jo, vanigvis!

16.08.2009 @ 23:31
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: Brit

Hils gullklumpen å si at det var et fantastisk hærlig bilde. Kjempe flott fargekombinasjon. Hadde gjort seg som postkort.Ønsker deg en flott augustuke:)

17.08.2009 @ 00:52
Postet av: lise

Det har ikke vært rare sommeren, men erfaringsmessig så kommer det en ny til neste år. Og kanskje den blir bedre?Jeg liker høsten godt, men det blir ikke akkurat så mye strikketid av at skolen begynner igjen. Eller kanskje jeg klarer å strukturere meg litt igjen..?

17.08.2009 @ 20:36
URL: http://www.lises.net/blogg
Postet av: Lillefix

Helt enig, det har virkelig vært regntid i juli. Skulle ønske jeg orket å strikke sokker om sommeren, men det funker ikke, selv om det regner. Skulle gjerne også hatt et lager å ta av når høsten kommer og gulvene blir kaldere. Høst er tid for ullprosjekter og stearinlyskos. Ikke dumt i det hele tatt. Men vi har litt for mye igjen å gjøre utendørs før vi kan ta høsten hos oss, så jeg vil gjerne ha sommer i en måneds tid til.

17.08.2009 @ 22:23
URL: http://www.hummerogkanari.info/blog
Postet av: hobbyvenn

Regnværet har vært temmelig påtrengende for ikke å si gjennomtrengende, de siste dagene. Håper på en fin høst. Men igrunnen så er det koselig med regn og innetid også da...

18.08.2009 @ 19:13
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits