Babysokker og blåsbortvær

I går var en merkelig dag, i alle fall værmessig. Det var sol, kjempevarmt og skikkelig sterk vind. Rene ørkenvinden, for den var jo varm! Klesvasken tørket nesten før jeg fikk hengt den opp. Akkurat det var for øvrig ikke helt enkelt - baljen full av våte klær blåse avgårde straks jeg satte den ned.

Jeg tok med meg et lite strikketøy ut i hagen, men det var ingen enkel sak å strikke utendørs. Nøstet for avgårde som en annen drage og måtte hentes ned fra et tre. Og den ferdige babysokken min forsvant også. Da en hagestol og Klumpens badebasseng kom fykende forbi fant jeg ut at det kanskje var best å gi seg. *fnis*

Jeg har massevis av smårester i ren ull, har faktisk ikke tenkt på dem som potensielt sokkegarn. Ren ull = hull, hehe. Men til BABYSOKKER er det jo perfekt. Dermed ble to par til i løpet av noen få timer.

001

I oppskriften står det pinne 2,25 mm. Jeg brukte Babyull og pinner # 3, likevel lurte både mamma og Gullkumpen på hvem jeg strikket dukkeklær til. De ble bittesmå! Derfor strikket jeg neste par på pinne # 3.5 og med tykkere garn. (umerket rest) De ser ut til å kunne passe en nyfødt.

006

Morsomt lite mønster, og jeg lærte en ny måte å lage hæl på. Ikke dumt å ta med seg. Her finner du det: http://pinkladyknits.blogspot.com/2007/09/owens-socks-free-pattern.html

52parsokker


Nå har jeg kommet ut av tellingen i 52-par-sokker-alongen. Tror dette er par 13 og 14?

Før vi la oss i gårkveld skalket jeg alle luker og dro ut stikk-kontaker i hele huset. Det skulle jo bli full storm, lyn & torden og store nedbørmengder. Etter en stille og rolig natt våknet vi til sol. Lurer på hvor uværet ble av? Jaja, like greit. :o)

Kommentarer:
Postet av: abbehope

Så søøøøøte sokker :) Syns babysokker er nydelige jeg, hehe, strikker stadig på minst et par! Ellers kan jeg rapportere om at uværet - det var hos meg det! 17-23 i går kveld hadde jeg ekstrem hodepine og så på sikksakklyn på fire sider av huset... Må innrømme at jeg syns det er fasinerende, skulle bare ønske jeg ikke fikk så hodepine i tordenvær.

21.08.2009 @ 12:38
URL: http://strikkegal.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Herlige, søte babysokker! Denne hælen er praktisk forresten, og den er god til større typer sokker også ;)

21.08.2009 @ 13:51
Postet av: Christina

Så søtt og smått du har laget. Koselig med noen småting som blir fort ferdig innimellom. Ønsker deg en fin helg.

21.08.2009 @ 13:59
URL: http://www.hekleboden.com
Postet av: Magiske pinnar

Så supersøte sokkar! Det er herleg å få brukt opp restar som berre ligg og tek opp plass.

21.08.2009 @ 18:45
URL: http://magiskepinnar.blogspot.com
Postet av: Hobbystua

Ååå så smånusselige babysokker du har strikket nå.Men tar tid å lage småtingen også.Ha en riktig fin helg:-))

21.08.2009 @ 21:54
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: Storekattepus

Kjekt å bruke rester til babysokker. Veide (til latter fra resten av familien) et par babysokker og fant at de veide 22 gram. da kan man lett finne ut om man har nok til et par ;-)

08.09.2009 @ 11:14

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits