Bloggtanker på en regnfull lørdag

Jeg har hittil blogget omtrent alt jeg har laget av håndarbeid. Men i det siste har jeg begynt å legge en del ting ut på Ravelry UTEN å blogge det. Det er ikke nødvendig å lage et innlegg for hvert eneste lille par raggsokker liksom. Det kan faktisk bli en smule kjedelig å lese også. Fikk med meg en spørreundersøkelse på et forum der det ble spurt om hva som var det største turn-off-et på blogger. Lange rekker med sokker kom på en suveren førsteplass. Blomster kom litt mer overraskende som nummer to.

Det greie med Ravelry er at man legger ut ting etterhvert. Trykk på "cast on", (hvis det er et mønster som er registrert i basen deres da) legg inn info om garn, pinner, eventuelle endringer osv, og så er det bare å fylle på etterhvert. Legg inn bilde(r) når tingen er ferdig et voilà. Ingen behov for å skrive noen brilliant, morsom eller utfyllende tekst hvis man ikke føler for det. Kjapt & greit. Men etter å ha ravlet (er det et ord tro?) flere prosjekter uten å blogge ( - "tar det senere når jeg har bedre tid" ) stoppet jeg opp litt. Kanskje på tide å tenke over hva jeg vil bruke bloggen min til videre?

Jeg tror i grunnen bloggen skal få bli som den er, men noen av de prosjektene som er minst spennende for andre forsvinner. Behovet for å dokumentere alt får jeg jo dekket andre steder nå. Så vi får se. Her skal dere i alle fall få se hva dere har gått glipp av i det siste:

001

Leggvarmere til Gullklumpen fra boken "Strikk i en fei". Jeg har brukt vellagret garn fra loftet,  det passet lommeboken bedre enn alpakka fra Rauma. Garnet er faktisk veldig fint, i alle fall når det ikke drepes av blitz og blåskjær.

009

Leggvarmere til en liten dame på 4 år. Disse skulle egentlig være til tenåringen, men de ble jo bittesmå. Aldri så galt osv, da var nok en gave i boks. :o) http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=26763.0

006

Rare sokker til meg selv. Disse er faktisk veldig gode på foten. http://www.ravelry.com/patterns/library/vauvan-sukka Og nei, jeg kan ikke finsk. Men jeg kan kopiere fra bilder.  ;o)

001

Muddar med spets til en venninne. Dette er et av mine favorittmønstre - raskt å strikke og veldig pent. http://www.ravelry.com/patterns/library/ddergks-muddar-med-spets-i-silkealpaca

Høsten er absolutt ikke min favorittårstid, og i år ser det i tillgg ut til at vi skal druknes i regn regn regn... Det bøtter ned, bare avbrutt av "lurepauser" - 5 minuter med opplett og SOL slik at vi skal våge oss ut. Straks døren slår i bak oss åpner alle slusene seg igjen. Blæh. Jeg blir småsur i slikt vær, så da er det kanskje like greit å holde seg til å skrive tørre fakta på Ravelry.  (Jada, den VAR tørr, hehe....)

Jeg har flere morsomme prosjekter på gang, og behovet for å meddele seg dukker jo opp med ujevne mellomrom. Så jeg kommer nok brått tilbake. Ha en god helg så lenge og husk paraply! (selv om den vrenger seg...)

Kommentarer:
Postet av: Elisabeth

Jeg vil heller se sokker enn blomster, jeg da :) Og gjerne alle du lager også. Det er sjelden at jeg får kikket innom alle kjente på Ravelry, nemlig :) Ha en fortsatt flott helg!

29.08.2009 @ 15:16
Postet av: Brit

Jeg er også glad i sokker og liker å dra på bloggrunder for å se på artige, vanlige, kreative, flotte sokker. Fortsett gjerne med sokkebloggingen du . Forøvrig har du jo ofte mye annet spennende å vise fram også.Takker for besøket på bloggen min:)Ønsker det en fortsatt god helg:)

29.08.2009 @ 18:13
Postet av: Margrethe

Jeg håper du består - jeg synes ikke det er det samme når jeg ser ting på ravelry! Paraply er forresten veldig utelukket her, det måtte i såfall bli parasoll siden det er meldt 29 grader i dag :P

29.08.2009 @ 19:05
URL: http://blomsterpiken.blogspot.com
Postet av: Judith

Jeg liker bloggen din. Syns du skriver så humoristisk! Fortsett med det!Ravelry er et fint sted å lagre egne og å finne andres prosjekter, men jeg går gjerne videre til en blogg for å få mer opplysninger om det jeg syns er mest interesant.

29.08.2009 @ 22:58
URL: http://www.strikke.blogspot.com
Postet av: sipusa

bruker ravelry mer aktivt for prosjekter selv etter hvert jeg:-) Ang sokker så spørs det veldig hva slags sokker som blir vist fram, kan godt sitte og sukke over flotte og kunstferdige sokker jeg, mange av dem også! Men blir det raggsokk på raggsokk så kan det bli kjedelig etter hvert ja....

30.08.2009 @ 08:53
URL: http://sipusa.neuro.no/
Postet av: matja

Flotte ting du har laget.Er ikke inne på ravelry,så da kommer jeg til å gå glipp av mange flotte sokker hvis du ikke blogger de her.Koser meg her på bloggen din,så bare blogg ivei:)Ha en flott dag i regnbyen:)

30.08.2009 @ 09:57
URL: http://matja.blogg.no
Postet av: Torunn

Kjempemykje flott du har laga!! Eg brukar Ravelry så og seie ingenting sjølv om eg er innmeldt der. Har liksom ikkje gidda enno å sett meg ned å finne ut av det. Så eg blir veldig glad for alt som vert blogga for då får eg sett det og og får tips. ;)

30.08.2009 @ 10:01
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com/
Postet av: hannebeate

Jeg likte godt de nye sokkene til deg selv.Ha en fin søndag.

30.08.2009 @ 11:24
URL: http://www.ahnneshage22.blogspor.com
Postet av: Monai

Liker å se på sokker jeg.Jeg liker Ravelry ,men jeg liker også å lese blogger .Jeg synes du har en god humoristisk tone i bloggen din og jeg liker å lese den,dessuten lager du mye fint.Morsom og flott vri du har på raggsokkene denne gang.Jeg kommer innom igjen på besøk ved en seinere anledning.Ha en fin søndag.klæm fra Monai

30.08.2009 @ 12:44
URL: http://www.monai.net/blog
Postet av: Greta

Hei. Eg vil som amnge andre se alt du lager. Du skriver så bra ved siden av også, og det er kjekt. liker godt å lese det som står. Eg går aldri på Ravelry. holder meg til Norsk eg.Liker å sjå kva du alger og kanskje få nye ideer. Så fortsett å blogge og gjerne ofte.ha ei flott og kreativ uke

30.08.2009 @ 13:38
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: karna

Synes du har en kjempekoselig blogg som gir inspirasjon både til å stikke og å blogge.

30.08.2009 @ 16:56
URL: http://www.hobbyhule.blogspot.com
Postet av: Felisi

Klart du skal fortsette å blogge! Pøs på med sokker og blomster og hva du vil, du har en kjempefin blogg som det alltid er morsomt å stikke innom. Ravelry blir noe annet. Mye mindre personlig og ganske uoversiktlig. Jeg finner ikke engang det der Cast On som du snakker om...

08.09.2009 @ 15:57
URL: http://www.felisistrikker.blogs.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits