Søndag på strikkeftronten

Etter kommentarene jeg fikk på forrige innlegg tror jeg nok det blir mange sokker å se her fortsatt. *smil* Har nettopp hatt meg en lang bloggsurferunde, og det ER jo absolutt kjekkere å lese blogginnlegg enn å bare se på bilder og lese tørre fakta. Blogging er mye mer personlig og trivelig. Så da kommer det nytt innlegg fra meg i dag igjen, hehe. Grunnen er vel mest at jeg har sett på kalenderen, og det nærmer seg stygt september. Da gjelder det å fullføre alle nesten-ferdige augustbidrag til diverse -alonger.

puls2

Først ut er Seven Deadly Ribs fra pulsvarmeralongen på HB. http://zombiecat-lifeintheround.blogspot.com/2008/05/seven-deadly-ribs-wrist-warmers-free.html

003

Egentlig kjappe å strikke, men så var jeg så dum å starte på noe annet da det gjensto en halv pulsvarmer. Dermed ble de liggende. Jeg strikket dem rundt på strømpepinner bortsett fra der tommelåpningen er, der strikket jeg fram og tilbake. Garnet er Safir og jeg brukte pinne # 4. De er litt trange til meg, men de blir nok mine likevel. De er faktisk i bruk alt. :o)

005

Garnet er EGENTLIG varmt sjokoladebrunt.

002

Dette er noe av det snåleste jeg har laget. Men Gullklumpen (som surfer rundt på Ravelry og bruker søkefunksjoner som JEG ikke har oppdaget, snøft...) ville absolutt ha en eplevarmer.

003

Den var kjapp å hekle, men første forsøk ble for liten, mer mandarinstørrelse. Dessuten liker visst ikke damen turkis mer... Bomullsgarn fra LIDL til denne og heklenål # 4,5 til begge to.

Neste forsøk gikk bedre, da brukte jeg en rest rødt ullgarn fra Hemmelig Uvenn-pakken min. Har fortsatt mer igjen av det garnet. Denne skal hindre eplet å bli dunket i skolesekken, vi får se om det virker.

Da kaster jeg meg over neste prosjekt, en lue der jeg gjorde en feil i fellingen. Må rekke opp igjen og fikse det. Deretter har jeg visst en avtale med disse:

001

Ha en god søndag du også!


Kommentarer:
Postet av: Sommerfuglen

Flotte pulsvanter!Og eplehusene er geniale! Epler overlever sjeldent uten blåmerker i mine vesker, men etter at jeg strikket mitt eksemplar tidligere i vår er det blitt helt andre eple-tider. Ønsker deg en flott søndag

30.08.2009 @ 15:21
Postet av: lena furth

haha! jag håller med dig om äppelvärmarna, men vad gör man inte för de små liven=). Fina pulsvärmare också.

30.08.2009 @ 15:39
URL: http://furth.se/lena
Postet av: beatemora

Ååå, dån, for en nydelig lillafarge på det garnet ditt! Fine pulsvanter. Eplevarmere skulle jeg kanskje ha vurdert å laga til damene på jobb som er sunne og flinke å spiser epler i lunsjen :)

30.08.2009 @ 16:29
URL: http://www.strikkebol.blogspot.com/
Postet av: wims

Herlige pulsvarmere og eplevarmere. Har store planer om slik varmer selv. Må ravle litt ser jeg. Bare funnet strikkevarianten til nå, men jeg vil også hekle:-)

30.08.2009 @ 17:27
URL: http://truddedu.blogspot.com
Postet av: daria

herlige eplevarmere,hehe gøy å se hva mann kan finne på å lage:)

30.08.2009 @ 17:38
URL: http://denlillerose.blogspot.com
Postet av: Brit

JEg har stor sans for eplevarmere. Får masse positive tilbakemeldinger på de jeg har laget så jeg vurderer å lage noen til vennindegaver til jul:)Hm jeg må bare innse jeg ikke blir ferdig med augustprosjektet denne gang,all tid går med til oppussing:)

30.08.2009 @ 18:03
Postet av: duBedåre

Lekkre pulsvarmere, tror jeg må huske på de i rekken av ting jeg vil lage...Og eplevarmer var for meg et hittil ukjent og artig fenomen! Kjenner jeg fikk lyst til å tegne ansikt på frukten din, vips, så ville varmerne sett ut som små kyser... (o:

30.08.2009 @ 18:12
URL: http://dubedaare.blogspot.com/
Postet av: mona mono

Frukt-cozyene er supersøte! Håper nesten de har en funksjon! *ler*Jeg er forøvrig av de som alltid hiver meg over det som skjer her i bloggen, så kepp up the good work! =)Nå er forøvrig mønsteret tilgjengelig! Som pdf fra både blogg og Ravelry! =)Ha en fin søndag!

30.08.2009 @ 19:15
URL: http://monamono.blogspot.com/
Postet av: SisselS

Flotte pulsvarmere, og jeg kunne godt ha tenkt meg eplevarmere jeg også - sønnen lurte på om det ikke gikk an å lage noe slikt her om dagen. Eplet ble jo stygt i sekken sa han, og jeg må si meg enig i det. Nei må vel se om jeg en gang kommer til å klare å hekle. Gleder meg til å se hva du skal gjøre med ptgarnet.

30.08.2009 @ 21:22
URL: http://netta.sprayblogg.no
Postet av: Elisabeth

Det er alltid koselig å lese innleggene dine, og det er de små tingene her som gir bloggen din liv og personlighet. Jeg er glad for at vi fortsatt får se søte eplevarmere og sokker :)

30.08.2009 @ 22:56
Postet av: Villblomsten

Hihi :-)eplevarmere :-)husk å opdatere oss på om de virkelig virker da :-)her i huset blir fruken skåret opp og lagt i bokser ( til skolen )ps - vet du om noen høst / julemarkneder her ??

31.08.2009 @ 09:58
URL: http://villblomsten.blogspot.com/
Postet av: Solveig

Nydelige eplevarmere. Fargene lyste så godt opp i dette været. Spennende hva utfallet blir av avtalen med det lilla garnet. Det var nydelig.

31.08.2009 @ 10:27
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Loppelill

Flotte pulsvanter! Artig med eplevarmer. Så kaldt det har vært i sommer så trengs det jo virkelig ;)

31.08.2009 @ 14:18
URL: http://loppelill.blogg.no/
Postet av: anlen

Eg har også tenkt på å strikke desse eplevarmarane, men har ikkje kome så langt enno. Det skal nok bli etterkvart. Kanskje når det vert kaldt, så epla treng klede;)

31.08.2009 @ 22:15
URL: http://anlenblogg.blogspot.com
Postet av: Elin

Mye fine strikketing. De hvite lestene har jeg også strikket

01.09.2009 @ 00:12
URL: http://elinssystue.blogspot.com
Postet av: Synnøve

Så flotte pulsvarmere. De så gode ut. Jeg må til å strikke meg litt av det jeg også. Fryser slik om jeg går helt uten votter/pulsvarmere.Likte også eplebeskyttelsen. Kanskje jeg skal prøve og sende med gutten min sånn også.

01.09.2009 @ 07:24
URL: http://www.synnove.de/blog
Postet av: Frk.Badegakk

Eplevarmere faktisk! Hahahaha genialt!=P=D

01.09.2009 @ 10:09
URL: http://frkbadegakk.blogspot.com
Postet av: Merete

Jeg skjønner ikke at jeg ikke har lagd eplevarmere for lengst. Kanskje jeg skulle laget gulrotbeskyttere. Har nemlig lest at gulrøttene blir dårlige om de får slag. Av broderiene på bloggen min har jeg faktisk tenkt å lage puter :-)

01.09.2009 @ 15:21
URL: http://merete.sprayblogg.no
Postet av: sol

Eplevarmer, så herlig! Stilig navn på pulsvarmerne, forresten :D

02.09.2009 @ 09:17
URL: http://blogg.hobbyboden.com/sol
Postet av: Sylvia

Kjempelekkert mønster på pulsene dine da!! Selvfølgelig må du beholde dem selv. Vi gir jo bort alt mulig, og sitter igjen med gamle filler som vi har kjøpt på H&M, det går ikke an!Lekker lillafarge på Pt-2 garnet ditt. Hva blir neste prosjekt?Eplevarmer...he he, det var da også noe!

02.09.2009 @ 19:36
URL: http://sylvez.blogs.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits