Regnbuedager

Jada, det regner fortsatt. 24 timer i døgnet 7 dager i uken. Øs pøs plisk plask. Klumpen saboterer, han synger - "sol, sol, gå din vei!" Ikke så rart kanskje, små barn foretrekker det kjente. Og sol har han ikke sett for mye av denne høsten.
 
Men å deppe over været hjelper jo ikke da. Heldigvis har man garn og LEGO. Og TV og Mariekjeks, hehe. I dag har vi parkert i sofaen, bare vi to hjemme.

001

Regnbuebildet er tatt gjennom stuevinduet, vi ser regnbuer flere ganger daglig for tiden. Vakkert!

Fruen har lekt seg med nytt billedbehandlingsprogram. Tror jeg fortsatt har litt å lære da, men dette er i alle fall første forsøk. Programmet er gratis og finnes her: http://www.photoscape.org/ps/main/download.php 

regnbue2

Primulaen fant jeg bak soveromsgardinene. Jeg hadde parkert den der etter at den avblomstret i mars en gang, og planen var å plante den ut straks faren for nattefrost var over. Siden ble den glemt (den må visst ha fått en skvett vann i ny og ne da) og til slutt tok den saken i egne hender blader; vårblomster i oktober!

En fuktig dag i skoleferien lette ungene gjennom hele kjøkkenet på jakt etter frø å plante. Et par tørre erter + noen frø fra paprikaen i kjøleskapet spirte, og nå har det sannelig kommet belger med erter i.

Ellers strikkes det på sokker og ny ullbukse til Klumpen. Kjeeedelig med lange spagettibein på strømpepinner, det ser ut som om dert fortsatt mangler en del. Håper denne varer like lenge som den grønne; den er inne i sin tredje sesong nå.

Og til dere som svarte i forrige innlegg: Det VAR sugerør ja!

055

Nå skal vi bygge gravemskin ifølge Sjefen. Så da er vel innlegget slutt da.  :o)

Kommentarer:
Postet av: Knittingbird

Veldig flott rosafarge på de sokkene du strikker. Hvis været er grått ute gjelder det å finne fargeklatter inne ja. Angående ullbuksene så kan jeg bare heie: Heia, heia, heia, de blir ferdige, de blir ferdige. (Utrolig upraktisk at disse ungene skal bli så store, babytøy går mye fortere...)

08.10.2009 @ 17:34
URL: http://knittingbird.blogspot.com
Postet av: anlen

Eg sender over litt sympati medan du strikkar på dei stadig lengre beina:) Eg strikka ullbukse til Prinsessa på 6 år på seinvinteren, men dei lange buksebeina vart for lange... Ho syns ikkje dei skal brettast opp, for då blir det KLUMPETE;)

08.10.2009 @ 19:48
URL: http://anlenblogg.blogspot.com
Postet av: sol

Mange planter klarer seg fint med lite stell, og det er godt for oss som glemmer dem lett.

08.10.2009 @ 22:05
URL: http://garnkurven.saturndata.no/blogg
Postet av: farmoringrid

Regnbuen viser seg og gjemmer seg. Den er fin, men nå vil jeg gjerne se LITT sol. Skal ikke være storforlangende.

Moro med den primulaen som tror det er vår.

08.10.2009 @ 23:39
URL: http://farmoringrid.blogg.no
Postet av: Margrethe

Fine bergensbildet! Høstfarger er noe jeg savner!

Det tok litt tid før jeg oppdaget at jeg faktisk kan dra i bildene i photoscape, sånn at jeg kan zoome inn på en ting i bildet. Det kan godt hende du skjønte det av deg selv, men jeg tenkte bare dele en erfart frustrasjon... tihi!

09.10.2009 @ 05:03
URL: http://blomsterpiken.blogspot.com
Postet av: karna

Utrolig hva taglømte blommer finner på på egenhånd, og takk for link til fotomoro. Den skal prøves når ".... blir ferdig med ting"veska er klar.

09.10.2009 @ 12:26
URL: http://www.hobbyhule.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits