Man kan jo ikke gjøre forskjell

så matmor måtte også få noe. Nå holder hun hodet varmt når hun lufter vovsen.  :o)

002

Luen er strikket av gjenbruksgarn. Frøken Dings, som skulle ha babydressen, blir 15 år til våren. Dessuten ble den en UFO fordi det var feil i mønsteret. Feilen var jo der fortsatt da Klumpen var baby, så da ble prosjektet lagt til side (eller slengt i veggen) for andre gang. Da tenker jeg at den har fått de sjansen den fortjener. Og dessuten var det relativt dyrt garn også. Så da ble det lue.

001

Jeg tok utgangspunkt i dette mønsteret http://erica-knits.blogspot.com/2008/03/piksi-hat-pattern.html men la opp 96 masker. Jeg måtte legge til noen ekstra runder her & der også for å få den lang nok. Siden det var opprekksgarn fikk den ferdige luen seg en runde med Milo og vann. De dovne skyller ikke opp garnet FØR de strikker. Men det gikk helt fint det. Pinne # 4.5 og dobbel Dale Babyull.

Luen skulle gis bort i dag, og plutselig hadde jeg knapt med tid. Så mamma fikset dusken, selv om hun ristet på hodet over at det skulle være dusk i luen til en trettitiåring. (Jepp, lillesøsteren min er 40. Og jeg som bare er 29 da...)

004

Det ble så som så med bilder, men luen er faktisk fin på. Min faste modell stod fortsatt i dusjen da den ble pakket inn. Norgesglasset med telys i er et samarbeidsprosjekt mellom meg og Gullklumpen. Vi har sydd, limt og dekorert i fellesskap. Men jeg måtte vaske vekk all spindelveven og de døde fluene først. Sånn er det når man finner skatter i kjelleren på gamle hus, hehe.

Neste søndag er det messe. Jeg strikker småting for harde livet selv om jeg sikkert har mer enn nok fra før. Håper på litt salg, det hadde vært deilig å få tømt lageret.( For da kan jeg strikke nytt. rosasmil )


Kommentarer:
Postet av: Husmorspira

Flott lue! Nå blir de vel fine på tur begge to;)

OG lykke til med strikkeforberedelser fram mot helga som kommer...

15.11.2009 @ 23:04
Postet av: Marihøna

Lua ble kjempefin den!

Jeg skal også på messe snart, og strikker småting for harde livet. Ønsker deg masse lykke til!

Postet av: Greta

hei snuppa :=).Fikk så lyst å kalle deg det, håper det går bra. Det er ei tillitserklæring:=).

Det må vere kjekt for søstra di å ha ei så flink søster. som stiller opp med hundegenser i ein fei. Tøff vart den.

Og så er du så flink med restegarn og gjenbruk. Lua vart super og det norgesglasset var da bare knas. kreativiteten den ahr du, vet du.

ha ei strålandes uke, vennen

16.11.2009 @ 11:42
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: sipusa

jammen på tide at det garnet fikk gjort litt nytte for seg:-D Lua ble fin den! Og tretti er da ingen alder, jeg er selv 30 og er ung som bare det;-D

Ang jakka jeg har strikket på pinne2.5: Ja!! Det var en tålmodighetstest, men den var så fiiin! Nå strikker jeg derimot på pinne 6 og det er supert:-D

16.11.2009 @ 12:05
URL: http://sipusa.neuro.no/
Postet av: mona mono

Det er klart ei topplue som denne må ha dusk!! =)

Supersøt ble den!

Holder på å strikke en slik selv, jeg - blir overraskende fin i sin enkelhet. =)

16.11.2009 @ 17:35
URL: http://monamono.blogspot.com/
Postet av: matja

Hihi,tror jeg har noe sånnt opprekksgarn liggende jeg også.Det spiser jo ingenting der det ligger og helt plutselig blir det noe fint:)Luen ble lekker og det er klart at en topplue må ha dusk.Ha en fin kveld:)

16.11.2009 @ 19:32
URL: http://matja.blogg.no
Postet av: Myrsnipa

Nydelig lue :)

Lykke til med produksjonen

16.11.2009 @ 22:22
Postet av: AnitaK

Hei så artig å se den luen! det mønsteret har jeg hatt liggende i evigheter, men liksom aldri tenkt at det kunne bli en kul voksen lue, tror jeg må revurdere den nå snart... Lykke til med nistrikkingen frem mot helgens messe. Jeg kan vel mer eller mindre garantere at det garnet som kommer herfra ikke akkurat har messepotensiale... :)

17.11.2009 @ 09:21
URL: http://anitakvz.blogspot.com
Postet av: elins strikkeri

Klart du ikkje kan gjera forskjell, kan jo ikkje berre vera den eine som heldt varmen når ein skal på tur! Lua vart flott den, strikker småting til messe eg og så pinnane går. Lykke til på messa og ha ein fin dag:))

17.11.2009 @ 11:57
URL: http://Elinsstrikkeri.blogspot.com/
Postet av: Bella

Klart man skal ha dusk i luen!! Det er jo nesten påkrevd, hehe!

Herlig telys-glass også. Gleder meg til Lillehjertet mitt blir stor nok til å kunne lage ting sammen med meg.. Nå er det mest kasting av fargene, hehe!

Ha en fin uke=)

17.11.2009 @ 15:08
URL: http://linnshobby.blogdrive.com
Postet av: hobbystua

Hei.Først må jeg si du har strikket en flott genser til hunden,håper han likte den da.Men flott lue og knallfint pyntet glass.Det er artig å se hva du lager.Ha en koselig kveld:-))

17.11.2009 @ 19:01
URL: http://hobbystuas.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits