Dagen derpå

001

Da var julemessen i Kringlebotn ferdig. Ikke den helt store suksessen salgsmessig, det meste ble med hjem igjen. Å selge for 925 kroner på 7 timer er vel ikke noe å rope hurra for, så jeg må jo innrømme at jeg er litt skuffet. Men på den positive siden så har jeg fått ryddet i alle tingene mine og fullført en haug med UFO-er. Utrolig hvor mye som lå nesten ferdig og bare manglet trådfesting, knapper, blokking og annet småplukk. Nå ligger det pent i bokser, merket med garntype og vaskeanvisning. En god del forsvinner nok ut som gaver regner jeg med. Og dessuten skal jeg være med på en messe til:

Fredag 27. og lørdag 28. november er det julemesse i kantinen på Nesttun Eldresenter. (Like bak Nesttunsenteret) Åpent fra 10.00 - 14.00 fredag og fra 11.00 - 14.00 lørdag.

Så da er det bare å stikke innom hvis du er i nærheten.  :o)

Vi fikk besøk av noen hyggelige hobbydamer med barn også, så Kiweke fikk hilse på både små og store. Heldigvis bet hun ikke noen.

002

Gullklumpen, som var kaffidrikkende assistent/kasserer på messen, nektet å la den stakkars kaninen stå framme. Så hun tilbragte mesteparten av tiden under bordet sammen med tomme kasser, klær og vesker. Det gjorde henne absolutt ikke blidere.

Og så var det klart for oppgjørets time. Både fruen selv, gemalen og fjortisen har nå full oversikt over hvor mye ting & tang jeg har strikket. Jeg kunne nok ha fylt halve lokalet alene. Noe måtte bli igjen hjemme, og nesten en full kasse ble det rett og slett ikke plass til å pakke ut. Jeg har nok til flere messer uten å strikke så mye som en pulsvarmer eller en bitteliten lue.

Så hva gjør jeg nå?

Noe blir som tidligere sagt gaver. Sokker, luer, pulsvarmere og slikt pleier å renne ut i en jevn strøm utover vinteren. Økonomiske familiemedlemmer vet at det er billigere å "shoppe" på loftet enn å kjøpe gaver i butikken. Jeg skal strikke klær til et tvillingpar som snart blir født, vovsen til min søster trenger klesskift og både jeg og ungene trenger nye gensre. Så det blir nok å henge fingrene i. Og så har jeg bestemt meg for å kutte ut alonger. For mye av det som ligger i kassene nå er fra disse. To luealonger, pulsvarmeralong, skjerfalong og sokkealong. Alt ganger 12 siden det kommer nytt mønster hver måned. Det blir litt det. Heretter skal jeg bare strikke ting som har en bestemt mottaker. Sokkealongen på Ravelry varer jo ut mai neste år, men akkurat det er greit nok. Sokker forsvinner fort, der har jeg nesten ikke noen på lager. Men ellers blir det harde bud. Og så skal jeg gå løs på alpakkaen og det andre fine garnet som jeg har spart på alt for lenge.

Dette kan jo bli kjekt det. :o)

Kommentarer:
Postet av: hannebeate

Oi-oi, så mange kasser med mye lekkert du har! Det er vel ikke ille å selge for den summen du har gjort, det var vel andre som solgte sine ting der også, og dermed må man jo "kjempe" litt om kjøperens oppmerksomhet. Jeg har hatt mine ting på husflidens julemarked i tønsberg i helgen. Der står en jo ikke å selger selv, så jeg vet ikke hvor mye jeg har solgt for, jeg får antaglig oversikt over det i kveld. Men der var det mang, mange som solgte, ett 3 etasjers hus var fylt til randen av flotte pordukter, så jeg regner ikke med å ha solgt mye der.

Mye om meg og mitt. Ha en fin dag!

23.11.2009 @ 13:23
URL: http://www.hanneshage22.blogspot.com
Postet av: Solveig

Her har du jammen et godt lager - til og med større en mitt. Lykke til med de nye forsettene dine. Det blir nok ikke så lett. Jeg kuttet ut alongene dette året og det hjelper godt. Bra du fikk solgt noe iallfall. Ha en flott uke!

23.11.2009 @ 13:44
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: AnitaK

Gulp, kjente jeg holdt pusten når jeg åpnet bloggen din i dag, i frykt for at du hadde vært på posten...

Du skal se at du selger mer enn du aner nå på neste messe, hvis ikke kan du kanskje opprette en salgsblogg på egen hånd?? Jeg skal også droppe alonger neste år tenker jeg, det er jo bare mitt første år, og ikke driver jeg med så mange som du heller (hallo, man kjenner da sin begrensning...) Men jeg drukner i luer! Jaja, du får ha en flott uke, så regner jeg med at du plutselig en dag har vært på postkontoret *svetter i hendene*

23.11.2009 @ 14:00
URL: http://anitakvz.blogspot.com
Postet av: EllenSand

Jeg må si at Kiweke er noe av det mer facinerende jeg har sett i sjangeren 'kosedyr'. Skjønner at han/hun/den? ikke er til salgs :)

23.11.2009 @ 14:14
URL: http://ellensand.blogspot.com
Postet av: Tiriltunge

Håper du har bedre lykke med neste messe. Synd at ikke salget blir større enn dette, man har jo visse forhåpninger når en stiller til salg. Ta å sjekk ut nettstedet Epla.no, det er et norsk nettsted som gir deg muligheten til å selge håndlagde ting. Enkelt å åpne "egen butikk". Jeg holder på med min, og regner med å publisere den i løpet av kvelden. Lykke til.

23.11.2009 @ 14:19
URL: http://tiriltunge.blogspot.com
Postet av: Epletreet

Så synd at du måtte ta med så mye tilbake!

Men da har du jo godt utvalg til neste helg.

Jeg skal også være med på messe i regi av Husflidslaget da.

Da er vi en uke nærmere jul og flere tenker nok julegaver:)

23.11.2009 @ 14:20
URL: http://www.epletreet.com
Postet av: hobbyvenn

Så synd det bel litt dårlig salg på messen. Bedre lykke neste gang, er det ikke så det heter? Vi rakk ikke oppom på søndag, skulle vært lengre åpent hvis vi skulle rukket en tur desverre... Alongene er nok lett å la seg inspirere av ja, men det er ikke alltid det er så lett å få brukt alt om en er med på flere. Ønsker deg lykke til på neste messe.

23.11.2009 @ 16:14
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Jeg føler det samme som deg når det gjelder alonger nå. Det blir for mange av samme tingen. Sokker og votter har jeg god omsetning på, det er alltid noen som trenger det. Luer, halser og skjerf derimot går det mye mindre av.... Håper du får solgt mer på neste messe da ;)

23.11.2009 @ 17:17
Postet av: Strikkelaura

Synd du ikke fikk solgt så mye som du hadde forventet! Er enig i det alonger, dessuten er det mye kjekker å strikke det man vil selv :) Være selketiv!

23.11.2009 @ 17:44
URL: http://strikkelaura.blogspot.com
Postet av: amylin

Ja, ja, du fikk rydet i alle fall. Synd du ikke fikk solgt mer, men bedre lykke på neste messe. Jeg er ikke med på sånne alonger man må produsere noe spesielt hver måned, men har nå begynt å kun melde meg på alonger hvor man velger mønster selv eller på sånne alonger hvor man skal strikke et plagg sammen og jeg har lyst til å strikke plagget. Alonger skal være inspirerende og ikke ta knekken på en.

23.11.2009 @ 20:55
URL: http://www.a-mylin.blogspot.com
Postet av: elins strikkeri

Hm, det var dumt at salget gjekk tregt men bedre lykke neste gang!! Eg er litt spent for eg skal på messe på laurdag, ikkje sikkert det vert noko salg på meg heller:)) Men må nok ta det som det kjem, ha ei fin veke:))

23.11.2009 @ 22:32
URL: http://Elinsstrikkeri.blogspot.com/
Postet av: lise

Luen din har i alle fall fått et godt hjem her hos oss, og Børge har fått sitt første fargesterke plagg.. Og fornøyd er han også - til tross for at han egentlig er kjedelig og mørkeblå i fargevalget sitt.

Så klart du bør opprettet butikk på Epla!

23.11.2009 @ 23:25
URL: http://www.lises.net/blogg
Postet av: Helen

Wow! Eg trur eg må ta det du også tar:P

Eg solgte smykker før, og det var veldig kjipt når ein ikkje hadde solgt ut alt ja, men ein kan aldri gje opp! :D

24.11.2009 @ 00:13
URL: http://brekkehelenpen.blogspot.com
Postet av: Loppelill

Dumt du ikke fikk solgt så mye. Men neste gang blir det sikkert mye bedre :) Skal si du har laget mye :)

24.11.2009 @ 08:33
URL: http://loppelill.blogg.no/
Postet av:

Du er så sykt flink! alltid mye fint :)

Jeg har nå avslørt min største hemmelighet på bloggen min, som kanskje kommer til å frike deg litt ut :S Hadde vært såå utrolig hyggelig om du kunne stukket innom og kommentert<3 Det hadde betydd veldig mye for meg, trenger all støtten jeg kan få ..

(bengin.blogg.no)

24.11.2009 @ 16:17

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits