Et lite uvennlig prosjekt

Dette har vært ferdig lenge, jeg har bare ikke fått blogget det før.

uvenngarn

Jeg startet friskt med leggvarmere i en tråd Rosários 4 Tentação og en tråd tynn kobber-effekttråd. Garnet kommer (selvsagt) fra min ikke-lenger-så-hemmelige uvenn Felisi.

Første leggvarmer gikk kjapt og greit, og jeg syntes den ble fin. Godkjent av frk. tenåring også! Etter knapt 10 cm på nummer to gikk jeg tom for effektgarn. Krise! Etter litt tankevirksomhet valgte jeg å rekke opp deler av den første og strikke to kortere leggvarmere. Men dermed fikk jeg nesten et helt nøste tilovers.

Ny runde for de små grå. Hmmm.... Det ble til slutt en baggy lue, strikket ovenfra og ned i vaffelribb. Et brunt silkebånd rappet fra en gavepakning med såpe (Jeg hadde FÅTT såpen altså. Jeg rappet det fra MIN pakke.) ble klippet opp og sydd på som sløyfer.  Ble egentlig ganske fornøyd jeg.  :o)

Luen mangler kobber-glittetråd, så helt like ble de jo ikke. Pyttsann. Og leggvarmerne ble jo faktisk fine lange pulsvarmere også. Hurra for superelastisk 2 r, 2vr-ribb. 

Her finner du settet på Ravelry:
http://www.ravelry.com/projects/mimouna/leggvarmere-og-lue

Da var det tid for loppekassen. Jeg skal stå på messe i morgen også. Siste dagen, håper på litt salg. I dag tjente jeg 425 kroner, hehe. Snart blir jeg nok rik!

Kommentarer:
Postet av: enaj/Jane

Utroligt flot sæt og de flotte sløjfer er en virkelig fin detalje.

28.11.2009 @ 13:16
URL: http://holdmasken.blogspot.com
Postet av: Felisi

Se der ja, det ble jo riktig så fint! Beklager at det var så lite kobbertråd, men jeg har tilsvarende i flere andre farger også, bare si fra om du trenger ;)

30.11.2009 @ 18:43
URL: http://www.felisistrikker.blogs.no
Postet av: Hobbystua

Hei!Så mye flott du har strikket siden mitt siste besøk her hos deg,og dette settet her er jo bare lekkert.Ønsker deg en fortsatt kreativ og flott adventstid:-))

30.11.2009 @ 19:08
URL: http://hobbystuas.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits