Enda mer uvennlig

Har mange gode uvenner jeg.  :o)

Det var mye morsomt i pakken fra AnitaK, så da var det jo bare å brette opp ermene og sette i gang. Jeg glemte visst å skrive hvem pakken var fra i all begeistringen i forrige innlegg, men her er altså den glade giver:
http://anitakvz.blogspot.com/ Ta gjerne turen innom bloggen hennes og se hva hun lager.

004

Et nøste Cavalèr, ekte akryl av beste kvalitet. Det er ikke BARE tull altså. Garnet er tvunnet på samme måte som Triplex og har omtrent samme tykkelse. En liten rest av noe halvsyntetisk pusegarn fisket ut fra midten av et bomullsnøste, en perle fra Gullklumpens samling og vips! en Victorialue. Den ble skylt opp i gårkveld, føhnet tørr i dagmorges og tatt med på julemesse der perlen ble sydd på. Den ble riktignok med hjem igjen, men her blir den ikke lenge. Vet om en ung dame som nok gjerne vil ha en sånn lue. Det nærmer seg 1. desember!

Jeg er forresten ferdig med messer for i år. Solgte for en drøy tusenlapp på 3 timer i dag og sier meg fornøyd med det. Vi var i kantinen på eldresenteret på Nesttun, og det var veldig koselig. Mange som ville prate og kikke, ikke så mange som kjøpte noe. Men det var god stemning mellom oss som var med, både praten og latteren satt løst. Merker at det går helt forskjellige ting på messene. Her kom stort sett eldre mennesker som kjøpte litt mer "tradisjonelle" strikkeprodukter. Ikke stedet for store halser og baggy luer, hehe. Som vanlig  :o( var det en som solgte  for mindre enn garnkost og ødela litt for oss andre. Raggsokker til 25 kroner og store, mønsterstrikkede ullgensre til 200...

Da kan jeg puste ut og gi meg i kast med andre ting som har vært satt på vent.

Ha en god helg!

Kommentarer:
Postet av: Ida BB

Heihei:) Den luen var kjempe flink. Du har også en flott blogg:)

28.11.2009 @ 18:39
URL: http://idabakke.blogspot.no
Postet av: Ida BB

Heihei:) Den luen var kjempe fin. Du har også en flott blogg:)Jeg fikk skrevet litt feil i den første komentaren

28.11.2009 @ 18:40
URL: http://idabakke.blogspot.no
Postet av: Charlotte Engstad

For ei flott lue i friske farger. Salg er ikke bestandig så greit, syns jeg. Av og til rives tingene bort, mens andre ganger ser folk bare og kjøper ingenting. Ha ei fin helg!

28.11.2009 @ 19:13
URL: http://atelier70n.blogspot.com/
Postet av: lillemeg

Så det var på Nesttun jeg skulle ha tatt lørdagshandelen :(

28.11.2009 @ 22:08
URL: http://lillemegshobby.blogspot.com/
Postet av: Greta

Greit å ha med den luen hjem da, siden det er noen som er glad for at de kan st9kke av med den.

Skjønner ikkje at noen gidder å slege for under garnprisen, men dem om det. Det gidder i alle fall ikkje eg. Skal eg slege det, vil eg faktisk ha litt for det.

Ha ei flott adventshelg. klem

29.11.2009 @ 09:29
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: amylin

Lua er jo veldig fin, men jeg grøsser litt på tanken at det kun er akryl, da. Skjønner virkelig ikke vitsen med å selge til under garnkostnadene. Da betaler man egentlig for å strikke ting og selge dem. God adventssøndag.

29.11.2009 @ 10:39
URL: http://www.a-mylin.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits