Luer i lange baner

Jeg koser meg skikkelig med alle de små ullgarnrestene. Hver gang en lue er ferdig kommer en ny på pinnene. Utrolig hvor mye man kan få ut av slike smånøster. Den en av vaffel-luene er alt gitt bort, en fornøyd tenåring skulle i bursdagsbesøk og forsynte seg rett fra tørkestativet. Alle luene får seg nemlig en runde med Milo etterhver som de er ferdigstrikkete.Denne er strikket ovenfra og ned, måtte ha litt variasjon. 120 masker på pinne # 3,5 på alle luene så langt.Her er siste rest av opprekksgarnet jeg strikket tovavottene av. Jeg har jo god erfaring (eller dårlig, hehe) med hvordan dette garnet oppfører seg i vask. Håndvask i lunkent vann gjorde susen, garnet ble mykt og beholdt fargen. Denne lurte jeg egentlig på om ble brukbar, men den ble faktisk ikke så verst.

Strikket ovenfra og ned med glattstrikk på toppen og vaffelmønster på midten.Denne valgte Gullklumpen fargene til. Litt voldsomt etter min smak, men den ble i alle fall fargerik.  :o)Skikkelige sukkertøystriper! Nå er det bare bittesmå rester igjen.

Alle luene er i ren ull. Varme og gode. Hvis denne kulden fortsetter blir de nok ikke liggende på lager her så lenge tenker jeg.

Kommentarer:
Postet av: Solveig

Så flink du er - fargerikt og flott!

08.01.2010 @ 11:25
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Gyldenkron

Utrolig mange flotte luer. Artige med farger.

08.01.2010 @ 11:39
URL: http://gyldenkron.blogspot.com
Postet av: AnitaK

Helledussen så flink du er altså... Jeg blir bare såå imonert over alt det du får ut av dette garnet :) Ha en flott helg

08.01.2010 @ 11:40
URL: http://anitakvz.blogspot.com
Postet av: karna

Så fine luene dine er og artig med farger. Faktisk er det SÅ godt med lue at jeg lurer på om jeg selv skal strikke meg ei fargerik selv ,-)

08.01.2010 @ 11:52
URL: http://www.hobbyhule.blogspot.com
Postet av: Marihøna

Så mange herlige luer! Og er det noe vi trenger nå om dagen, så er det nettopp luer! En kjekk måte å bli kvitt restene på er det også :)

Ha en super helg!

Postet av: Berit

Heisann!

Det var mange fine luer.

Kjempefin utnytting av reste/uvenn garn. Sikker på at det ryker av strikkepinnene dine for det går unna med produksjonen ser jeg. Sjøl øver jeg på toving. Venter på at et nytt tøffelpar skal bli ferdig i maskinen. Spennende!

God Helg! Berit

08.01.2010 @ 13:23
URL: http://BeritsBalsam.blogspot.com
Postet av: mayeliz

Vrikelig et flott knippe luer dette her :-)

Gøy med masse farger og et rikt utvalg

Ha ei fin helg

08.01.2010 @ 16:49
URL: http://www.mayeliz.blogspot.com
Postet av: Bodil

Kjempefine huer, og smart bruk av restegarn :)

08.01.2010 @ 22:02
URL: http://handarbeidsglede.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits