Litt bloggtanker - igjen

- "Mamma, du FORSØMMER bloggen din!" erklærte Gullklumpen. - "Du er jo nesten bare på Ravelry for tiden."Det er jo ikke helt sant da, jeg blogger stadig vekk jeg. De siste dagene har jeg faktisk blogget flere ganger om dagen. Men jeg må innrømme at det ligger noen ting på prosjektlisten min på Ravelry som aldri kom hit inn. Den unge damen KLØR dessuten etter å shine opp utseendet på den stakkars bloggen. ROSA er jo bare totalt ut. - "Det var sikkert kult den gangen du begynte å blogge for 100 år siden. Eller kanskje ikke..."

Taktfull er hun, det skal hun ha. Høh.

Men jeg vet ikke helt. Bloggen min er nok ikke av de mest spennende sånn visuelt sett, og jeg skulle gjerne hatt teller, linker og mange andre fikse duppeditter i margen. Men det er litt skummelt å begynne å endre på ting, og jeg må nok bytte blogg for å få en del av de tingene jeg har lyst på. Vi får se. *beslutningsvegring*

Å blogge kommer jeg uansett til å fortsette med. Ravelry er kjempekjekt, masse inspirasjon, fine oppskrifter og hjelp å få til det meste. Men det er stort og litt upersonlig, man drukner fort i mengden. Og vi som ikke har et kjent navn, fikse mønstre, eksklusivt garn eller er kjempeflinke med fotograferingen blir fort anonyme. Det er så mye lekkert der at man blir helt bortskjemt, "vanlige" ting er liksom ikke så spennende mer. Da er blogging mye hyggeligere. Og så har jeg jo akutt skrivekløe da, har ofte mye mer på hjertet enn de tørre faktaene man legger ut på Ravelry. Av samme grunn er en bloggsurferunde fortsatt veldig hyggelig. Jeg koser meg minst like mye med en velskrevet tekst som med flotte bilder og prosjekter. Ravelry appellerer til systematikeren i meg, alle tingene mine pent ordnet i kronologisk rekkefølge med oversikt over garntype og mengde, pinnestørrelse, endringer i mønsteret osv. Men blogging er KOS. Jeg kan slenge ut et prosjekt på noen minutter, men et blogginnlegg tar tid. Noen ganger kommer de rekende mens jeg sitter på bussen, eller midt på natten for den saks skyld. -" DET har jeg lyst til å skrive om!" Det trenger jo strengt tatt ikke ha så mye med håndarbeid å gjøre i det hele tatt, små hverdagstanker og store verdensproblemer finner også sin plass her.

Sier ja takk begge deler jeg, blogg og Ravelry. Men døgnet kunne godt hatt noen ekstra timer...

Og sånn på tampen legger jeg ut et prosjekt jeg visst helt hadde glemt å blogge. Så får vi både strikking og bilde med i dag også.  ;o)Denne halsen ble til i romjulen. Garnet har jeg hatt liggende lenge. Det er mykt, halvsyntetisk og tungt å strikke med. 

Hele halsen er i glattstrikk. Jeg la opp 80 masker på pinne # 7 og strikket 20 omganger. Deretter felte jeg 5 masker jevnt fordelt hver 11. omgang 3 ganger. Strikket 20 omganger til slutt og felte løst av.

Der der fikk dere jammen oppskriften også! *ler* Og vil dere ha flere fakta vet dere hvor de finnes. (Det begynner på R)

Halsen stakk forøvrig mannen min av med. Jaja, da holder han også seg varm.

En bitteliten tilsåelse til slutt: Jeg har fått en del bloggutfordringer og awarder i det siste, og de setter jeg stor pris på. Men selvinnsikten min slo brått og brutalt til: Jeg er håpløs til å sende slikt videre. Jeg tenker og planlegger, men der stopper det stort sett opp. Så da sier jeg tusen takk til de som har funnet meg verdig til slike utmerkelser, og jeg er litt flau over at de stopper opp hos meg... *huffda* 


Kommentarer:
Postet av: hobbyvenn

Så enig, så enig. Blogg er kos. Det tar noe tid, men er absolutt min favoritt. Og bloggen din er jeg stadig innom så den må du absolutt ikke legge ned. Blogger er forresten blitt veldig enkel mht linker og alt mulig slikt... Flott hals også.

18.01.2010 @ 15:03
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: gunknitter

Hei å hå ! Blogg er kos og kult ! Ravelry er også kos og kult. Din rosa blogg er topp og det er du også. Awarder er kjekt å få, det betyr litt at en blir sett litt ekstra pris på. Du skal ikkje vere flau. Det viktigaste er at du fortsetter å gjere det du gjer og slik av vi andre kan kose oss over både blogginga og strikkinga di !!!!!!!!

ha en god ettermiddag !

Den halsen såg berre heilt deilig ut :)) Eg har til og med hals på meg når eg søv ! Den er lilla.

18.01.2010 @ 16:12
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: G-anette

Hei Mimouna. Jeg er fersk her, faktisk første gang jeg skriver på noens blogg. Men har vært "smugtitter" i ett par år nå.. Og din blogg er den jeg har vært mest innom :) Du lager så mye flott! Nå har jeg omsider fått egen blogg, men er rett og slett usikker på "reglene" rundt dette...er det greit at jeg linker til noens blogg på min blogg, uten å spørre først? Hvis det er slik at man spør først, så spør jeg herved om jeg kan få linke til din blogg :)

G-Anette

18.01.2010 @ 19:19
URL: http://g-anette.blogspot.com
Postet av: Greta

hei. Blogging er gøy. holder emg til bloggen og til facebook. rekk ikkje meir når ein skal få strikka litt også. du må nok fortsette å blogge ellers blir du ahrdt avna.

Ta med at eg skjønner at tennåringen din stakk av med den grønne lua. Den var jo skit tøff da.

ha ei flott uke videre.

18.01.2010 @ 19:54
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: karna

Både du og bloggen er kjempegode / herlige akkurat slik som dere er. Det er en glede å titte innom deg og se hva du har funnet på nå, du er til stor inspirasjon. Og mine jenter (sånn ca før og etter din) synes rosa er helt TOPP, fikk ønske om ROSA lue her i dagtidlig ,-)

18.01.2010 @ 21:49
URL: http://www.hobbyhule.blogspot.com
Postet av: Helen

Eg synest "alle andre" har finere blogg enn meg, og blir så inspirert når eg ser alle dei fine bakgrunnene. Men det blir jo aldri gjort *knegg*.

18.01.2010 @ 22:29
URL: http://brekkehelenpen.blogspot.com
Postet av: Solveig

Koselig at du tar deg tid til å blogge - du har en fin variasjon i innleggene dine som gjør at jeg stadig kommer tilbake. Design gjør ikke så mye fra eller til , det er innholdet som teller. Også er det lett å kjenne seg igjen når det ikke er så mye forandring hele tiden. Har ennå ikke kommet meg på Ravelry - når skulle jeg hatt tid til å strikke da???? Ha en god dag!

19.01.2010 @ 11:54
URL: http://www.solhag.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits