Da var nok en dag på hell

Solskinnsluen ble ferdig den. :o)Den ble abslutt ikke barnestørrelse da, den er stor til meg. Men den er myk og god og strammer ikke noe sted. Kan dras godt ned over ørene også. Får fortsatt solskinnsfølelse av den, så den ender i pakken til St. Olavs. Håper den kan gjøre noens dag litt lysere.

Klumpen fikk seg nye votter også.Hvem trenger å gå ut når man har strikkete snømenn inne?Her har de vært i nærkontakt med ekte snø, Klumpen og pappaen var ute og måkte. Våte og skitne en knapp time etter at trådene ble festet. Sånn kan det gå. Et nytt par er alt på pinnene, disse er nok ikke tørre igjen til han skal i parken i morgen.

Det gikk med knapt et nøste Safir på pinne # 3.5. Mønster her:
http://needlesnotesandnews.blogspot.com/2006/11/no-swatch-no-gauge-mittens-for-kids.html#links

Håper du har hatt en fin helg og er klar for en ny uke!


Kommentarer:
Postet av: Krøllemikkel

Den luen så veldig fin ut.

Ønsker deg en kreativ uke.

17.01.2010 @ 21:26
URL: http://krollemikkel.blogspot.com/
Postet av: Merete

Jeg er imponert over alt du produserer Mimouna! Stadig noe nytt på pinnene! Jeg har diverse garn som jeg ikke finner ut hva jeg skal gjøre med. Tanken slo meg plutselig, at Mimouna, hun ville kanskje hatt noen ideer. Kan jeg få lov å sende det til deg?

Ha en fin uke!

17.01.2010 @ 23:52
URL: http://merete.sprayblogg.no
Postet av: gunknitter

Hei ! Her har du vore ute med tryllestaven igjen!! Solskinnslua vart herlig, vottane også. Der er då ingen sak å nappe til seg både lue og vottar, når mor er raskt og produserer nye flotte produkt i en fei !

18.01.2010 @ 07:03
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Torill

Du er bare så rask og flink medpinnene! Også lager du lekre ting av garn andre ikke ville att i engang. Votter trengs egentlig her i huset også, men siden jeg nå strikker på noe til meg selv, får de klare seg med det de har;-)

18.01.2010 @ 09:12
Postet av: hannebeate

Lue til å bli glad av!

18.01.2010 @ 11:58
URL: http://www.hanneshage22.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits