Den kløøør!

hylte modellen min og rev av seg luen.  :o(

Og den som ble så fin. Fargen er en dus melert rosa, og kontrasten mellom den blanke merceriserte bomullstråden og den litt lodne, matte ullen synes jeg ble lekker. (Drept av blitzen som vanlig da...)Så måtte mor selv trå til igjen. Ikke det mykeste jeg har hatt på hodet, men ikke SÅ ille heller. En runde i MILO med tilhørende tøymykner fikser nok biffen. *optimist*  Men denne ender foreløpig på loftet, tror ikke den egner seg som chemo cap.

   

Nevnte jeg at det var uvenngarn?  :o)Ull/bomull er faktisk en fin mix, i alle fall når man kan mixe det selv, hehe. Bomullsgarnet er fra en tidligere runde, ullgarnet kommer fra AnitaK.

Og så har jeg strikket et nytt par votter. Noe må ha kortsluttet da jeg valgte fargene. HVITT og lysegrønt til unge herr rulle-i-sølen. *himlermedøynene* Tror jeg bare ble så lykkelig over å finne to restenøster i passe størrelse. Jaja...Samme mønster som de forrige, og det går med ca 40 gram/80 meter til et slikt par.  Med den erfaringen i bakhodet tror jeg det blir noen ekstra runder vrangbord neste gang. For det blir nok flere. Samtlige par vi har ligger enten i skittentøyet eller til tørk i skrivende stund.

Den "fine" blomsten er et ugress! Jeg tok inn en liten rot eplemynte i håp om å berge den over vinteren. Den visnet, men en lite grønn spire som hadde sneket seg med i potten vokste seg kjapt stor og sterk. Slik livskraft får man ta vare på, så nå står den i kjøkkenvinduet trygt borte fra snø og kuldegrader.

Da er neste prosjekt GULLFISKER. Vent og se!   :o)

Kommentarer:
Postet av: AnitaK

gurimalla, skjønner fortsatt ikke hvordan du får det til... nå sitter jeg bare her og venter på gullfisker?!

19.01.2010 @ 10:54
URL: http://anitakvz.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Veldig fin lue, kjempesynd hvis den klør for mye :) Det hvite på klumpens votter er jo litt opp på votten, tar vel noen minutter i alle fall før skitten kommer opp dit :)Synes de var fine, og praktiske er de uansett hvilken farge de ender opp med etter en tids bruk.

19.01.2010 @ 15:00
Postet av: Loppelill

så nydelig en lue!

19.01.2010 @ 17:59
URL: http://loppelill.blogg.no/
Postet av: Bodil

Her var det mange nye innlegg og mange nye huer og vottar. Alltid like stilige :)

19.01.2010 @ 19:28
URL: http://handarbeidsglede.blogspot.com/
Postet av: Hobbystua

Hei på deg. Ja nå har jeg sett og lest her,og du verden så mye fint du har strikket i det siste.Og jeg er imponert over din kreativitet med alt uvenngarnet du strikker med. Det blir jo til så mye nyttige ting. Luene er jo kjempeflotte. Og alt du skriver er artig lesning. Ønsker deg en riktig fin kveld og kos deg med strikkingen:-))

19.01.2010 @ 19:49
URL: http://hobbystuas.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits