Knapper og glansbilder

Kusinene markere seg stadig. Her har de skaffet seg brystnåler som vel må kunne sies å gjenspeile personlighetene.Henholdsvis Hufsa og krompen for de som myser.  Litt vel mye refleks i den blanke plasten.

Damene vile inn igjen nokså rask, snø er ikke helt deres greie. Nå regner det heldigvis, så i morgen har vi nok klumpte skøytebane over der hele. Vil noen vekke meg når det er over?  *usjamei*

Det er flere som liker buttons. Frøken Dings både produserer og dekorerer, her er litt av utvalget:

Egen buttonsmaskin står på ønskelisten. Vi får se. Skal mor sponse så blir det nok noen strikkerelaterte buttons framover. Hmmmm, det kan jo bli gøy det?

Kommentarer:
Postet av: Greta

Hei vennen.

Da har eg kost meg inne på bloggen din att. 3 innlegg var koem siden siste besøk fra meg :=)

du er så flink til å sprae på alt og bruke det også. Eg kaster nok ein del du ahdde grøsset over. Kanskje eg skal begynne å tenke meg om eit par ganger til. Vel eg kaster ikkje mye da, men sånne maskemarkør lengder kaster eg ja.

er enig med deg i at djevellua er ei super lue med kjempegod passform. skal strikk opp noen slike når tida tilseier det. Nå må eg få unna alle oppdraga først.

Ser du liker poirot, det gjør vi også. Har hele serien på dvd og har sett neon av episodene 3 ganger. Det er så amnge og når vi har kome igjennom alle så husker ein ikkje alt som skjedde i den første ein såg. Vi liker å avslutte kvelden emd ein serie eller ein dvd.

regenr vel hos dere også i dag. Her er det back too normal.

Neste gang eg skal til Bergen, hadde det vore gøy om vi kunne ha treftest også. Har så lyst til å verte kjend emd flest mulig av mine bloggvenner.

Ha ei strålende uke fortsatt

27.01.2010 @ 09:30
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: AnitaK

JOhei, her produseres fortsatt i mengder ser jeg... Jeg er like imponert og innser at du virkelig er dronningen av garn og at Barbroposen min aldri blir så verdsatt hos meg som den ville ha blitt hos deg... Jeg har fortsatt mange nøster som er nøstet sammen av forskjellige garnrester, og når jeg treffer Barbro igjen skal jeg seriøst spørre om hun noen gang hadde en plan med disse :) Jeg venter på strikkerelaterte buttons nå hos deg, og innser at det ikke er så dum gave til kreative barn. Innerst inne har jeg lyst til å teste selv kjenner jeg :) Kleenex'n min er forresten kjøpt i en ekstremt fancy butikk: Rema 1000 :) Ha en flott og produktiv dag, klem

27.01.2010 @ 09:34
URL: http://anitakvz.blogspot.com
Postet av: Frk.Badegakk

Høres ut som en artig idé!=D

27.01.2010 @ 11:34
URL: http://frkbadegakk.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Hun trenger så absolutt en slik maskin! Morsomt når de vil lage noe :)

29.01.2010 @ 12:33

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits