Vekselbruk

Uvenn-konkurransen fortsetter en stund ut i februar. (Kaos er visst ikke ferdig selv, hehe!) så da så plutselig tidsskjemaet mitt litt annerledes ut. Man har da andre "forpliktelser" også. Så nå går det i Kitty-pulsvarmere og chemo caps til St. Olavs Hospital. Siden lageret av uvenngarn begynner å bli noe utplukket måtte jeg finne fram garn fra loftet til disse. Tre nye luer, alle strikket ovenfra og ned på pinne # 3,5. Den rosa/lilla er strikket i Mam'selle, de to andre i Sportimo. Fargene på den blå-og hvitstripete er nokså riktig, men nederste stripe på barneluen er dyp blålilla og luen med blomst på er mørk sjøgrønn. Kameraet insisterer på at begge er grumsegrå, sukk. Den siste luen er blåkopi av den grønne som tenåringen stakk av med. Så får vi se om denne gjør like stor lykke.

Så var det Hello Kitty da. Kan du se henne?Ikke det? Så rart da. Hmmmm....

Hun har NESTEN vært der. Men jeg pillet opp igjen maskestingene, det ble ikke pent. Kanskje den rosa var for kraftig i fargen, den syntes i alle fall veldig godt gjennom. Nå ligger pulsvarmerne på vent til jeg får bestemt meg for hva jeg skal gjøre. Det positive er at Gullklumpen likte dem, så det er mulig at dette blir neste runde med venninnegaver. UTEN Kittyer vel å merke. Kanskje jeg pynter dem med knapper eller blomster eller noe. Supre restegarnsprosjekter, de trakk veldig lite garn. :o)

Ja, disse er altså strikket i noe jeg tror er Safir, jeg rekket opp en UFO for å få tak i garnet. Pinne # 3,5, og det er min hånd på bildet. De ble nemlig relativt store. Ellers er det et veldig gjennomarbeidet mønster, jeg gjorde bare EN liten endring, og det er sjelden for å være meg. Tommelen ble litt vid, så jeg felte 3 masker jevnt fordelt på den første omgangen med rosa øverst. Det ble passe.

    Da har vi fått egen knapp til Hobbykalenderen også.

Nå holder jeg på med nye uvennprodukter, og så er jeg visst litt på etterskudd med sokker. Får finne fram raggegarn og strikke noen barnesokker, det går heldigvis raskt.

God helg da!  :o)

Kommentarer:
Postet av: Greta

Hei. Da er det snart helg og på tide med ein liten bloggrunde. Du ahr jo alltid noe nytt. Flott luer. Skal tro hvor lenge du får beholde den luen med blomster på da. Den var veldig fin.

Ha ei super helg. Tror vi får fint ver denne helgen. klem

29.01.2010 @ 16:34
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Smarie

Flotte luer ;o) Og jeg ser jo sporene av Hello Kitty ...hihih. Ha en riktig god helg !

Postet av: Tutten

Flotte luer du har strikket. Ja jeg ser konturene av Hello kitty på pulsvarmerne :)Ønsker deg en riktigngod helg.

29.01.2010 @ 20:06
URL: http://blogg.hobbyboden.com/tutten
Postet av: hobbyvenn

Søte luer. Hobbyalongen er jeg også med på, men jeg meldte meg ikke på før i går. Må bare strikke ferdig en GAAA-lapp, så kan jeg strikke pulsvarmerne. Minstemann venter på de, men uten Kitty da... God helg.

30.01.2010 @ 14:41
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: irene

Hei.Du lager så mange fine luer.Pulsvantene likte jeg så godt.

30.01.2010 @ 15:30
URL: http://irenesstrikkehobby.blogspot.com
Postet av: gunknitter

Flotte luer og Kitty vanter ! Du får det til ! Og eg vart storfornøgd med Kånelua eg fekk frå deg. Har lagt ut eit bilde av den på bloggen min !

Ha ei riktig god helg !

30.01.2010 @ 15:50
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Torunn

Så mykje flott du har laga! Nydelege huer og kjempeflotte pulsvarmarar! Ha ei fin helg.

30.01.2010 @ 19:28
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits