Det beste til slutt

Klar for et nytt innlegg om uvenngarn? Uansett, de er det du får her i dag.  :o)

Jammen fikk jeg has på siste rest av lyseturkis Jumbo Mohair også. Den passet perfekt sammen med noen små nøster av Mam'selle Effekt fra haugen i forrige innlegg. Sammen ble de en myk, isblågrønn lue, samme modell som har jeg har strikket flere av i det siste. De sitter så godt på hodet og blir litt baggy på toppen. Og blomsten har jeg visst fått dilla på.Jeg brukte pinne # 5 og strikket luen ovenfra og ned med en tråd av hver. Strikket til Jumbo Mohairen tok slutt, heklet kant og blomst i ren Mam'selle. Synes fargen ble nydelig, fin kontrast mellom den matte, lodne mohairen og den blanke viscosen. Denne passer nok til en isprinsesse som kler kalde farger.Litt usikker på hvor luen havner. Egentlig var den tiltenkt innsamlingen til St. Olavs Hospital, men jeg vet ikke om fargen egner seg. Vil tro man lett ser blek og gusten ut i en slik nyanse, og det er jo ikke kjekt for en som alt er syk og dårlig. Tror den får flytte på loftet så lenge.

Og så var det det påbegynte nøstet med Vienna Special. Absolutt  ikke det peneste jeg hadde sett, fargene var rotete og grumsete på nøstet. Til min store overraskelse ble det fine striper da jeg begynte å strikke med det. Garnet lugget grusomt, det var skikkelig vondt å jobbe med. Men resultatet ble jo loddent, mykt og deilig. Samme pinner og modell som isprinsesse-luen.Nå er det bare litt gul Jumbo Mohair, et nøste spelsaugarn med hyssingfølelse og noen nøster bomullsgarn igjen. Holder på å sloss med et par av dem alt, så det kommer nok mer her snart.  :o)Snø har vi i alle fall nok av for tiden! Perfekt bakrunn for fotografering, fargene blir mye bedre enn innendørs.

Kommentarer:
Postet av: Nutte

Hei :) Jeg synes du lager så flotte luer! Jeg får liksom aldri det ordentlig til.. noen tips? Prikken over i'en er jo blomsten :) Og den fargerike var skjønn! Ha en fin kveld videre :)

01.02.2010 @ 22:12
URL: http://nutte.blogg.no
Postet av: hobbyvenn

Flotte luer. Den isblå var jo bare helt nydelig. Det er ikke så mange kreftpasienter i dag som blir så gusten og "syk" under behandling som før. Det finnes gode medisiner mot kvalme og slikt, så isblått kan nok brukes av mange.

Du verden for en flott skattekiste du har fått også. Den kjekkeste gave en kan få...

02.02.2010 @ 10:56
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Frk.Badegakk

Skal si du har dreisen på luer! Jeg synes det er utrolig artig å lese og titte på alt du kan få ut av det grusomme uvenn garnet, og hva du får ut av rester forøvrig (akkurat den delen er veldig inspirerende!!!)

Fortsett med ditt du, garantert mange syke som blir overlykkelig over engasjementet ditt=D

Ja og småpodene da, som jeg har fortstått har en tendens til å luske på ferdige og halvferdige produkter;)

02.02.2010 @ 12:04
URL: http://frkbadegakk.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Tror nok at noen vil bruke den lyse luen, den ble nemlig kjempefin. Så er det jo noen som har mørkere hudfarge og brune øyne, og de vil nok ikke se bleke ut selv om de er syke. Nei, gi også denne bort, jeg likte den i alle fall kjempegodt!

02.02.2010 @ 14:38
Postet av: Greta

Den lyse luen var berre nydelig. Du tryller av restegarn og uvenn garn hele tiden du. Og nå har du fått en ny haug og kose deg med. Blir du aldri lei av restegarn?

klem

02.02.2010 @ 21:44
URL: http://gretashbby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits