Spelsausokker

Her går det bokstavelig talt på stumpene løs nå. Et nøste uvennlig spelsaugarn i en fin burgunder farge ble liggende igjen helt til slutt. Det var nøstet opp med to tråder, og siden garnet er omtrent like mykt som armert hyssing var det få andre prosjekter enn sokker som var aktuelle. Jeg måtte ta flere lange pauser underveis fordi jeg begynte å blø på fingrene. Aua!Sokkene er strikket tå-opp etter dette mønsteret: http://iloapp.spinnstrikk.no/blog/www?ShowFile&doc=1252842547.pdf Ikke verdens beste passform, de ser litt snodige ut. Men de sitter greit på foten og er raske og enkle å strikke. Jeg måtte spe på med litt mørkebrunt garn fra eget lager. Akkurat samme type, heldige meg har en hel bærepose med sandpapir-garn på loftet. Nydelige farger, men akk så vondt å strikke med. Tror det egentlig er vevgarn?Hælen er litt spesiell, og så er sokkene uten kile. Er fortsatt på jakt etter en god tå-opp-hæl som passer til garn i raggegarntykkelse.Hmmm, hadde jeg på meg hvit strømpebukse i dag da?  Ikke så verst egentlig, og de klør faktisk ikke. Garnet er jo helt glatt. Det er bare grusomt å strikke med, nesten som hyssing. Men jeg sier meg fornøyd med dette paret. Hvis de viser seg å være slitesterke også har jeg en plan for resten av posen min.  :o)


Kommentarer:
Postet av: Jorunn

Huff, det høres ut som litt av en jobb...

Tror nok ikke jeg hadde orket å jobbe med det garnet. Akkurat i dag har jeg faktisk samlet sammen i en pose endel slik "ubrukelig" garn som jeg har lurt litt på om jeg rett og slett skal kaste...

02.02.2010 @ 20:55
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/
Postet av: Moan

*grøsser*

Hadde fått det for meg at vevegarn ble mykt etter vask...Kanskje bare en illusjon...?

Men, hvis de passer på foten og ikke klør...

De ble jo fine, da!

02.02.2010 @ 21:13
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com
Postet av: stubbetufsa

Haloen! Heroisk innsats for å få has på hardnakket garn!

Du hedres herved!

02.02.2010 @ 22:08
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: malla

Sokkane blei fine dei.

02.02.2010 @ 22:31
URL: http://www.malla-b.blogspot.com
Postet av: abbehope

Fargene var jo greie til sokker da, men kjenner til følelsen av ståltrådgarn, strikka sokker i denslags til jul! Anbefaller forresten en hælfelling ala Brainless på tå-opp-raggegarnsokker! Jeg har brukt økning til kile og denne fellingen på de to siste tå-oppsokkene jeg har strikket og det ble veldig vellykket (null hull vellykket!)

02.02.2010 @ 23:54
URL: http://strikkegal.blogspot.com
Postet av: Malsen

Du går jo virkelig på med liv og lyst, da. Jeg hadde garantert ikke fullført hvis jeg begynte å blø på fingrene av strikketøyet!! Jeg måtte le litt da jeg så den store sekken med arvegarn du hadde fått, men du er jo en tryllekunstner med restegarn, så det forundrer meg ikke at du får laget så mye fint av garn som andre kanskje hadde blitt litt fortvilet over. Men jeg venter jo fremdeles på at du skal strikke deg noe luksuriøst av alpakkaen din ;-)

03.02.2010 @ 09:21
URL: http://innfall.wordpress.com/
Postet av: hobbyvenn

Høres ikke morsomt ut å strikke med så hardt garn... Det hadde nok hjulpet å vaske garnet først, og så bruke litt tøymykner for ull, men da får du jo mye merarbeid, og der svikter som oftest jeg, spesielt når det skal gjøre før en skal strikke noe. Men sokkene ble jo fine da.. Ha en flott dag i solen!

03.02.2010 @ 10:47
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Jorunn

Nei det med uvenn vet jeg ikke riktig... Da mottar vel også jeg en pakke med "umulig" garn, og jeg har nok ikke like stort pågangsmot som deg...he he...

Dessuten bor jeg jo i Spania, og det er vel ikke så mange som vil sende hit. Det blir jo mer i porto da vet du...

Nå må jeg innrømme at jeg er sjelden innom Hobbyboden, men jeg er ganske ofte på Trådsnella. Det kan jo hende det er noen der som kunne tenke seg garnet...

03.02.2010 @ 20:29
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/
Postet av: mm

Det går ann å strikke med hvite bomullshansker som man kjøper på apoteket. Jeg har gjort det med ull noen ganger. Liker bomull best.

03.02.2010 @ 20:42

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits