Be My DishclothLille Rosins Hobbykalender
er noe av det morsomste jeg har vært med på på lenge. Kjempefine småprosjekter som er raske og kjekke å lage. Nå har jeg strikket en hjertelig vaskeklut. *fnis*Vanskelig å ta gode bilder av slike relieffmønstre, men her synes det sånn noenlunde. Fargene er egentlig mye skarpere og klarere, men SÅ storforlangende kan man jo ikke være med det stakkars kameraet.

Februarmønstrene finner du i Lille Rosin sin blogg: http://lillerosinquilt.blogspot.com/2010/01/heklet-kurv-med-blonde-og-strikket-klut.html 
Jeg valgte å strikke kluten kvadratisk, men den fikk i alle fall heklekant rundt.  :o)

Her er oppskriften: http://krisknits.blogspot.com/2008/01/valentine-surprise.html  Den står på engelsk, men det er enkelt å følge diagrammet hvis du heller vil bruke det.

Garnet er - som vanlig - fra min hemmelige uvenn. En rest rødt bomullsgarn virket perfekt til prosjektet, og jeg startet friskt med pinne # 3. Det ble alt for slapt, så da begynte jeg på nytt igjen med pinne # 3.5 og dobbelt garn.

Underveis innså jeg at dette kunne holde hardt, nøstet krympet faretruende fort. Litt morsomt, for samme dag var jeg innom en diskusjon (helt seriøs selvsagt) om hvorfor man strikker fortere når det minket på garnet? Jo, det er selvsagt for å bli ferdig før det tar helt slutt. Det er da logisk det vel?

Teorien stemte den; jeg strikket som en gal og rakk akkurat siste pinne før garnet var oppbrukt! Hurra!Hjertekluten er ferdig, og jeg har bare noen cm igjen av det røde garnet. Men da er det bare å felle av med oransje og hekle kant rundt.

Dette garnet har nok ligget i en svart søppelsekk et sted og drømt om å bli en slik klut. For det må jo være en mening i at det passet SÅ perfekt? I alle fall, jeg er veldig fornøyd. Vet ikke helt om jeg har råd til å bruke denne, hehe. Nå ligger den her til pynt så lenge.

Ha en fin onsdag, her skinner solen!  :o)


Kommentarer:
Postet av: AnitaK

Fortsatt fascinert over hva du får ut av såkalt håpløst garn... men inspirerende som du er så har jeg nå tatt meg på tak med flere snåle nøster fra min enorme pose... Mange av nøstene er nøstet opp med dobbelt og tredobbelt garn, så det har vært masse spennende farger underveis :) Men det jeg lurer på er: Hvordan vet du hva som er hva? Altså hvilke sorter garn det er og "innholdsfortegnelse"?? Kan du ikke lage ett innlegg om hvordan du tester?? *håpefull* Hvis du ikke har mer å teste med kan jeg godt bidra med mer altså...

03.02.2010 @ 11:59
URL: http://anitakvz.blogspot.com
Postet av: Frk.Badegakk

Nei den var utrolig utrolig søt!!! Jeg digger selvsagt fargene, - når det orange kom på plass=D

03.02.2010 @ 12:36
URL: http://frkbadegakk.blogspot.com
Postet av: Hege81

Så søt den ble :) Utrolig flott mønster på kluten :D

Også så stilig med den oransjefargen på kantene :)

Ha en kreativ uke

03.02.2010 @ 13:07
URL: http://hegesminiverden.blogspot.com
Postet av: Marihøna

En nydelig klut!

Postet av: hobbyvenn

Denne bel virkelig fin. Og su fikk frem motivet så godt på bildet. Burde jo strikket denne til 14. februar, men vet neimen ikke om jeg rekker det. Så heldig du var med at du hadde nok garn. Greit med slike rester som kan brukes til noe så fint...

03.02.2010 @ 17:32
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Strikkern

Kluten din ble virkelig fin med oransje kant rundt de røde hjertene.

03.02.2010 @ 19:17
URL: http://strikkern.akilles.org/
Postet av: Jorunn

Den ble jo kjempefin!! Utrolig hva du får til av dette garnet!

03.02.2010 @ 20:37
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/
Postet av: Elisabeth

Den ble riktig så fargerik og flott! Sokkene under så deilige ut, synd garnet er litt ekkelt å strikke med...

03.02.2010 @ 20:42
Postet av: Smarie

Den var jo kjempesøt ...nydelig farger..ja helt Valentinsk ;o))) Ha en fortsatt fin uke!

Postet av: Hobbystua

Heisann! Du imponerer stadig med alt dette restegarnet eller uvenngarnet ditt,,men du får så mye fint ut av det også. Denne kluten er jo bare helt hjertelig fin,fargene var knallfine. Mange flotte luer du har strikket også. Flink du:-))

Ha en fortsatt fin strikkelyst og kos deg:-))

03.02.2010 @ 23:32
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: Solveig

Søt klut! Veldig moro når garnet rekker akkurat til det det er tiltenkt. Rødt og oransje er jo stilig sammen også - selv om det var helt uhørt å blande da jeg vokste opp..... Sokkene ble fine - så det er flere enn jeg som blør på fingene av strikking. Kilehæl på tå opp har jeg en ide til, men den er litt plundrete å strikke. Hvis jeg bare hadde tatt meg tid til å skrive ned alle ideene....

04.02.2010 @ 11:09
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Liv-Toril

Denne likte jeg kjempegodt! Håper at du har fått e-post fra meg i dag...

04.02.2010 @ 14:08
URL: http://blogg.hobbyboden.com/livtoril/
Postet av: wims

Denne ble kjempe herlig:-)

06.02.2010 @ 10:33
URL: http://truddedu.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits