Glad i dag!

Jeg har fått pakker! Ikke EN men TO!  *glad*

Fikk lapp i går om en pakke som ikke gikk ned i postkassen, så da var det å troppe opp på postkontoret i dag. Jammen hadde pakken formert seg, for jeg fikk dobbelt opp. (Kanskje det hadde blitt fire pakker hvis jeg hadde ventet til i morgen, hehe.)

En liten pakke fra Gunknitter, som takk for luen hun fikk. Se så fine nålefiltete figurer da, en nøkkelring og et bokmerke. Gunknitter har giwe-away i bloggen sin akurat nå, så hvis du har lyst på storebroren til denne vovsen så har du sjansen! Kjempemye annet fint å se der inne, hun lager de mest fantastiske, nesten levende skapninger i ull. http://gunknitter.blogspot.com/Jeg sa at jeg liker vellagret garn, og det fikk jeg jammen også. Noen som husker Rosett, lekkert tynt perlegarn i ekte akryl? Jeg har strikket mye i det i sin tid, mamma har fortsatt en diger turkis V-genser i perlestrikk. Pinne # 2,5 og 3.(!) Genseren er i bruk den, må jammen se om jeg kan få tatt et bilde en dag. Nå er jeg lykkelig eier av noen solgule nøster som matcher Jumbo Mohair'en. Lykke!

Den andre pakken var stor. Den hadde sprukket på veien, men jeg tror ikke noe hadde falt ut. Min første tanke var -"Oj, noen har sendt meg et nytt nøste Jumbo Mohair!" Jeg var nemlig overmodig nok til å takke ja i uvenntråden på HobbyBoden dersom noen klarte å spore opp flere slike akrylbomber. Men neida, det var helt uskyldige garnnøster. Merete http://merete.sprayblogg.no/ hadde sendt meg noe garn hun ikke visst hva hun skulle lage av. Mye bra her, så disse står for tur straks uvenngarnet tar slutt. Har fortsatt litt igjen av det merkelig nok. Men det minker!Se de flotte pulsvarmerne i ullfilt jeg fikk! Ble nesten helt stum her, disse var nydelige! Helt min farge også.

Tusen takk til begge damene, sitter bare her og smiler nå jeg. "Hobbydamer" er neimen ikke som andre damer, det finnes utrolig mange snille, hjelpsomme og hyggelige jenter der ute. Ble kjempeglad for begge pakkene.

Ha en god dag du som titter innom også! 

Kommentarer:
Postet av: Moan

Vet nesten ikke om jeg skal le eller gråte av Rosett! Men jeg vet at du kommer opp med noe som er både fint og brukelig!

04.02.2010 @ 12:27
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com
Postet av: gunknitter

Tusen hjertelig takk for den fine omtalen, Mimouna. *rødmer*

Du skal vite at eg er skikkelig glad i Kånelua mi! Ho er så flott!

Er så enig med Moan og synst eg kan høre kor du planlegger og funderer på framtidige strikkeprosjekt.

Kjekt du ville vere med på mi vesle markering !

Ha en fin dag vidare!

04.02.2010 @ 14:22
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Malsen

Så fine pakker du har fått! Det var kjekt med en link videre til Gunknitter, makan til flotte filtede figurer :-o

04.02.2010 @ 14:48
URL: http://innfall.wordpress.com/
Postet av: stubbetufsa

Gratulerer!

Her ligger det mange muligheter!

04.02.2010 @ 15:18
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: Bodil

Her blir det mange spennande prosjekt framover! Herlege ullfigurar du har fått hos Gunknitter !

04.02.2010 @ 19:23
URL: http://handarbeidsglede.blogspot.com/
Postet av: abbehope

Så heldig du er da, garnet bare ramler inn hos deg ;) Jeg har noen lass snø til overs, om du tar mot denslags også?

04.02.2010 @ 19:54
URL: http://strikkegal.blogspot.com
Postet av: Krøllemikkel

Her var det mange herligheter!

04.02.2010 @ 20:21
URL: http://krollemikkel.blogspot.com/
Postet av: hobbyvenn

Å så herlige pakker du har fått. Utrolig gøy med slike utfordringer som dette gir. Nydelige ullfiltede figurer du har fått også...

04.02.2010 @ 21:44
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Knitgirl

Jeg har begynt å tenke på deg hver hver gang jeg blar gjennom gammelgarnet mitt. Altså jeg kjøpte en hel søppelsekk med garn på en bruktbutikk her og oppi sekken var det mye spennende(les rart) Jeg sitter bl.a med en uhorvelig stor mengde mohair fra 80 tallet, tykk bomull i mørk rød, mørk grønn og sennepsgul fra 90 tallet og liknende "utgåtte" garnsorter...Men å kaste det!? Langt ifra...Ikke etter å ha lest bloggen din nei. Det er helt utrolig hvor utrolig mye flott du får til av såpass ille utgangspunk som noe av uvenngarnet var... Jeg beundrer din evne til å utnytte hver minste lille trådende, og samvittigheten min er såpass farget av det at jeg nok ikke kan kaste garn igjen åkke som...Hvis du vil ha noe litt utdatert så må du bare sende meg et pip....God fredag!!!

04.02.2010 @ 23:30
URL: http://ullenteventyr.blogspot.com/
Postet av: Solveig

Slike gleder er jo hyggelige. Rosett husker jeg ikke, faktisk. Er ikke sikkert det ble strikket i det hjemme hos oss. Skjønner ikke at noen klarer å gi vekk så mye fint garn. Ferdige produkter kan jeg godt gi bort, men garnet mitt passer jeg godt på. Hvis ikke det er noen som trenger noe helt spesielt,da. Ha en riktig god helg!

05.02.2010 @ 12:55
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Merete

Så flott at pulsvarmerne fallt i smak Mimouna! Jeg skjønner at jeg må inn på Gunknitter sine sider. Utrolige fine ullfiltede figurer du har fått.

Ha en fin helg!

05.02.2010 @ 17:29
URL: http://merete.sprayblogg.no
Postet av: Ragna

Hei! Ser i et gammelt blogginnegg at du har strikket med "Tøffe". Jeg har funnet en gammel oppskrift med det mønsteret men aner ikke hva strikkefastheten er på det garnet - vet du???

Krysser fingrene for svar! Ragna

05.02.2010 @ 18:55
Postet av: karna

Er det Rosett garnet heter! Joda, kjenner det og har vel litt i arkivet. Har i tillegg et uferdig arbeid fra 8. kl ungdomsskole; (med lærinne som farget håret med hennafarge) et aplikert tre som jeg heklet blader i garnet i gult og rødt = HØST :-)

06.02.2010 @ 18:40
URL: http://www.hobbyhule.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits