Hyacint Bouquet

Jeg fikk to bunter Rosarios 4 Bouquet som Merete ikke visst hva hun skulle bruke til. Litt spesielt garn som gav meg også visse utfordringer. Kamuflasjefarget tykk bomull til pinne # 8 eller 9 og 85 meter på 100 gram. Hmmm...?

*lyspære*Navnet gav meg egentlig ideen. En av mine store heltinner er jo Hyacint Bucket, damen som så gjerne vil være finere enn hun er. Dermed begynte et helt enkelt skjerf i ribbestrikk å utvikle seg. Gøy!Selve skjerfet er i 2 x 2 ribb, og jeg har vridd de rette maskene på begge sider. 22 masker og rette pinner (au, skuldrene mine!) på pinne # 8. En liten heklekant nederst gjorde det hele mer feminint. Og så var det pynten da. Jeg gikk på jakt i bomullsrestene mine etter noe passende uten hell. Så kom jeg til å kaste et blikk på magebeltet. HÅNDVASK? Og bare EN prikk på strykejernet. Jammen, 100% bomull???

Nuvel, skal ikke være vanskelig jeg. Og skal det likevel håndvaskes kan man jo pynte med litt av hvert. Nye muligheter åpner seg! Slikt liker vi!Rosetten er inspirert av Frk. Badegakks nydelige evighetsblomster: http://frkbadegakk.blogspot.com/2009/05/en-blomst-som-aldri-visner.html Jeg tar meg såpass store friheter at de nok ikke blir helt like, blant annet lager jeg spisse blader på det nederste laget.  Kjempemorsomt å lage slike av smårester, da blir det så mange unike fargekombinasjoner. :o)Her er fargene tilnærmet riktige. Brosjen er festet med en nål, greit å kunne ta den av og kanskje bruke den til noe annet også. Lagene er sydd sammen, og den er såpass stiv at den ikke krøller seg.

Ha en fin Kinderegg-søndag!

Kommentarer:
Postet av: Moan

Litt ugrei farge...

Men den tok du fint i land!

Fortsatt god Kinderegg-søndag til deg, også!

14.02.2010 @ 15:56
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Men det ble jo kjempefint ;) Du tryller fram gull av gråstein jo... Ha en fin søndag med morsdag og valentinsdag!

14.02.2010 @ 16:09
Postet av: gunknitter

Utsøkt skjerf, ypperlig to wear for a "waterside supper with riparian entertainment" Ho er ei herlig dame, ho Hyacint :)

14.02.2010 @ 21:23
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Mien

Så kreativ du er! Det gjorde seg veldig bra med de blomstene, virkelig et blikkfang.

15.02.2010 @ 07:18
URL: http://stedetmitt.blogspot.com/
Postet av: Merete

Jeg visste at du ville klare å trylle noe frem av garnet! Flinke Mimouna!

17.02.2010 @ 09:55
URL: http://merete.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits