Bomullsspisende prosjekt *gjesp*

Når fantasien tar en tenkepause blir det vaskekluter i rillestrikk av uvenn-bomullsgarnet. Store dominoruter med kant rundt, kjedelig og greit. Det lilla nøstet er borte-vekk nå. Det rosa var seigere, så der har jeg fortsatt en liten rest igjen. Heklekant og blomst i dobbelt hvitt garn. Med pinne # 3 gikk det SAAAKTE, disse har ligget lenge i sofaen. Strikket et par pinner nå og da innimellom andre prosjekter.Klutene er kanskje best egnet til kroppsvask, de skrubber godt. Tror ikke de funger like godt på kjøkkenet.-"NEEEEIII! Du får ikkje henge de på MIN blomst!

Rasende treogethalvtåring prøvde å plukke vekk de store stygge lappene hans slemme mor hadde hengt på riset hans. Blitzbildet ble jo helt feil i fargene, og etter et tappert forsøk på redigering ble det enda verre. Nesten litt kult fakisk. Så da får det bli med likevel.  :o)

Sånn ble det i dagslys med Klumpen ute av huset:Da gjenstår det bare å sy to sømmer på et uvenngarnprosjekt som var ferdigstrikket for flere uker siden. Og så har jeg *svelg* fortsatt rikelig med tynn bomull i posen min. Må bare strikke litt annet først, jeg er seriøst på etterskudd med sokker.

Ha en fin ny uke! 

Kommentarer:
Postet av: Muffin

Aaah! Akkurat sånt bomullsgarn har jeg også! Hadde tenkt å strikke kluter også, disse var jo kjempefine! Jaja, arbeidsledig blir man iallfall ikke så lenge man har nøster på lur!

15.02.2010 @ 11:55
URL: http://muffinmamma.blogspot.com
Postet av: Felisi

Ahh, her er det blitt laget de lekreste ting siden jeg var innom sist. Herlige kluter, votter og skjerf! Du er og blir min store restegarnsheltinne ;)

15.02.2010 @ 13:58
URL: http://www.felisistrikker.blogs.no
Postet av: Annelive

Disse var da kjempefine! Litt tykkere så kunne de vært supre grytekluter.

Ha en flott uke!

15.02.2010 @ 14:31
URL: http://annelive.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Fine er de jo. Skjønner at klumpen synes de tok litt lurven fra fastelavensriset hans da :) Lykke til med resten av det tynne bomullsgarnet.

15.02.2010 @ 16:25
Postet av: wims

Så herlige kluter du har her. Greit med litt skrubb også;O)

15.02.2010 @ 19:22
URL: http://truddedu.blogspot.com
Postet av: Hege

Flotte kluter! Gjorde seg med litt pynt på dem :)

18.02.2010 @ 18:30
URL: http://hegeshobbykrok.blogspot.com
Postet av: Sølvi

Hei! kom over klutene dine mens jeg søkte etter heklekant... Har ALDRI heklet før, men vil likevel prøve meg på et babyteppe jeg har strikket. Så mitt spørsmål til deg: Hvordan lager jeg en slik kant, hvilke masker bruker jeg for å få dette til?

Blir veldig glad for svar!

30.12.2011 @ 00:40

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits