Babysmekke

Noen nøster Pinguin Coton Torsadè ble liggende igjen på bunnen av posen med uvenngarn. Bomull med lange løkker og en tynn tråd 80-talls-mintfarget polyester. Ikke direkte lekkert.

Jeg tenkte at det kanskje kunne bli en babysmekke, og på Ravelry fant jeg et greit grunnmønster. Dermed ble denne kreasjonen til.Egentlig skulle det strikkes I-cord som snorer, men det fungerte ikke med dette garnet. Dermed ble det heklekant + knyttebånd i tredobbelt heklegarn. En tråd hver av lyseblått, grønt og hvitt. Så fikk jeg brukt litt mer av dem også.Med Hello Kitty på ble det kanskje ikke så verst likevel? Dukkeba klager i alle fall ikke.

Jeg tror jeg begynner å bli bittelitt mettet av slikt uvennlig garn nå, det ligger så mye annet spennende og venter. Så kanskje jeg gir meg snart, må bare fullføre et par påbegynte saker.

Kommentarer:
Postet av: Lykkelinn

Jeg er SÅ imponert over alt du får til å lage av både uvenngarn og restegarnet ditt, og ble inspirert til å lage noen reste-djevleluer i helgen. Men jeg fikk fort lyst til å begynne på noe nytt garn, og skulle til å spørre deg om ikke du også blir fristet til å begynne på helt nye nøster... ;) Det er i så fall veldig forståelig, men du er likevel et reste-forbilde!!

18.02.2010 @ 14:36
URL: http://lykkelinn.blogspot.com
Postet av: Greta

Denne smekken vart da fortryllende den. Du tryller og tryller. Skjønner at du kanskje begynner å verte litt lei.

Du har jo så masse flott garn som du fikk også. Restegarn er ikkje hele nøster i samme farge nei. Der er eg enig med deg. Upåbegynte nøster er ikkje rester.

Blir nok mange så og store prosjekter av dette. lykke til med alt garnet

18.02.2010 @ 15:50
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Saphire

Tusen takk for titten, du har en nydelig blogg og lager mye fint!

22.02.2010 @ 18:20
URL: http://dobbelglede.blogspot.com/
Postet av: Hanne

Den ble jo kjempefin! Ypperlig anvendelse av uvenngarn :-)

Pludrehanneklem

23.02.2010 @ 20:56

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits